Wij zijn zeer tevreden over van Sundert Keukens. Onze keukenverkoper was Jeffrey van Nijnatten, waar wij uitstekend mee hebben gewerkt. Niets was hem teveel en hij was zeer actief. Als je naar van Sundert belde kreeg je altijd een vriendelijke persoon aan de lijn. Alle afspraken die werden gemaakt zijn allemaal correct nagekomen. Chappeau van Sundert, ga zo door.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. We zullen zorgen dat de complimenten worden overgebracht naar onze collega. Wij wensen jullie veel plezier met de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Goed behandeld
Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
goed meedenken
Bedankt voor de beoordeling. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Wij hebben goed advies gehad van Joshua en zijn uitstekend geholpen door Van der Kleijn badkamers die de installatie verzorgd hebben.
Bedankt Harry voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Goede ervaring met service en kwaliteit. Echter wij hebben een plek op het werkblad en Jan van Sundert verwees ons door naar Dekkerzevenhuizen.nl. Hierover is gebeld en gemaild maar tot op heden is er nog niets ondernomen voor een oplossing hiervoor.
Hi Evert. Bedankt voor de goede beoordeling. M.b.t. de oplossing betreffende het werkblad adviseer ik u contact op te nemen met onze serviceafdeling. Dan kunnen zei hier voor u achteraan bellen. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Via collega bij Jan van Sundert terecht gekomen voor een nieuwe keuken. Bij oplevering hebben monteurs zelf beschadigingen aangewezen welke zijn hersteld. Mooie keuken en erg tevreden!
Hoi Jacob. Bedankt voor de 10 in de beoordeling. Goed te horen dat alles 100% is opgeleverd. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Bij het bestellen van de keuken bij de leverancier is door u een verkeerde kast besteld. Een zgn. gootsteenkast. Deze zou hersteld worden, maar de communicatie tussen verkoper en service afdeling liep n.m.m. niet perfect. Gevolg, na 5 weken was nog niet de juiste kast besteld. Dus weer 4 weken vertraging. Nu wordt "uit coulance" her geleverd. Vreemde opmerking, daar wij geheel niets met de foute bestelling te maken hebben gehad. Een klein missertje is dat een bovenkast foutief open gaat, links i.p.v. rechts.
Beste Anton. Bedankt voor de terugkoppeling en de goede beoordeling. Het lijkt erop dat nog niet alles naar tevredenheid is opgeleverd bij u. Graag komen wij in contact met u om eventueel het een en ander nader af te stemmen samen. U kunt hiervoor een mail sturen naar [email protected] . Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Geweldige keuken geplaatst door Jan van Sundert ! Ook top geholpen en er werd goed mee gedacht !
Bedankt Jeroen voor de goede beoordeling. Veel plezier van de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
We zijn heel goed geholpen door Bernardo. Hij heeft ons op een prettige en vriendelijke manier te woord gestaanHij heeft heel goed met ons meegedacht. Het resultaat is helemaal naar ons zin. Ook de montage is goed verlopen door Peter. Wij zullen jullie bedrijf dan ook aan iedereen aanbevelen !
Hi Cees. Bedankt voor de leuke beoordeling. We geven het compliment door aan Bernando! Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
In de winkel zijn wij zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Gemaakte afspraken zijn goed nagekomen. De badkamer is keurig en helemaal naar onze wensen geplaatst. We zijn zeer tevreden over Jan van Sundert en de monteur/aannemer.
Hartelijk dank voor de beoordeling met een 10! Super fijn dat alles zo goed is verlopen. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
We zijn zeer tevreden over de levering van de spullen en de nazorg en service.
Bedankt voor de goede review. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Keuken,badkamer en wc gekocht.Echt super geholpen van begin tot het einde.Alles keurig netjes geleverd en geplaatst.Een aanrader om hier winkelen.
Goedemiddag! Wat fijn te horen dat u met alles zo tevreden bent. Middels deze weg nogmaals veel plezier van uw aankopen. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Prima adviezen bij het uitkiezen van onze keuken! Benieuwd naar het resultaat.
Bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Wij hebben een badkamer gekocht bij Jan van Sundert. Naast een zeer mooie badkamer volledig aan te raden. Dit door vakkundig en aardig personeel bij verkoop, service en directie... Met alle partijen contact gehad en vakkundig, klantgericht en professioneel... Bedankt Joshua, Ricardo en Michel!
Bedankt Tom voor deze positieve reactie! Veel plezier van de badkamer. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
De keuken uitzoeken verliep heel prettig. Behulpzame, vriendelijke verkoper die ons meteen begreep. Toch , blijkt nu , is de afzuigkap niet passend bij de inductieplaat. Alleen de rook uit de pannen van de 2 achterste " pitten " komen maar in de afzuigkap. De 2 voorste pitten totaal niet. Rook gaat voor de afzuigkap langs en komt tegen het plafond en in de keuken. Vaak ramen zemen en alles afdoen ivm vettige aanslag. Afzuigkap is ook niet sterk , zelfs op stand 3. Dit is niet goed bekeken door de verkoper, Vinden we eigenlijk best een hekel punt. Al vanaf het begin was de vaatwasser niet goed. Na bellen en bellen, servicediensten kwam de fabrikant en zag dat deze niet goed geinstaleerd was en er een afdekplaatje miste. Heeft meer dan 4 maanden geduurd. Verder altijd vriendelijk en netjes personeel. Altijd alles keurig op het afgesproken tijdstip. De keuken zelf zijn we erg tevreden over!
Goedemiddag. Bedankt voor de review. Het spijt ons te horen dat u niet met alles 100% tevreden bent. Hier gaan we namelijk wel altijd voor. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen via [email protected] zodat we samen kunnen kijken of we alsnog naar de volle 100% tevredenheid kunnen gaan. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Na een paar omzwervingen in keukenland terecht gekomen bij Jan van Zundert in Etten Leur. Eerst in mei en juli 2019 ons "incognito" georienteerd op het aanbod van keukens en badkamers. Het is prettig als je geheel vrijblijvend de showroom door kunt lopen om een indruk te krijgen van het aanbod. Na het tweede bezoek hadden wij een goede indruk wat wij ongeveer voor ons nieuwbouw appartement wilden hebben. In oktober 2019 een gehele dag besteed met het uitzoeken van de keuken, en badkamer en bijkomstige zaken. Daarbij uitstekend geadviseerd door Jeffrey (keuken) en Joshua (badkamer). dezelfde dag alles meteen aangeschaft en afgesproken dat de zaken op afroep konden blijven staan tot maart 2020. Keuken en bakamer 24 maart geleverd en op 25 en 26 maart ingebouwde aflevering geschiedde netjes en vakbekwaam. De keuken is keurig ingebouwd. e badkamer wordt de komende weken gerealiseerd. Alle medewerkers, verkopers, chauffeur en bijrijder, installateurs hartelijk bedankt voor de goede service. Top bedrijf.
Bedankt voor deze uitgebreide review! Goed om te horen dat op alle fronten tevreden bent. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Tegels die over waren en uiteraard nog in de verpakking zat makkelijk retour kunnen brengen naar het magazijn waarna het tegoed werd teruggestort op de rekening!
Bedankt voor de positieve feedback! Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Goed ter woord gestaan. Niet opdringerig tot verkoop maar juist op eerste plaats eerlijke en betrouwbare ondersteuning bij keuzes. Zijn superblij met het resultaat en voldoet meer dan aan onze vetwachting.
Super bedankt voor de beoordeling. Leuk te horen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Lang gezocht naar een nieuwe keuken. Geen WOW-factor. Hier gekeken en veel indrukken opgedaan. Hierna een vervolg gesprek met de adviseur. Deze kwam met een keukenopstelling waarvan wij een WOW-gevoel kregen. In februari geplaatst door deskundig personeel. Afhandeling in een woord: TOP!!!
Bedankt voor de mooie review. Wat leuk dat jullie een droomkeuken bij ons hebben gevonden! Geniet ervan! Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Ik ben een zeer tevreden klant. Super service gehad kan niet beter.
Bedankt voor de mooie review. Goed om te horen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Alles conform de afspraak geleverd en gemonteerd
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Op zich goed geholpen en keuze uit veel showroombadkamers. Had wel meer ideeën / opties van verkoper verwacht. Jammer dat de verkeerde radiator was besteld en te weinig tegels waardoor ik nogmaals naar Etten Leur moest.
Beste Peter, Bedankt voor je feedback. Ik zie inderdaad dat er een verkeerde radiator binnen is gekomen en dat je terug moest komen voor de tegels. Ons welgemeende excuses voor het ongemak. We nemen je feedback serieus en zullen dit bespreken met de verkoper. Indien je verder nog vragen hebt laat het ons dan gerust weten. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
We hadden josua als vertegenwoordiger hij nam de tijd tekende alles en gaf zijn advies we zijn erg tevreden ook met de levering van de spullen en genieten nu elke dag van onze mooie badkamer en sun shower we sturen nu familie die ook n nieuwe badkamer gaan maken
Wat leuk om te horen dat jullie ons aanraden bij familie! Veel plezier met jullie nieuwe badkamer en wij gaan de complimenten zeker overbrengen naar onze collega. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Verkoper was deskundig en de oplossing was precies wat we zochten voor onze nieuwe woning. De montage verliep zonder problemen en de monteurs brachten nog een enkele verbetering aan
Hartelijk dank voor deze beoordeling. Wij wensen jullie veel plezier met de nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, team Jan van Sundert
Lokkerdreef 10
4879ND Etten-leur
Keukens | Badkamers | Tegels | Sauna’s • 55 jaar ervaring • Gratis 3D-ontwerp • 94% beveelt ons aan • Grootste showroom van de Benelux