Service en kwaliteit op een adres

Wij hebben er een prachtige badkamer gekocht en deze is op vakkundige wijze door René van Bemmel geplaatst. Heel tevreden over het advies vooraf en de service achteraf. Een aanrader!

Super goede service!!

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!!

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Goed,alleen jammer dat er geen contact was geweest nadat nalevering binnen was

Mijn ervaring

Prachtige winkel, goed personeel maar ook de mannen die onze keuken kwamen plaatsen waren super correct en heel precies. Wij zijn van begin dat we de keuken gingen uitzoeken tot het eind dat de keuken werd geplaatst geweldig geholpen. Wij hebben een pracht keuken.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via internet

Zeer tevreden over aankoop en plaatsing van de keuken

Zowel de aankoop als de plaatsing zijn tot volle tevredenheid gebeurd. Alle lof voor het personeel van zowel verkoop als plaatsing.

heel goed.

Ik werd door Tom Ammerlaan heel fijn de weg gewezen.De keuken staat er als een zonnetje bij.

uitstekend

Onze voorzichtige vraag werd beantwoord met een kompleet overzicht, tot en met en volledige fotosessie, van badkamer en toilet. We konden de bestelling desgewenst aanvullen of veranderen, de afspraken rond opslag en aflevering zijn tot op de letter nagekomen, de aflevering was uiterst correct en we konden passende restanten met onmiddellijke terugbetaling terugbrengen. En we hebben een prachtige badkamer en toilet overgehouden. Dank.

• Website N.v.t.
  • Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via een bekende, Ik ben al vaker geweest

Prima service ! Mooie materialen en goede hulp gehad van verkoper!

Prima service, goede hulp van verkoper. Mooie producten! Nu een prachtige badkamer! Top!!

Bezorging was netjes!

Verder staat alles nog in de opslag. Doordat al de winkels dicht zijn, kunnen we nu niet beginnen. Dus nog even geduld voor ons.

Voorkant prima, aftersales matig

Prima geholpen aan de voorkant, maar stel geen vragen als iets tegenvalt. Dit is nu de 2de keer. Spullen zijn goed, daarom een voldoende.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Prima gesprek en begeleiding voor badkamermeubel.

De mogelijkheid om bij Van Sundert onze badkameraccessoires en inrichting te kunnen kiezen is heel goed te noemen. Daarbij hebben we een prettige en goede begeleiding van Michiel van Tiggelhoven gehad. Één opmerking wil ik wel maken. De keuze van de betegeling van de doucheruimtevloer is wat tegengevallen aangezien er niet gewezen is op de gladheid van deze tegels; een antisliptegel was hier zeker op zijn plaats geweest!

Goede producten

Helder, duidelijk

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via internet

In onze verbouwing veel tegenslag gehad. Ongelofelijk hoe klantvriendelijk wij geholpen zijn. Wat een topbedrijf!!!

Absoluut tevreden!

Mooie, ruime showroom. Goed verkoopgesprek met Jeroen. Uitgebreid voor ons de tijd genomen om een mooi ontwerp te maken en de badkamer uit te kiezen. Aflevering precies volgens afspraak. Gezien de tijdsdruk zelf de montage geregeld, maar de service die we achteraf nog van Van Sundert kregen was uitstekend! Alles werd tot in de puntjes netjes afgewikkeld. Bedankt.

Geweldige klantenservice

Omdat we de keuken zo snel mogelijk moesten hebben, hebben we gekozen om het zelf te installeren. Dit bleek toch een beetje moeilijker dan gedacht. Gelukkig zijn er 2 x mensen van van Sundert langs geweest met allerlei handige tips en missende onderdelen om het voor ons makkelijker te maken. Dat noem ik goede service. Bovendien is altijd goed gecommuniceerd over de levering (ook over de vloertegels die bij jullie besteld waren. Met dank aan Peggy. Bedankt van Sundert team! Met vriendelijke groeten, Elena en Rut Besseling.

Tevreden, eindafwikkeling viel tegen

Verkoopproces goed verlopen. Goed advies gekregen en ruim aanbod aan materialen en spullen. Fijn dat je overgebleven materialen terug kunt brengen. Wij hadden echter verwacht dat Jan van Sundert de eindregie in handen zou houden bij installatie via hun. Nu eindige de betrokkenheid bij levering van de materialen en moesten we alsnog zelf met de installateur afstemmen terwijl wij er bewust voor gekozen hadden alles bij 1 partij onder te brengen.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via internet

Prima ervaring en leuk geholpen (badkamer)

Prima ervaring en meedenken van Jordy, ook de service achteraf. Voorde keuken geldt dat niet, bij het opstellen van de offerte werd door de verkoper te weinig naar onze wensen geluisterd en ging hij zijn eigen idee en plan uitwerken waardoor we de verkoper steeds opnieuw moesten corrigeren. (dat hebben we als heel vervelend ervaren)

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Goed advies en goede service

Door Joshua werd een goed advies gegeven hoe de badkamer samengesteld moest worden. De levering was volgens afspraak, waarbij de chauffeur eveneens goed advies gaf hoe om te gaan met de diverse pakketten. Wat ook zeer positief was het feit dat na de installatie teveel bestelde goederen zonder problemen geretourneerd konden worden.

Niet voor herhaling vatbaar

Verkoopgesprek was prima. Echter later bleek dat onze badkamer bij het zetten van onze handtekening niet was besteld. Hier is in hrt gesprek niets over toegelicht en wij hadden de bakamer binnen 10 weken na hrt gesprek al nodig. Uiteindelijk is er gelukkig op tijd geleverd maar de discussie met de verkoper was bijzonder vervelend en onaangenaam.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Heel erg tevreden met onze nieuwe keuken!

De keuken voldoet geheel aan onze verwachting! Een compliment aan de monteurs die meedachten en hun werk netjes hebben opgeleverd!

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Een top bedrijf, waar je super goed wordt geholpen!

Zeer tevreden met de service en behandeling met name door Gommari van den Berg en Machiel van Tiggelhoven. Het is een bedrijf wat zich kenmerkt door eerlijk advies, service en gemoedelijkheid!

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Prima.enig puntje wat ik als vreemd heb ervaren is dat ik zelf steeds met de aannemer moest contacten.dit met name over de startdatum.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Overige

Installateur vanuit van sundert , ver beneden de maat

Al jaren badkamers en keukens gekocht bij van Sundert. Laatste verhuis 2 badkamers en 1 keuken. Vreselijke ervaring met installeren badkamers en 1 jaar verder nog steeds bezig met de afwikkeling. Toilet viel van de muur lekkages zwart laat overal los op de kranen Etc.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Prima geholpen, levering en service was ook top!

Prima geholpen, levering en service was top!!

Lokkerdreef 10

4879ND Etten-leur

Over Jan van Sundert keukens | badkamers | tegels | saunas

Keukens | Badkamers | Tegels | Sauna’s • 55 jaar ervaring • Gratis 3D-ontwerp • 94% beveelt ons aan • Grootste showroom van de Benelux