€8.000 goedkoper dan Badhuys

Bijna €12.000 betaald in plaats van €20.000 (Het Badhuys). Gratis offerte (Badhuys €250). Zeer transparante prijsopbouw. Computertekeningen en prijs komen letterlijk onder je ogen tot stand (meekijkscherm), 3D-animaties ontvang je daarna ook per mail (bij Badhuys 2D-plattegrondjes voor €250) Afspraken zijn netjes nagekomen, te veel bestelde tegels geretourneerd, geld terug.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via internet

Ondanks de coronacrisis vriendelijk, vlot en adequaat geholpen

Vriendelijk personeel, die ondanks de korte tijd die wij hadden (door de corona-maatregelen), ons adequaat geholpen hebben. We zijn goed geinformeerd en kregen voldoende begeleiding bij het maken van keuzes.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via een bekende

Kwaliteit voor de juiste prijs

We zijn erg blij met onze nieuwe badkamer! Erg goed geholpen door een kundige en vriendelijke verkoopmedewerker.

Goed advies en service

Zie boven

Geweldig!!!

Prachtige keuken Super service Lieve monteurs !! Hoop er nog jaren plezier van te hebben !! Bedankt !!

KLANTVRIENDELIJK EN GOEDE SERVICE

Mooie kwaliteit keuken en badkamer waarbij we uitstekend zijn geholpen. Na een meetfout moest er een oplossing komen voor het kookgedeelte. Dit is heel netjes opgelost. Heel erg tevreden over dit bedrijf en de service die ze leveren.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via een bekende

Klantvriendelijk en goede voorlichting.

Bij van Sundert kan je op je gemak alles bekijken zonder dat er een verkoper op je afgaat. Als je een verkoper nodig heb zijn ze klantvriendelijk en behulpzaam. Wij hebben goede ervaring gehad met het kopen van onze keuken. We zijn een vaste klant bij van Sundert, We kwamen al bij van Sundert toen van Sundert nog in de Bisschopmolen stond.(1979-1980).

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Erg goed geholpen bij Jan van Sundert!

Geduldige werknemers die je allerlei opties laten zien zodat je makkelijk de juiste keuze kan maken voor zowel badkamer als keuken!

• Website N.v.t.

prima gezellige vakkundig geholpen

prima geholpen

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Ik ben al vaker geweest

Badkamer gekocht. Zeer goede service, zowel mbt advies, planning als aftersales

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via een bekende

Geweldige service, goed personeel en hele degelijke mooie spullen

Geweldige service, goed personeel en hele degelijke mooie spullen.

Geweldig!

Van begin tot eind is alles prima geregeld. Eerlijk, professioneel, vriendelijk. Alle afspraken zijn nagekomen, een goede, fijne aannemer geregeld door J v Sundert. Wij zijn ontzettend tevreden en komen de volgende keer zeker weer!

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via een bekende

Hier voel je je als klant nog koning!

Van eerste kennismaking met de adviseur tot oplevering van de keuken is het hele proces soepel en zonder strubbelingen verlopen, met als resultaat een keuken die volledig aan onze wensen voldoet. Leon van Ochten heeft ons op een hele prettige, klantgerichte en professionele manier geadviseerd bij alle keuzes die gemaakt moesten worden. Het personeel van de vrachtwagen die de spullen kwamen brengen waren vriendelijk en handelden uiterst zorgvuldig met het materiaal. Marcel Heeren heeft alles, ondanks enkele uitdagingen in de muren, prachtig geinstalleerd. Kortom, we zijn super tevreden over het hele traject.

Correct en goed advies!

Nieuwe tegels gekocht, super goed geholpen!

Respectvol en betrokken.

Ik heb in alle rust een keuze kunnen maken in een mooie overzichtelijke showroom en samen de ideeën mogen uitwerken. De communicatie is zeer prettig en betrokken.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via een bekende

Super bedrijf, met juiste mensen op de juiste plek!

Vriendelijke ontvangst van de gastvrouw met bakkie koffie. Na overleg met overtuigende Leon een prachtige keuken gekocht. Alles is bespreekbaar en ook Leon dacht goed mee met ons. Open en eerlijke sfeer. De monteurs die keuken kwamen plaatsen waren ook zeer netjes en precies. Heel fijn om daarna telefoon te krijgen van Leon of alles naar wens verlopen was. Wij kunnen Jan van Sundert dan ook zeker aanraden!!

zeer tevreden

Heel goed en eerlijk advies gekregen van Tom Ammerlaan. De bezorgers hebben keurig de spullen afgeleverd en zodanig neergezet,dat ze het in die volgorde konden installeren. En de volgende dag keurig alles opgesteld . Duidelijk instructies gehad,waardoor we nu intens kunnen genieten van ons kookeiland en mooie kastenwand . Vriendelijk groet, fam.Hofman Numansdorp

Fijn zaken doen.

Fijn zaken doen, niet opdringerig, je weet gelijk waar je aan toe bent en komen afspraken na. 1 min puntje. Er word wel erg veel tegellijm verkocht voor het aantal m2 tegels.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Overige

Uitstekend, goed deskundig advies

Voor herhaling vatbaar

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via een bekende

Ruime keuze, goede prijzen en klantvriendelijk

Ik werd van begin tot eind goed begeleid bij de aankoop van mijn nieuwe badkamer. Bij de planning voor installatie liep het helaas mis waardoor we 1,5 jaar op de plaatsing hebben moeten wachten.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Via internet

Prettige ervaring, correcte sevice en goede prijs, kortom een bedrijf om bij terug te komen!

Een bedrijf om bij terug te komen!

• Tevredenheid Personeel
  • Inrichting Showroom N.v.t.

Goede ervaring

Ondanks Corona periode, goede service

Erg goed

Van aankoop tot plaatsing van de keuken prima geregeld en alle afspraken nagekomen.

• Tevredenheid Personeel N.v.t.
  • Inrichting Showroom N.v.t.
  • Website N.v.t.

Van A-Z uitstekende service

Flexibele opstelling en denken mee in oplossingen! Ook qua uitvoering.

• Hoe bent u met ons in contact gekomen? Overige

Voor herhaling

Netjes en goed geholpen Verkoper had verstand van zaken Afspraken na gekomen Super tevreden over de installateur ( Michel) voor zijn vakmanschap.

Lokkerdreef 10

4879ND Etten-leur

Over Jan van Sundert keukens | badkamers | tegels | saunas

Keukens | Badkamers | Tegels | Sauna’s • 55 jaar ervaring • Gratis 3D-ontwerp • 94% beveelt ons aan • Grootste showroom van de Benelux