Zeer tevreden over de service. Zowel van sales, het inmeten, het leveren en vooral de installatie.
Bedankt voor jullie mooie woorden! Fijn dat het hele proces en ook de installatie zo goed zijn bevallen. We wensen jullie veel plezier met het eindresultaat! Team Jan van Sundert
zie boven
Bedankt voor het delen van jullie ervaring! Fijn om te horen dat alles netjes en op tijd is verlopen. Team Jan van Sundert
Deskundig advies gekregen bij de keuze van de materialen en inrichting.
Wat fijn om te horen dat het advies zo goed is bevallen! Bedankt voor het delen. Team Jan van Sundert
De verkoopster nam alle tijd. Ze luisterde eerst goed naar onze wensen en adviseerde daarna uitvoerig door allerlei mogelijkheden/opties aan te dragen. Verder werd bij offerte een prima 3D-ontwerp geleverd. We moesten maar eens goed nadenken op de aangeboden opties Ze was vriendelijk, duidelijk en zeker niet dwingend in haar aanpak Materialen zijn van een prima kwaliteit. Proces was helder en planning en levering idem Ook het door van Sundert ingezet montagebedrijf (Van Ginneken) verdient alle lof. Wat een vakmensen !!
Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring! Fijn om te horen dat onze verkoopster goed luisterde naar jullie wensen en met duidelijke adviezen en een 3D-ontwerp heeft geholpen bij het maken van de juiste keuzes. Mooi ook dat het hele proces, van materialen tot planning en levering, zo goed is ervaren. Veel plezier met jullie nieuwe badkamer! Team Jan van Sundert
Personeel adviseert prima! Iedereen is vriendelijk en behulpzaam! Advisering is professioneel! Top!
Bedankt voor de enthousiaste review! Super om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze medewerkers. Team Jan van Sundert
Ze denken mee binnen je mogelijkheden en budget. Heel fijn!
Bedankt voor het delen van jullie ervaring! We denken graag mee binnen de mogelijkheden en het budget, mooi dat dit zo is ervaren. Veel plezier met jullie keuze! Team Jan van Sundert
Een heel mooie keuken goede en duidelijke afspraken op tijd geleverd en gemonteerd ik kan het ieder aanraden om daar inkopen te doen
Mooi om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat jullie zo blij zijn met de keuken. Dank voor het vertrouwen en geniet van jullie nieuwe keuken! Team Jan van Sundert
Heel blij met de nieuwe badkamer! nu al voor de tweede keer goed geslaagd, beide keren goede uitleg gekregen van verkoopmedewerkers die weten waar ze over praten, met je meedenken, putten uit hun eerdere ervaringen en geven je goed advies, geen mooie verkooppraatjes of dwingende verkoop. je voelt je goed geholpen. prijs/kwaliteit is fantastisch! zeker een aanrader!!
Wat een fantastische review, dank daarvoor! Wat fijn om te horen dat jullie voor de tweede keer zo goed zijn geslaagd en dat onze verkoopmedewerkers met hun kennis en ervaring hebben bijgedragen aan jullie nieuwe badkamer. Mooi dat het meedenken en de prijs-kwaliteit zo gewaardeerd worden. Heel veel plezier met de nieuwe badkamer en bedankt voor de aanbeveling! Team Jan van Sundert
Wij hebben al diverse malen zaken gedaan met Jan van Sundert, zowel op het gebied van sanitair, tegels en keukens. De service is uitstekend, zo ook de communicatie. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken en de leveringen. Zeker een aanrader.
Bedankt voor jullie mooie woorden en het vertrouwen in Jan van Sundert! Mooi om te horen dat jullie tevreden zijn over onze service en communicatie. We kijken ernaar uit om jullie in de toekomst weer te mogen helpen! Team Jan van Sundert
We werden super goed geholpen ook toen we heel het plan hadden omgegooid en ik toch van smaak veranderde en ook daarna kon ik nog een keer langs komen zodat we het echt helemaal zeker wisten. Echt super! En wauw wat een mooie tegels!! ze heeft goed met ons mee gedacht en we zijn mega blij met onze nieuwe badkamer!
Wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie zo blij zijn met de tegels en de nieuwe badkamer! Bedankt voor de mooie review en veel plezier met jullie nieuwe badkamer! Team Jan van Sundert
Mooie sortering badkamertegels , uitstekend geholpen en advies , Op tijd geleverd .
Mooi om te horen dat je zo tevreden bent! Fijn dat de badkamertegels, ons advies én de levering naar wens waren. Bedankt voor je mooie review! Team Jan van Sundert
Netjes geholpen. Ook bij wijzigingen vannknze kant netjes mee gedacht en opgelost. Er wordt echt naar je geluisterd.
Bedankt voor de mooie woorden! Heel fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent en dat we mee konden denken bij de aanpassingen. Team Jan van Sundert
In de winkel erg goed geholpen. meegedacht. Al het personeel is erg vriendelijk. Spullen zijn van goede kwaliteit. Installatie hier niet uit laten voeren, wachtijden daarvoor erg lang. Levering op afroep mogelijk. Wel iets duurder dan gemiddelde badkamerwinkel. Maar als kwaliteit en service belangrijk voor je zijn, dan zeker de moeite waard.
Wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent en tevreden bent over onze kwaliteit en service! Mooi om te horen dat kwaliteit en service voor jullie de doorslag geven. Heel erg bedankt voor je eerlijke feedback en de complimenten aan ons team! Team Jan van Sundert
De verkoop verloopt erg makkelijk. De verkoper, Jordy van den Beemt, is deskundig en weet met weinig vragen precies wat je zoekt. Je krijgt een duidelijke tekening mee en je weet dan echt hoe de badkamer eruit gaat zien. De werkbeschrijving is erg duidelijk voor de installateur en wordt op mijn vraag zelfs uitgeprint aangeleverd. Alle servicevragen tussendoor worden heel goed en snel beantwoord en opgelost. Alles wat uit de voorraad komt en teveel is mag worden geretourneerd. Dit is de tweede keer dat ze de materialen voor mijn badkamer en toilet leveren en ik ben meer dan tevreden over Jan van Sundert.
Wat een mooie en uitgebreide review, dank daarvoor! Fantastisch om te horen dat zowel de verkoop, levering én service zo prettig zijn verlopen. Fijn dat Jordy jullie zo goed heeft geholpen en met zijn deskundigheid snel wist aan te voelen wat jullie zochten, dat compliment geven we zeker aan hem door. Extra bijzonder dat jullie al voor de tweede keer voor ons hebben gekozen en opnieuw zo tevreden zijn. Geniet van jullie nieuwe badkamer en het toilet! Team Jan van Sundert
We zijn heel goed geholpen met het ontwerp van onze nieuwe badkamer. Er is heel mooie apparatuur geleverd. We hebben de nieuwe badkamer wel helemaal zelf gemaakt. Het is in een woord prachtig geworden. We genieten er dagelijks van.
Wat een mooie woorden, dankjewel! Fantastisch om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen bij het ontwerp en dat een van onze verkoopadviseurs hieraan heeft bijgedragen. Fijn dat jullie er dagelijks van kunnen genieten, daar doen we het voor! Team Jan van Sundert
De voorlichting was uitstekend en zo ook de communicatie voor het plaatsen van de badkamer. Fijn overleg met de aannemer en zijn team.
Goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn over zowel de voorlichting als de communicatie rondom het plaatsen van de badkamer! Dat is voor ons een belangrijk onderdeel van het hele traject. Veel plezier met jullie nieuwe badkamer! Team Jan van Sundert
Toen ik voor een badkamer kwam kijken, werd ik vriendelijk en vakkundig geholpen, ze hebben het bedrijf r.van elteren ingeschakeld om de badkamer te renoveren , ook dit is een heel vakkundig bedrijf en denkt met je mee, was heel fijn.
Wat mooi om te horen dat je zo vriendelijk en vakkundig bent geholpen bij het uitzoeken van je badkamer! En geweldig dat ook R. van Elteren zo goed heeft meegedacht en het werk vakkundig heeft uitgevoerd. We werken graag samen met partijen die dezelfde zorg en aandacht bieden. Fijn dat dat zo is ervaren! Team Jan van Sundert
Ze staan voor alles open. Zijn er problemen, dan wordt het zo snel mogelijk opgelost, naar alle tevredenheid.
Wat fijn om te horen dat jullie onze aanpak en oplossingsgerichtheid zo waarderen! Veel plezier van jullie nieuwe keuken! Team Jan van Sundert
Zeer klantvriendelijk en meedenkend met de klant.
Bedankt voor de complimenten over het meedenken en onze klantvriendelijkheid! Team Jan van Sundert
Showroomkeuken gekocht, faire korting gekregen vanwege "showroom-gebruik". Ik had nog wat wensen / aanpassingen, allemaal geen probleem. Verzocht om levering uit te stellen (door late oplevering pand): allemaal geen probleem. Levering conform afspraak en op tijd. De installatie ging volgens afspraak door 2 ervaren mannen. Zeer tevreden! Waarom dan geen 5 sterren en "maar" 4,5 sterren. De fles bubbels ontbrak in de koelkast bij oplevering ;-)
Geholpen door Bram, zeer ervaren man op het gebied van keukens. Denkt mee in oplossingen, heeft hele goede tips. Brengen het samen tot een prachtig geheel. Daarna super geholpen bij vragen over plaatsing leidingen en andere dingen tijdens de verbouwing om het in goede banen te leiden. Vervolgens montage door Wouter en collega echt petje af. Keuken zeer professioneel geplaatst, keurig afgewerkt met alle details bijgewerkt. Geen moeite voor meerwerk afvoerleidingen, samen meedenken ik oplossingen en overleggen of dit is wat we wilden. Netjes alles opruimen . Na afloop perfecte keuken opgeleverd, nieuwe bestekbak besteld omdat verkeerde geleverd was en 1 keukenfront kwam beschadigt uit de doos. Na 4 weken alles dik ik orde vervangen. Ronduit genieten en geen moment spijt gehad van deze keuken. Op naar de badkamer, zo mogelijk afspraak maken hiervoor.
Wat een prachtige review, dankjewel! Fijn om te horen dat Bram jullie zo goed heeft begeleid bij het samenstellen van een keuken. Ook fijn dat de kleine nazorgpunten netjes zijn opgelost. Zo hoort het. We kijken ernaar uit om jullie binnenkort ook met de badkamer te mogen helpen! We zagen de afspraak zojuist al binnenkomen ;-) Team Jan van Sundert
Mijn ervaring is goed en ben zeer tevreden.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en een goede ervaring hebt gehad bij ons! Daar doen we het voor. Veel plezier met je aankoop! Team Jan van Sundert
Professioneel
Mooi om te horen dat jullie onze aanpak als professioneel hebben ervaren! Geniet ervan! Team Jan van Sundert
Wij zijn heel tevreden.
Kort maar krachtig – en daar worden wij blij van! Dank voor het vertrouwen en fijn dat alles naar wens is verlopen. Geniet van jullie aankoop! Team Jan van Sundert
Goede uitleg en advies gehad met de aanschaf van onze nieuwe badkamer, ook met het adviseren van een goede installateur. Service na verkoop ook perfect.
Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn bij de keuze van jullie nieuwe badkamer én bij het vinden van een goede installateur! Ook fijn dat onze service na de aankoop als perfect wordt ervaren. Dat is precies waar we het voor doen. Veel plezier van jullie nieuwe badkamer! Team Jan van Sundert
Lokkerdreef 10
4879ND Etten-leur
Keukens | Badkamers | Tegels | Sauna’s • 55 jaar ervaring • Gratis 3D-ontwerp • 94% beveelt ons aan • Grootste showroom van de Benelux