Bedankt voor de positieve feedback! We zijn blij te horen dat de keuken netjes geplaatst is en je onze monteur als vriendelijk en meedenkend hebt ervaren. Geniet ervan! Team Jan van Sundert
Bedankt voor de eerlijke feedback en fijn dat we dit met elkaar hebben opgelost! Goed om te horen dat het verdere proces, van offerte tot plaatsing, goed verlopen is. Veel plezier met de nieuwe keuken en badkamer! Team Jan van Sundert
Bedankt voor de mooie en uitgebreide beoordeling. We zijn erg blij dat het proces van A tot Z naar wens is verlopen. Team Jan van Sundert
Bedankt voor de mooie beoordeling en de complimenten sturen we door naar Jack. Team Jan van Sundert
Fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen. En bedankt voor de referentie, dat waarderen we enorm. Veel plezier met de aankoop! Team Jan van Sundert
Bedankt voor de mooie beoordeling! Team Jan van Sundert
Bedankt voor de mooie review. Heel fijn dat alles goed en voorspoedig is gelopen. Veel plezier met jullie nieuwe keuken gewenst! Team Jan van Sundert
Wat een mooie beoordeling. Het doet ons goed om te horen dat jullie ons aanbevelen. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe keuken! Team Jan van Sundert
Doet ons goed om te horen. Bedankt voor de review! :) Team Jan van Sundert
Bedankt voor de mooie beoordeling! Team Jan van Sundert
Wat fijn om te lezen! Bedankt en heel veel plezier met uw nieuwe badkamer! Team Jan van Sundert
Wat fijn! Bedankt voor de 10 ! 😀👍 Team Jan van Sundert
Doet ons goed om te lezen dat u goed geholpen bent. 👍 Bedankt voor deze mooie review. Team Jan van Sundert
Bedankt voor de mooie woorden! Veel plezier met uw nieuwe keuken :). Team Jan van Sundert
Bedankt voor de review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent 🙂👍. Team Jan van Sundert
Erg fijn om te horen. Bedankt! En veel kookplezier in uw nieuwe keuken! Team Jan van Sundert
Fijn om te lezen dat we u goed hebben kunnen helpen. Bedankt voor deze review! En heel veel plezier met uw nieuwe keuken. 🙂 Team Jan van Sundert
Wat fijn om te horen. Bedankt voor de mooie review en geniet van jullie nieuwe badkamer 🙂👍. Team Jan van Sundert
Wow, bedankt voor de mooie woorden. Erg fijn om te lezen. Team Jan van Sundert
Super! Bedankt voor uw review! 👍🙂 Team Jan van Sundert
Fijn om te horen. Bedankt! Team Jan van Sundert
Bedankt voor deze mooie review 👍🙂. Team Jan van Sundert
Bedankt voor deze mooie complimenten. 👍🙂 Team Jan van Sundert
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.