Laden reviews...
54 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In alle beoordelingen blijkt een hoge tevredenheid over de service en professionele begeleiding. De klanten benadrukken duidelijke communicatie, grondige planning en betrouwbare installaties. Enkele opmerkingen gaan over kleine problemen die snel zijn opgelost, wat het vertrouwen versterkt. Al met al is de ervaring zeer positief en worden aanbevelingen gedaan.
Badkamer opnieuw inrichten. Veel op een andere plaats ook. Dat betekent in ons geval out of the box denken vanwege schuin dak. Met de duidelijke 3D tekeningen zodat je ziet wat je kan verwachten in de showroom een plan gemaakt en alle spullen uitgezocht. Volgens afspraak geleverd. Vervolgens heel mooi gemaakt door monteur Johan Overzier: professioneel met oog voor detail en meedenken zodat het voor ons helemaal klopt. Niets afgeraffeld maar heel secuur. Hij maakte lange dagen, ondanks de hitte… respect. Al met al: super tevreden en heel blij met de nieuwe badkamer! En oh ja: er waren wat tegels met breuk (ws tijdens transport). Geen punt, vlot omgeruild.
9 July 2026
Froukje
Zevenbergen
Bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het hele traject, van het ontwerp en de 3D-tekeningen tot de oplevering. Goed om te horen dat ook de omruiling van de beschadigde tegels snel en naar tevredenheid is verlopen. We wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe badkamer!
Team Jan van Sundert
Fijn bedrijf, goed afspraken mee te maken.
9 July 2026
Heleen
Zundert
Bedankt voor de mooie woorden! Goed om te horen dat jullie tevreden zijn over onze service.
Team Jan van Sundert
Super goed geholpen in de winkel met de badkamers en de toilet. Kees van den Berg als installateur/tegelzetter, een fijne persoon maar ook een vakman. Een minder punt vind ik het afleveren voor de deur. Bied de mogelijkheid dat jullie het binnen zetten of i.g. Van de straat halen en zorg ervoor dat ook de verpakkingen mee worden afgevoerd.
8 July 2026
Frank
Made
Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over het advies in de showroom én de installatie. Dank ook voor het delen van jullie aandachtspunt, we waarderen die feedback. Geniet van jullie nieuwe badkamer en toilet!
Team Jan van Sundert
Tessa dacht bij elke stap mee en heeft steeds naar mijn wensen geluisterd en dingen aangepast. De levering ging zonder problemen en ik heb een prachtige badkamer voor een redelijke prijs
8 July 2026
Ivonne
Etten-Leur
Dankjewel voor de mooie review! Fijn om te horen dat Tessa zo goed met jullie heeft meegedacht en dat alles naar wens is verlopen. Geniet van jullie nieuwe badkamer!
Team Jan van Sundert
Goede service en communicatie. Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken!
5 July 2026
Volkan
Roosendaal
Wat fijn om te horen, dankjewel! Geweldig dat jullie onze service en communicatie zo waarderen. We wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!
Team Jan van Sundert
Zeer deskundig personeel, vriendelijk en behulpzaam.
1 July 2026
Jos Kapitein
Etten-Leur
Bedankt voor de mooie woorden! Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze service en het advies van onze medewerkers.
Team Jan van Sundert
Goed geholpen...duidelijke afspraken en nagekomen. Geholpen met oplossingen...top service
28 June 2026
Michel Tunnisen
Etten-Leur
Bedankt voor de beoordeling! Mooi dat alles volgens afspraak is verlopen en dat jullie zo tevreden zijn over onze service. Veel plezier met jullie aankoop!
Team Jan van Sundert
Jordy is uitstekend geïnformeerd over het assortiment en alternatieven. Heel meedenkend. Snel in tekenen en uitrekenen van de kosten. Goede afspraken mee te maken. Uitvoerder Gregory is eveneens een topman. Veel oog voor detail en heel geduldig. Luistert goed naar de klant en bijzonder vriendelijk in de omgang.
28 June 2026
Johan en Hanneke
Berkel-Enschot
Wat een mooie review, dankjewel! Super om te horen dat zowel het advies van Jordy als de vakkundige uitvoering door Gregory zo goed zijn bevallen. Geniet van het eindresultaat!
Team Jan van Sundert
Planning en communicatie is goed verlopen. Keuken is netjes geplaatst en volledig naar wens.
René
Kruisland
Wat fijn om te horen! Mooi dat de planning, communicatie en plaatsing helemaal naar wens zijn verlopen. Veel plezier met jullie nieuwe keuken!
Team Jan van Sundert
Wij zijn zeer tevreden over de gehele klantreis, van offerte tot en met de montage. Vanaf het eerste contact hebben we deskundig advies ontvangen. Lobke nam alle tijd voor ons en dacht actief mee gedurende het hele traject. De uitgebreide keuze in kleuren en materialen maakte het niet altijd eenvoudig om beslissingen te nemen, maar dankzij de duidelijke uitleg en waardevolle informatie van Lobke konden wij met vertrouwen de juiste keuzes maken. Kortom: het gehele proces verliep uitstekend en we kijken met veel tevredenheid terug op de samenwerking.
Gaby
Roosendaal
Bedankt voor deze mooie woorden! Goed om te horen dat jullie het hele traject, van advies tot montage, zo positief hebben ervaren. We geven de mooie complimenten aan Lobke zeker door. Geniet van jullie nieuwe badkamer!
Team Jan van Sundert
Fijn geholpen door Jordy. Hij dacht zeker mee bij het ontwerp van de badkamer. Er was voldoende keus en alles stond ruim en praktisch opgesteld in de mooie showroom. Na de plaatsing hadden we best nog wat pakken tegels en ander klein materiaal over. Alles kon probleemloos worden geretourneerd.
Henriëtte
Tilburg
Wat een mooie review, dankjewel! Fijn om te horen dat Jordy zo goed met jullie heeft meegedacht en dat ook ons retourbeleid naar wens was. Geniet van jullie nieuwe badkamer!
Team Jan van Sundert
Wij zijn zeer goed geholpen bij de keuze voor onze douche
Jack
Chaam
Bedankt voor de mooie review! Fijn dat we jullie goed hebben kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Veel plezier ervan!
Team Jan van Sundert
Afspraken zijn keurig nagekomen. Heel goede kwaliteit en service!!
J.E.
Oosterhout
Dankjewel voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat jullie zo tevreden zijn over onze service en kwaliteit. Geniet van jullie aankoop!
8 June 2026
Mark
Prinsenbeek
Bedankt voor de beoordeling. Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn!
Team Jan van Sundert
Ben tevreden over duidelijke afspraken qua tijd en werkzaamheden.0ok goede service nadat mijn nieuwe koelkast niet werkte, kreeg snel een leenkoelkast. Achteraf bleek de nieuwe koelkast een forse beschadiging aan de achterkant te hebben, minpunt is dat de monteur dit gelijk had moeten melden, binnenkant toonde ook verschillende beschadigingen. Daarna is er actie ondernomen om zo snel mogelijk een nieuwe koelkast te laten plaatsen.
7 May 2026
Adrie
Terheijden
Wat fijn dat jullie tevreden zijn over onze service en communicatie. Vervelend dat er problemen waren met de koelkast en dat de beschadigingen pas later aan het licht kwamen. Gelukkig hebben we snel kunnen schakelen en een nieuwe koelkast kunnen regelen. Bedankt voor jullie begrip en het delen van jullie ervaring!
Goede prijs, fijne verkopers
6 May 2026
Antonet
Chaam
Bedankt voor de positieve beoordeling. Goed om te horen dat jullie prettig zijn geholpen!
Team Jan van Sundert
Na een prettig gesprek met de verkoopster een goede offerte gekregen en maar gelijk de knoop doorgehakt. Het was zelfs mogelijk om een speciale kast te laten maken die geen standaard maat had voor een betaalbare prijs. De keuken is een kleine 4 maanden na de koop vakkundig geplaatst.
3 May 2026
Marty
Etten-Leur, Nederland.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Mooi dat alles van offerte tot plaatsing naar wens is verlopen en dat we jullie wensen met maatwerk konden realiseren. Veel plezier met jullie nieuwe keuken!
Team Jan van Sundert
Fijn verkoopgesprek, verkoper neemt alle tijd voor je. Na aankoop volgt er een duidelijk tijdspad en bij onzekerheden wordt er steeds meegedacht om de juiste oplossing te vinden. Levering en plaatsing zorgvuldig.
28 April 2026
Louis v Erk
Zundert
Wat fijn om te horen, dankjewel! Mooi dat jullie tijdens het hele traject goed zijn begeleid en dat alles naar wens is verlopen. Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!
Team Jan van Sundert
Prettige bedrijf om mee zaken te doen. Medewerkers zijn erg vriendelijk en meedenkend. Tot aan de chauffeur die de goederen kwam brengen. Service en afhandeling van enkele kleine details achteraf was ook bijzonder goed. Als ik binnenkort weer een badkamer nodig zou hebben, zou ik zonder na te hoeven denken gelijk weer zaken met Jan van Sundert doen!
15 April 2026
Michel
Schlager
Dank voor de mooie woorden! Fijn dat jullie onze aanpak en service zo waarderen en mooi om te horen dat jullie graag weer bij ons terugkomen. Geniet van jullie badkamer!
Team Jan van Sundert
Goede kwaliteit en hele goede service
13 April 2026
Myrte de Neeve
Breda
Bedankt voor de mooie review. Fijn dat jullie zo tevreden zijn over onze service en kwaliteit!
Team Jan van Sundert
Samen met de verkoper de keuken samengesteld, zeer deskundig. Resultaat is prachtig, hulde aan de montage ploeg voor het prachtige resultaat!
8 April 2026
Joey
Etten-Leur
Wat een mooie review, dankjewel! Fijn om te horen dat jullie goed zijn geholpen en dat het resultaat zo naar wens is. We geven het compliment ook zeker door aan onze monteurs. Geniet van jullie nieuwe keuken!
top
1 April 2026
B Batenburg
Strijen
Bedankt voor jullie positieve review, goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn!
Team
Jan van Sundert
Heb voor de vierde keer hier een keuken gekocht. Drie in vier jaar tijd. Elke keer om dezelfde zaken gevraagd. Veel mis gegaan. Twee kleine badkamers en een toilet. Vijf pakken tegels te kort. Ben ik niet gewend. Plaatsing van de keuken was geweldig.
1 April 2026
Toon van Osta
Etten-Leur
Onze excuses dat er deze keer een aantal zaken niet helemaal goed zijn gegaan. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.
Onlangs heeft onze serviceafdeling contact met jullie gehad om de punten samen door te nemen. Deze zijn inmiddels in behandeling en waar nodig zullen we dit netjes herstellen.
Mocht er nog iets zijn dat niet besproken is of waar jullie nog niet helemaal tevreden over zijn, dan horen wij dat graag. We waarderen jullie loyaliteit als klant en denken graag mee om tot een passende oplossing te komen.
We zijn te bereiken via [email protected], dan zorgt een van onze collega’s dat dit verder wordt opgepakt.
Team
Jan van Sundert
Prima advies. Men neemt de tijd voor alle wensen door te nemen waardoor we nu een badkamer hebben die helemaal voldoet aan onze wensen. Instalateur KKeesheeft puik werk verzet om alles mooi te instaleren.
18 March 2026
C
Roosendaal
Wat fijn om te horen! Mooi dat het advies en de tijd die we hebben genomen hebben geleid tot een badkamer die helemaal naar wens is. En geweldig dat de installatie zo vakkundig is uitgevoer, we geven het compliment graag door!
Geniet van jullie nieuwe badkamer!
Team Jan van Sundert
Vanaf het begin van de samenstelling van de nieuwe keuken tot en met de montage fantastisch werk geleverd zowel de verkoper als de monteurs -
13 March 2026
Frans
Roosendaal
Bedankt voor de mooie woorden! Leuk om te horen dat zowel de verkoper als onze monteurs zo goed hebben geholpen en jullie nieuwe keuken perfect hebben geplaatst. Geniet ervan!
Keukens | Badkamers | Tegels | Sauna’s
• 55 jaar ervaring