We werden door Lars steeds prima geholpen, zowel voor als na de aankoop toen we extra tegels nodig leken te hebben. Dat we een zgn voorraad-tegel hadden gekozen was duidelijk in ons voordeel.
Fijn om te horen dat de aankoop van de tegels zo positief is bevallen! Heel veel plezier ervan. Team Jan van Sundert
Blij voor Jan van Sundert te hebben gekozen.
Het is leuk om te horen dat jullie keuze voor ons zo positief is bevallen! Veel plezier gewenst van de badkamers! Team Jan van Sundert
Goed geholpen, deskundig advies, goede en duidelijke communicatie. En ook nog voor een mooie prijs. Ook bij de levering werd echt de tijd genomen en was de communicatie helder. En de aannemer heeft vakkundig werk verricht. Een onderdeel dat verkeerd geleverd bleek en een defect onderdeel werden zonder problemen vervangen. Al met al heel tevreden.
Bedankt voor de uitgebreide uitleg over jullie ervaring. Wat zijn we blij om te horen dat het gehele proces zo goed is gelopen. Het is zeker ons doel om iedere klant zo tevreden te maken! Ook al gaat er iets fout (nu met een onderdeel), vinden we het belangrijk om dit goed op te lossen. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe badkamer! Team Jan van Sundert
Geen moment spijt gehad, heb mijn keuken geheel naar wens ontvangen!
Wat enorm fijn dat je zo tevreden bent met de nieuwe keuken! Heel erg veel plezier ervan en bedankt voor de mooie review. Team Jan van Sundert
We zijn vriendelijk geholpen bij het selecteren van onze nieuwe keuken. Ook was de communicatie vanaf begin tot eind goed geregeld. Er wordt snel gereageerd en eventuele vragen en problemen worden meteen opgelost.
Bedankt Mick voor de mooie woorden over onze service en communicatie! We zijn blij om te horen dat jullie zo fijn zijn geholpen. Heel veel plezier gewenst met de nieuwe keuken! Team Jan van Sundert
de adviezen welke wij kregen waren naar onze wens, en de planning/levering en plaatsing zijn correct uitgevoerd.
Wat goed om te horen dat alles zo positief is bevallen! Zowel de adviseur, planning, levering en plaatsing! Bedankt voor de complimenten en veel plezier met de aankoop. Team Jan van Sundert
Begin deze maand een keuken laten zetten door Jan van Sundert, op wat kleine dingetjes na geweldig mooi gezet.
We wensen jullie veel plezier met jullie mooie keuken. Bedankt voor de geweldige review :) Team Jan van Sundert
Wij zijn heel goed begeleid met het maken van de keuze die het is geworden. Ze hebben verstand van hun zaken ( producten ) en lossen samen met de klant de problemen op die ontstaan tijdens de voorbereiding voor het plaatsen van de keuken. Wij hadden een vriendelijke en deskundige adviseur die je ook kon bellen met je vragen. De keuken is vakkundig geplaatst. Ik beveel het bedrijf aan bij familie, vrienden en kennissen.
Bedankt Ad voor deze mooie woorden over ons en ons personeel. Wat je beschrijft is zeker waar we voor willen staan. Het is een grote aankoop waarbij de keuzes enorm belangrijk zijn! Fijn dat jullie zo goed zijn geholpen. Veel plezier gewenst van de nieuwe keuken. Team Jan van Sundert
Grote keuze, prima advies en scherpe prijs bij kiezen en kopen/plaatsen van een keuken. Bij de badkamer eveneens een grote keuze, en een prima proces bij aankop en renovatie van de badkamer. Echter de klantvriendelijkheid was in het begin van het proces matig, later veranderde dat in heel goed.
Wat leuk dat we jullie hebben mogen helpen aan zowel een keuken als badkamer. Maar vervelend dat de klantvriendelijkheid aan het begin matig was, dat is zeker niet waar we voor willen staan. Gelukkig dat dit hierna heel goed is geworden, daar gaan we voor! Bedankt voor de mooie woorden verder en heel veel plezier met de nieuwe keuken én badkamer! Team Jan van Sundert
Verkopen prachtige keukens van goede kwaliteit en service is uitstekend! We zijn heel erg blij met onze keuken, het is ons pronkstuk in huis. We zijn weer tevreden!
Ten eerste wensen we jullie heel veel plezier met jullie nieuwe prachtige keuken! Fijn dat jullie zo tevreden zijn over ons, de kwaliteit en service. Daarnaast erg bedankt voor de mooie review! Team Jan van Sundert
Zeer prettig geholpen, meegedacht, aandacht voor de klant, overzichtelijke winkel, ruim aanbod, professioneel, erg vriendelijk personeel vakkundig, reageren snel, goed bereikbaar, je voelt je gehoord en gezien als koper
We zijn enorm blij om te horen dat jullie je zo gehoord en gezien hebben gevoeld, dit vinden we belangrijk! Bedankt voor de mooie complimenten! Heel veel plezier gewenst van de aankoop. Team Jan van Sundert
De (door) vragen van de verkoper nodigde ons uit om na te denken en zaken in een groter verband te zien. Dat leidde tot prima keuzes en dito badkamer.
Het is zeker belangrijk bij zo'n aankoop om goede beslissingen te nemen. Fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door de adviseur. Veel plezier met de nieuwe badkamer. Team Jan van Sundert
We gingen kijken voor een keuken , badkamer en toilet. We werden heel vriendelijk te woord gestaan en werden ook goed geholpen met keuzes maken. Er werd niks opgedrongen om ze snel mogelijk te tekenen maar kregen juist het advies om er lekker thuis over na te denken. Uiteindelijk daar alles gekocht want het gevoel was goed tevens ook de kwaliteit is goed. Nadat alles klaar was mocht ik de artikelen die over waren en niet aangebroken terug brengen en daar krijg ik mijn geld voor terug. Al met al een prima zaak met vriendelijk personeel en goede vakmensen waar je gerust naar toe kunt gaan zonder dat er iets opgedrongen wordt.
Bedankt Jurgen voor de mooie complimenten. Het is zeker ons doel iedere klant met zo'n positief gevoel een aankoop te laten doen. Fijn dat jullie zo goed zijn geholpen en leuk om te horen dat jullie voor zowel de keuken, badkamer en toilet bij ons geslaagd zijn. We wensen jullie heel veel plezier met dit allemaal! Team Jan van Sundert
In iets meer dan 2 weken een prachtige badkamer en toilet van topkwaliteit laten installeren. Ben er supertevreden mee...zowel met de levering van het product en de installatie!
Wat een leuke review, dankjewel hiervoor! We zijn erg blij om te horen dat je zo super tevreden bent met je nieuwe badkamer en toilet. Heel veel plezier ervan. Team Jan van Sundert
makkelijk , met terugbrengen materialen die over zijn
Bedankt voor de complimenten en veel plezier van de aankoop. Team Jan van Sundert
De ervaring penning zijn niet goed alleen de mensen van die de keuken gebouw hebben die waren goed
Goedemorgen Jan, Wat vervelend om te horen dat de planning niet goed bevallen is. We doen altijd ons best om eerder te leveren dan de afgesproken datum, wanneer dit mogelijk is. In dit geval hebben we ook ons best gedaan, maar is het helaas niet gelukt. Gelukkig heb je een fijne ervaring gehad met de keuken monteurs. We wensen je veel plezier met de nieuwe keuken! Team Jan van Sundert
Goed geholpen en mooie tegelvloer gekocht!
Veel plezier gewenst met jullie mooie tegelvloer! Fijn dat jullie zo goed zijn geholpen :) Team Jan van Sundert
Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer. Mooie materialen voor een goede prijs
Wat fijn om te horen Lenny dat jullie zo blij zijn met de nieuwe badkamer! Heel veel plezier ervan en bedankt voor de mooie woorden. Team Jan van Sundert
Wij bestelden materialen voor de badkamer. Heel jammer is dat we vloertegels kregen met 2 verschillende kleuren. En dat pas ontdekt werd nadat de tegels gelegd waren door de tegellegger. Nadat van Sundert hiervan kennis had genomen, hebben wij veel betrokkenheid, en meedenken ervaren. Hoe dit probleem toch nog opgelost kon worden. Dit hebben wij positief ervaren. Helaas was er geen oplossing meer zonder overige schade aan te brengen. Het aanbod was een 50% reductie op de aanschafprijs, wat wij geaccepteerd hebben.
Bedankt voor het achterlaten van een review. We vinden het erg vervelend hoe het is gelopen. We hadden graag op de hoogte geweest van deze situatie zodat we tijdig een passende oplossing hadden kunnen aanbieden. Fijn dat we ondertussen contact hebben kunnen leggen om deze situatie te bespreken.
Originele beoordeling
Wij bestelden materialen voor de badkamer. Heel jammer is dat we vloertegels kregen met 2 verschillende kleuren. Dat verwacht je niet van een bedrijf wat je vertrouwt. Je verwacht controle bij de levering. Wij ontdekten het toen de tegelzetter de tegels op de vloer had gelegd. Wij hebben vooraf de geleverde aantallen gecontroleerd. Maar niet alle zware dozen van elkaar afgehaald om het nummer te zien. In een bijgeleverd schrijven lazen we achteraf dat we dit hadden moeten doen. Van Zundert dekt zich dus goed in. Wij vinden dit ontzettend jammer en daarom 1 ster. En de tip voor nieuwe klanten :controleer de nummers!
Vooraf 2x geweest om samen alles samen te stellen. Omdat ik het moeilijk kon indenken hoe het zou worden, kostte dit voor de verkoper extra tijd maar we hebben zeker niet ervaren dat dit als vervelend werd gevonden. Met hetnplaatsen van de spiegel, kwamen we erachter dat deze beschadigd was, en deze werd netjes besteld en omgewisseld. Dit is wat je noemt service!
Bedankt voor de mooie review! Goed om te horen dat onze verkoper de tijd nam. Het is begrijpelijk dat het lastig kan zijn om een voorstelling te maken van het eindresultaat, dus hierbij helpen we graag. Ook bij de beschadigde spiegel was het vanzelfsprekend om dit snel en netjes op te lossen. Geniet van de nieuwe badkamer!
Mooi ontwerp laten maken met een vakkundige medewerker. Ze heeft erg goed meegedacht en alles is tot in de puntjes verlopen. De badkamer is prachtig geworden. Ook de service naderhand is perfect.
Bedankt voor deze mooie woorden Brigitte. Het doet ons goed om te horen dat er zo goed met jullie is meegedacht en jullie zo goed zijn geholpen (ook naderhand). Dat zijn zeker dingen die wij erg belangrijk vinden! Heel veel plezier gewenst met jullie nieuwe badkamer.
Netjes geholpen goed advies gekregen en alles goed geregeld
Mooie review, bedankt hiervoor! Fijn dat onze service zo goed is bevallen en veel plezier gewenst met de aankoop. Team Jan van Sundert
Wat goed om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen. Dankjewel voor de mooie review en veel plezier met de aankoop! Team Jan van Sundert
Bij binnenkomst heel vriendelijk ontvangen. Een aardige en kundige medewerker heeft ons geholpen met het uitzoeken en bestellen van de badkamer. Vervolgens is een installatie bedrijf ingeschakeld. Ook dit was een heel prettig en goed bedrijf. De afspraak voor het leveren en plaatsen van de badkamer is volgens de gemaakte afspraken uitgevoerd. Het geheel was een heel prettige ervaring. Zeker om aan te raden.
Bedankt Henk voor deze mooie woorden over ons bedrijf! We vinden het erg fijn dat het gehele aankoopproces zo prettig is bevallen. We wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe badkamer! Team Jan van Sundert
Uitstekende service, bij de keuze van keuken en vloer prima advies gekregen. Vakkundige medewerkers bij het leggen van de vloer en het plaatsen van de keuken.
Wat fijn dat het advies en de service als zo positief is bevallen. Bedankt voor deze mooie review en heel veel plezier gewenst met de nieuwe keuken en vloer! Team Jan van Sundert
Lokkerdreef 10
4879ND Etten-leur
Keukens | Badkamers | Tegels | Sauna’s • 55 jaar ervaring • Gratis 3D-ontwerp • 94% beveelt ons aan • Grootste showroom van de Benelux