Zeer prettige ervaring met Nicolien en Jolande.
Adviseur Rob van Velsen heeft klant bezocht om de negatieve ervaring te bespreken. Kortgezegd komt het er op neer dat er sprake is van een ongelukkige miscommunicatie en dat door het gesprek van Rob met onze relatie de onvrede is weggenomen.
snelle afwikkeling n.a.v. noodzakelijke annulering vakantie
Gewoon prima, zoals je als klant geholpen wilt worden: vriendelijk, deskundig en snel.
GOED EN CORRECT
Op 28 februari is er contact geweest tusssen Dick Vos (eigenaar Veldhuis Advies) en de heer Blok. Kritiek is uitgebreid gesproken. De heer Blok gaf aan dat de kritiek betrekking had op een advies van 3 jaar geleden en eigenlijk niet in deze beoordeling thuishoort. Dick Vos geeft aan dat dergelijke kritiek altijd welkom is omdat adviseren een doorlopend proces is en altijd voor verbetering vatbaar is. Door het gesprek is een en ander goed afgewikkeld.
Wij hadden een goede relatie met Dhr R Lasscher, wij hebben wat anders geprobeerd, beviel ons niet van daar weer bij onze dus wij zijn weer terug. Wij hebben wat betreft Veldhuis te kort een relatie.
Inmiddels hebben we contact gehad met de relatie over zijn facturen. Voor zover mogelijk zullen alle facturen via een verzamelnota worden verstuurd. Tevens hebben we de relatie aangeboden zijn facturen digitaal te verzenden via de Finbox.
zeer snelle reactie prima afhandeling
Eigenlijk is het wat eentonig,maar wij zijn altijd tevreden,fijne mensen die een goed advies geven en service is oke,dat mag ook wel gezegd worden toch?
Snelle en correcte wijze van de afhandeling van de schade. Goede communicatie. We zijn zeer tevreden.
Zeer snelle afhandeling van mijn vraag of ik in aanmerking kwam voor schadevergoeding en de vergoeding zelf.
altijd snel en goed geholpen
We hebben directe contacten met zowel Accountmanager als BackOffice op diverse vlakken. Afgelopen periode redelijk vaak contact geweest over schades en verzekeringspakket. Deze contacten en bijbehorende vragen zijn deskundig en snel afgehandeld. Daarnaast wordt ook echt met ons meegedacht over slimmer verzekeren.
Helder, deskundig en snel
Altijd bereikbaar en klantvriendelijk
cc
Altijd snel reactie met kennis van zaken en vlotte afwikkeling voor zover de snelheid beinvloed kan worden door Veldhuis Advies.
Sportlaan 4 A
8181BE Heerde
Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Ons bedrijf telt zo'n 75 medewerkers. We mogen 20.000 particulieren en 5.800 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. We hebben ons werk echter pas goed gedaan, als u het gevoel heeft, dat u onze enige klant bent. We geven advies op het gebied van verzekeringen, financiële planningen, hypotheken, pensioenen en werknemersregelingen. Daarnaast helpen we onze klanten bij schade. Dit doen we op een eerlijke en professionele manier. Wat Veldhuis Advies onderscheidt, is dat we daarbij altijd het geluk en de (financiële) gezondheid van degenen die we helpen voorop stellen.