Wij hebben advies gevraagd voor onze 1e hypotheek. Hierbij zijn wij in contact gekomen met Theo Hanekamp. Wij zijn zeer positief over het snel handelen, de duidelijke uitleg en de goede communicatie. Wij bedanken Theo en Veldhuis Advies hiervoor!
Marco Klein (adviseur MKB-relaties) heeft ons de laatste jaren zeer prettig geholpen en heeft zich daarnaast persoonlijk ingezet en sterk gemaakt bij een aanspraak op onze beroepsaansprakelijkheid. Dank je wel Marco.
Simone heeft door haar kennis een passend product geadviseerd, welke aansluit bij mijn wensen en de situatie. Mijn motor gaat goed verzekerd de weg op!
Richard Buitenhuis, We zochten een verzekeringskantoor die ons begreep en echt verder kon helpen. Na aanraden van 1 van jullie huidige klanten kwamen we in contact met Richard. Hij heeft voor ons gekeken naar mogelijkheden qua verzekeringen en stopt niet als het moeilijk wordt. We zijn echt heel fijn geholpen en complimenten hoe hij alles heeft opgepakt. We zijn inmiddels klant door het handelen van Richard en we zijn nog in gesprek of jullie nog meer voor ons kunnen betekenen.
Al jaren heb ik bij Veldhuis Advies mijn verzekeringen geregeld. Ik heb altijd dezelfde contactpersoon voor al mijn vragen die altijd netjes beantwoord worden. Ook bij schade afhandelingen heb je dezelfde persoon voor vragen. Ze wijzen je er ook op als er nog iets ingevuld moet worden, wanneer een schade afhandeling nog open staat. Erg netjes en correct. Ik ben een zeer tevreden klant.
Kwalitatief uitstekende dienstverlening ondervonden, tezamen met snelle reactie op vragen en nakomen van afspraken. Dit alles door uw collega Simone Post.
Vorig jaar heb ik voor het eerst gebruik moeten maken van mijn AVP. Ik zag er echt als een berg tegenop omdat ik allerhande vervelend papierwerk en gezeur verwachtte. Maar de mensen van Veldhuis Advies pakten dat wel zo goed op! Door fouten van de andere partij moest het bedrag later zelfs nog een keer bijgesteld worden en ik voorzag alweer gedoe, maar het werd me gewoon uit handen genomen. Even gebeld, iets doorgemaild en het was gewoon klaar. Men handelde het af. Los van bovenstaande heb ik vaker contact gehad over de verschillende verzekeringen die ik er heb en er wordt heel goed meegedacht. Eén keer ging er iets fout, maar toen werd er even teruggekeken in een verslagje van een telefoongesprek en kreeg ik direct gelijk en werd het rechtgezet. Kortom heel tevreden!
wij zijn geholpen door Theo Hanekamp ben zeer tevreden hoe hij ons geholpen heeft en op de hoogte heeft gehouden kon hem altijd bellen met vragen dit ik had.erg bedankt mvg fam leguit
Onze adviseur Marcel van den Belt waarderen wij in het bijzonder om zijn professionele uitleg, ervaring en de rust die hij uitstraalt om alle zaken naar tevredenheid rond te krijgen.
Zeer positieve ervaringen met Veldhuis Advies. Zowel qua hypotheekadvies/afsluiting, schadeafwikkeling, verzekeringen maar ook financieel advies. Snelle en duidelijke antwoorden, zeer deskundig en bovendien heel klantvriendelijk. Keer op keer. Hartelijk dank!
Door Simone Post erg vriendelijk behandeld, zij heeft voor mij een duidelijk en goed advies gegeven over een aanhangwagenverzekering. lekker vlot kwam de offerte tot stand. prima geregeld dus. top
Wij hebben het erg prettig ervaren hoe kundig en secuur de overstap van een andere financiële dienstverlener naar Veldhuis Advies is verlopen. Richard heeft ons voorzien van goed advies en door zijn pro-actieve houding voelen wij ons zeker van een helder en goed financieel pakket!
Geen
Altijd goed en persoonlijk contact met dhr H. Onderdijk.
Wij zijn bijzonder goed geholpen door Theo Hanekamp met de aanvraag van onze hypotheek. Veldhuis was altijd bereikbaar en altijd behulpzaam. Een zeer prettige ervaring bij het kopen van ons eerste huis!
Theo is een prettig persoon, duidelijk en bereid om mee te denken
Eén contactpersoon Hans Onderdijk, altijd bereikbaar en snelle reactie.
Op vrijdag middag gebeld om een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Dit was erg kort dag van mijn kant, maar toch is het Marco gelukt om het nog voor het einde van de dag te regelen. Super service wat mij betreft!
Vanmorgen wederom jaarlijkse evaluatie van de zakelijke en particuliere verzekeringen gehad.was weer erg nuttig en leerzaam.
Wij waren enorm blij met het advies en de hulp van Erik van Leeuwen met betrekking tot de financiële afhandeling nav mijn skiongeval. Nogmaals dank hiervoor Erik.
Wij hebben heel erg goed advies gekregen van Theo Hanekamp betreft een nieuwe hypotheek alle vragen wat wij hadden heeft hij allemaal gelijk behandeld alles is echt super goed verlopen en geregeld.
Fijne samenwerking
Sportlaan 4 A
8181BE Heerde
Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Ons bedrijf telt zo'n 75 medewerkers. We mogen 20.000 particulieren en 5.800 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. We hebben ons werk echter pas goed gedaan, als u het gevoel heeft, dat u onze enige klant bent. We geven advies op het gebied van verzekeringen, financiële planningen, hypotheken, pensioenen en werknemersregelingen. Daarnaast helpen we onze klanten bij schade. Dit doen we op een eerlijke en professionele manier. Wat Veldhuis Advies onderscheidt, is dat we daarbij altijd het geluk en de (financiële) gezondheid van degenen die we helpen voorop stellen.