Wij ervaren een hele prettige samenwerking .

Wij zijn ca. 5 jaar klant bij Veldhuis Advies. Vanaf het begin werden onze vragen professioneel, adequaat en correct beantwoord. Afspraken werden nagekomen en de communicatie met de verschillende medewerkers maar in het bijzonder met Marcel van de Belt, met wie wij het meest contact hadden, verliep uitstekend.

zeer goee service, geduldig, efficient en vriendelijk

Zeer vriendelijke ontvangst men is goed op de hoogte van de werkzaamheden van onze stichting er wordt actief meegedacht en goede adviezen gegeven Een goede volledige voorbereiding op het gesprek. Wat met belooft te doen wordt meteen uitgevoerd.

Servicegerichte en kundige adviseur!

We hebben al een aantal jaren bijna al onze verzekeringen, naar tevredenheid, ondergebracht bij Veldhuis Advies. Onlangs had ik, los hiervan, een vraag betreft de pensioenvoorziening via mijn werkgever en ook hierover kreeg ik (kosteloos) een passend advies.

Kundig en compleet advies

Zakelijk deskundig advies maar met een prettige benadering. Communicatie op de juiste manier.

Deskundig advies en prettig contact

Aankoop woning van familie, forse verbouwing zodat mantelzorgwoning gerealiseerd kan worden, een eigen woning verleden, inkomsten uit onderneming, verschil in inbreng, etc., etc. Kortom: geen standaard financieel advies. Marcel van den Belt heeft ons met zijn kennis van zaken in begrijpelijke taal advies gegeven en inzicht gegeven in onze huidige en toekomstige financiële situatie. Hierdoor hebben wij bewust financiële keuzes kunnen maken. De adviesgesprekken en overige contactmomenten met Marcel hebben wij als zeer prettig ervaren!

Een goed gevoel binnen een dag

Na eerst eerst flink wat beren op de weg te hebben gezien heeft Eric van Leeuwen van Veldhuis Advies mij snel uit de "brand" geholpen met een passende verzekering. Waar voor dank.

Erg prettige samenwerking tav moeilijke aansprakelijkheid zaak.

Prettig mee-gedacht met een zaak tav internationale aansprakelijkheid en verzekeringsvoorwaarden. Samen zaken vertaald en vastgelegd.

Super goed contact en overleg gehad

Ik heb super goed contact en uitleg gehad over hypotheek aanvraag! Theo Hanekamp heeft mij heel duidelijk alles uit gelegd over de hypotheek en nog meer. Een top kantoor met goeie mensen die er alles van weten

Zeer duidelijk en deskundig advies

Heel prettig gesprek, waarin alles rustig werd doorgenomen. Goede en duidelijke uitleg van de mogelijkheden. En prettige en snelle afhandeling van de financiering.

Uitstekende service

Inmiddels hebben wij al jaren diverse verzekeringen ondergebracht bij Veldhuis Advies. En daar zijn we heel tevreden over. Dat heeft alles te maken met de fijne samenwerking (in ons geval met Marco Klein), de snelle en duidelijke communicatie en verzekeringen die goed op maat aansluiten bij onze wensen.

Goede en heldere service, communicatie is prima

Veldhuis Advies is helder in de communicatie, waardoor je weet waar je aan toe bent en welke stappen genomen moeten worden om schadegevallen op te lossen. Veldhuis Advies staat naast zijn klanten.

Goed en deskundig advies

Wij zijn al jaren tevreden klanten en ervaren Marcel van den Belt als een deskundige adviseur. Zijn financiële adviezen beteken een meerwaarde voor ons zodat wij in vertrouwen bepaalde (financiële) keuzes kunnen maken. En met name het kunnen vertrouwen op juiste adviezen, is voor ons heel belangrijk.

Veldhuis is ontzorging zoals het hoort!

Bij de overstap van onze huidige tussenpersoon naar Veldhuis werd alles van A tot Z voor ons geregeld. We waren vooral verrast over de enorm expertise die aanwezig is bij Veldhuis en de snelheid waarmee zaken geregeld worden. Kortom vooral complimenten aan het gehele team van Veldhuis Advies!

Snel, deskundig en meedenkend

Zeer tevreden over de duidelijke uitleg en tijd die er werd genomen voor ons oriënteerd gesprek.

Goed en duidelijk advies. Snelle afhandeling van de mail.

Voor het oversluiten en aanpassen van onze hypotheek hebben we contact gehad met Theo Hanekamp. Goed en duidelijk advies en snelle afhandeling via de mail. Wij zijn heel positief en zullen de volgende keer zeker weer contact met hem opnemen!

Uitstekend geholpen

Wij zijn bezig om een hypotheek aan te vragen voor ons eerste huis. Theo Hanekamp helpt ons hier erg goed bij. Hij legt alles duidelijk uit, geeft tips en hij is goed bereikbaar via de telefoon of mail. Erg fijn hoe we geholpen worden! We moeten nog een tijdje voor alles rond is, maar in heb er alle vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen.

Wij hopen dat Theo Hanekamp nog jaren onze adviseur blijft!

Wij kunnen altijd een beroep doen op Theo Hanekamp. Theo is al jaren onze adviseur bij Veldhuis Advies. Hij staat direct voor ons klaar en zijn advies is altijd zeer duidelijk en correct. Bovendien is Theo heel plezierig in de omgang.

Duidelijk en snel hypotheek geregeld!

Duidelijk en op korte termijn een afspraak kunnen inplannen voor hypotheekadvies. Als er vragen waren, kreeg ik ook altijd snel en goed antwoord van Theo Hanekamp. Goed geregeld dus!

Volledig ontzorgd!

Uitstekend geholpen door Theo Hanekamp met hypotheekadvies- en bemiddeling. Het gehele traject werd ons uit handen genomen, zodat wij hier geen omkijken naar hadden.

Vlot, accuraat en terzake kundig

Of het nu gaat om een scherpe premie voor een autoverzekering, een alomvattende opstal en inboedelverzekering, tussentijds bezoek c.q. evaluatie (waar menig assurantie c.q. adviesbureau nog wat van kan leren) of de afhandeling van een schade, ja zelfs als het erom gaat om premieverhogingen in toom te houden denkt Veldhuis Advies met je mee. Kortom, een zeer gedegen en persoonlijk advies.

Goede en snelle service bij vragen en eventuele schades.

Wij zijn ondertussen al jaren klant bij Veldhuis advies. De diverse schades die wij hebben ervaren zijn altijd keurig begeleid en afgehandeld. Een aantal jaren geleden heeft Veldhuis advies ons een gedegen hypotheek advies verzorgt waarna wij ook ook een 'abonnement' op de financiële planning/overzicht hebben genomen en dit bevalt ons uitermate goed. Hierdoor hebben wij elke 3 jaar even een moment om te kijken en te sparren met de financieel adviseur of wij nog op koers liggen voor onze financiële doelstellingen naar de toekomst toe, maar ook scenario's worden inzichtelijk gemaakt wat als..... en welke financiele risico's dit weer met zich mee brengt. Kortom, zeer tevreden hoe het team van Veldhuis advies omgaat met ons als klant.

Zowel zakelijk als privé de verzekeringen ondergebracht bij Veldhuis Advies. Uitstekend geholpen en geïnformeerd door Dhr Van boven.

Buitengewoon prettig en kundig advies van Marcel van den Belt

In nieuwe privé situatie zeer goed geholpen door Marcel, op gebied van hypotheek, verzekeringen en financieel advies.

Moeilijk verzekerbaar, maar toch geregeld door Veldhuis!

Ik ben uitstekend geholpen om toch een verzekering te kunnen afsluiten wat vanwege privé omstandigheden eigenlijk niet mogelijk was. Na wat contact te hebben gehad, met ongelooflijk snelle reactie op mijn e-mails en vragen toch gelukt. Echt hartstikke fijn en supersnel geregeld!! Ik ben zeer tevreden!

Zeer deskundig en vertrouwenwekkend advies

Het advies wat wij van Marcel van den Belt nu al een aantal malen hebben gekregen voelt erg goed, vriendelijk en deskundig. Iets wat ons erg heeft geholpen om een goed financieel overzicht te krijgen en dit ook te waarborgen voor de toekomst.

Sportlaan 4 A

8181BE Heerde

Over Veldhuis Advies

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Ons bedrijf telt zo'n 75 medewerkers. We mogen 20.000 particulieren en 5.800 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. We hebben ons werk echter pas goed gedaan, als u het gevoel heeft, dat u onze enige klant bent. We geven advies op het gebied van verzekeringen, financiële planningen, hypotheken, pensioenen en werknemersregelingen. Daarnaast helpen we onze klanten bij schade. Dit doen we op een eerlijke en professionele manier. Wat Veldhuis Advies onderscheidt, is dat we daarbij altijd het geluk en de (financiële) gezondheid van degenen die we helpen voorop stellen.