Filters

10

Prettig en duidelijk advies

Ik ben erg prettig geholpen in het overzetten van mijn verzekeringen bij verschillende partijen naar 1 vaste partij (Veldhuis Advies). Hierbij goed geadviseerd over de verschillende verzekeringen en mogelijkheden binnen de verzekeringen. Uiteindelijk erg blij hoe alles nu bij 1 partij is ondergebracht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer klantvriendelijk

Thom Dijkstra is een geweldig fijne adviseur. Hij combineert deskundigheid met oprechte interesse in zijn klant als mens. Hij heeft mij enorm goed geholpen mijn financiële planning op orde te krijgen, zodat ik de toekomst (financieel) met een gerust hart tegemoet zie.

 • Aanbevelen? Ja
1

Waardeloos

Had een vraag geappt. Wacht nog op het antwoord. Vervolgens maar een mail gestuurd. Wacht nog steeds op het antwoord. Inmiddels zijn we al maanden verder.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Hallo Jolande, helaas hebben we nog geen app-faciliteiten. Maar we vinden het heel vervelend dat onze reactie op uw mail niet goed is aangekomen. Hierdoor leek het alsof we niet bereikbaar waren of niet reageerden. Gelukkig konden we u de gevraagde stukken nu alsnog toesturen op een alternatief adres. We nemen uw ervaring graag mee om onze werkwijze hierin te verbeteren. Daarom willen we u graag bedanken voor deze review.

10

Uitstekend geholpen door Marcel van den Belt

Niets dan lof voor Veldhuis Advies! Sinds eind 2021/begin 2022 zijn we bezig geweest met de aankoop van een huis. Op aanraden van mijn ouders heeft Marcel van den Belt van Veldhuis Advies ons begeleid in dit traject. Marcel geeft altijd zeer deskundig en eerlijk advies en is een fijne en prettige persoon in de omgang. Als er snel wat geregeld moest worden, maakte Marcel altijd ruimte in zijn drukke planning om je te kunnen helpen. Ik heb jullie dienstverlening als fantastisch ervaren. Ontzettend bedankt voor jullie hulp!

 • Aanbevelen? Ja
10

Als zeer prettig ervaren door kundig handelen.

Onze ervaring met Theo Hanekamp als adviseur is als zeer prettig ervaren. Zijn kundig handelen en samenwerking hebben wij zeer gewaardeerd. Ook de communicatie liep vlot en werden goed op de hoogte gehouden in het proces. Theo is klantvriendelijk gericht en voelde als een betrouwbare en dat was een fijne samenwerking.

 • Aanbevelen? Ja
9

Kundig en klantvriendelijk

Goed advies

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettend tevreden

Ik ben ontzettend goed geholpen door mijn adviseur Theo Hanekamp. Er komt bij het kopen van een woning heel wat kijken. Hij heeft het super geregeld en bij vragen kon je altijd bij hem terecht. Was hij er op het moment niet als je belde dan belde hij je terug daar kon je van op aan en dat is fijn dan heb je ook vertrouwen in een persoon.

 • Aanbevelen? Ja
10

Meedenken om het goedkoper en beter te maken

Veldhuis Advies denkt altijd mee om mijn verzekeringen beter en goedkoper te maken. Toen ik afgelopen week van auto wisselde, wisselde ik op hun advies ook van verzekeraar en van verzekeringssoort (all-risk naar casco). Razendsnel, aan de telefoon bij de autodealer. En het mailtje dat ik daarna als bevestiging kreeg kwam er nog een extra suggestie bij: om mijn auto en motor schadevrije jaren om te wisselen, om nog meer korting te krijgen. Geweldig de manier waarop ze met je meedenken. En als ze wat afspreken (uiterlijk woensdag sturen we je een voorstel voor een zorgverzekering) dan houden ze zich daar ook aan. Ik ben super tevreden over Veldhuis Advies, omdat ze echt waarde toevoegen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig, klantvriendelijk en betrokken

Ook al zijn wij 60plus, helaas is het dan niet meer vanzelfsprekend dat iedere hypotheekverstrekker voor jou klaarstaat met een hypotheekofferte. Veldhuis Advies heeft zich erg ingespannen om toch een passende hypotheekofferte te verkrijgen, dat vervolgens helder werd toegelicht. Ook heeft Veldhuis Advies zich erg ingespannen om het Overbruggingskrediet tijdig over te maken. Hulde daarvoor!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben zeer tevreden met de kontakten met Veldhuis Advies

Ik ben zeer tevreden met de werkzaamheden van de heer Marcel van den Belt en Miranda van Loosbroek waar het gaat over de geleidelijke overdracht van een verzekeringspolis van mij naar mijn zoon.

 • Aanbevelen? Ja
10

Excellente Service

Schade prima geregeld!

 • Aanbevelen? Ja
10

Tot service

Klantvriendelijk betrouwbaar snel en adequaat

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk, duidelijk en snel

Prettige en duidelijke communicatie over de mogelijkheden en gevolgen van wijzigen en aanvragen van hypotheek. Daarna via de portal eenvoudig alle documenten in kunnen sturen en bij vragen altijd snel en vriendelijk. De uiteindelijke nieuwe hypotheek is naar onze volle tevredenheid. Enorm bedankt! Ze hebben ons er stap voor stap door het proces heen geholpen en dat heeft ons enorm geholpen. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
2

Niet meedenkend

Bij opzegging houdt vast aan het wettelijke termijn door hun gesteld. Je bent meer dan 35 euro per maand goedkoper uit voor een betere verzekering dan zij het aanbieden.

 • Aanbevelen? Nee
10

Heel goed geholpen bij schade aan TV

Aan onze bijna nog nieuwe TV was door een vervelend ongelukje schade ontstaan. Enorm balen. Deze schade hebben we gemeld bij Veldhuis. Behandelaar Denise Broekhuisen heeft de afwikkeling van de schade supersnel en naar volle tevredenheid opgepakt. Een geluk bij een ongeluk. Denise, hartstikke bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

prettig en zeer correct

na een mega regenbui had ik flinke waterschade. maar door veldhuis is dit zeer snel en correct opgelost. ik ben blij met het goede contact wat ik had met de schadebemiddelaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Probleemloos schade herstel geregeld

Schade ontstaan door derden, snel en eenvoudig afgehandeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfcte begeleiding met oversluiten vd hypotheek door Theo Hanekamp

Er

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima begeleiding bij afsluiten nieuwe hypotheek

Mijn vrouw en ik zijn bezig met aanpassingen aan ons huis om tot een verduurzaming te komen. Verder waren we ontevreden over de hoogte van de tarieven voor onze toenmalige hypotheek. Veldhuis Advies heeft ons prima geadviseerd over de formule die het best past bij onze situatie . Vervolgens hebben ze voor ons de noodzakelijke gesprekken gevoerd met de relevante geldverstrekkers en ons begeleid tijdens het traject. We zijn erg blij met het resultaat en de manier waarop het traject is gegaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg behulpzaam bij vragen en bij schade zeer snelle behandeling en uitbetaling.

Zeer vriendelijke behandeling en snel oppakken van schade melding. Super snelle uitbetaling bij schade.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een verademing !

tav. mw.Ilona Rijnbout. Bij deze zeg ik U dank voor de buitengewone adequate en klantvriendelijke afhandeling van mijn stormschadeclaim schade nr. 2202529. Het is een genoegen vast te kunnen stellen dat zaken ook zonder "ambtelijk gerommel" kunnen worden opgelost. Nogmaals mijn dank hiervoor !

 • Aanbevelen? Ja
10

Inzet van Ad den Hollander aangaande de schadeafhandeling vwb mijn auto was echt professioneel. Dan

Zoals ik van Veldhuis Advies al jaren gewend ben. Vriendelijk, behulpzaam, goede service en professioneel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed meedenken en snel schakelen

No nonsense, tijdens intake, na een minuut of 10 was hele plaatje al duidelijk en welke partij hiervoor geschikt zou zijn. Uitwerking hiervan verliep ook bijzonder efficiënt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon prima geholpen en goed advies gehad.

Verder goed op de hoogte gehouden van de procedure die moet worden doorlopen. Ging om extra hypotheekaanvraag. Eea is snel opgepkat en afgehandeld richting de hypotheekverstrekker. Gewoon prima.

 • Aanbevelen? Ja
7

geweldig laat het zo blijven.

Gelukkig geen ervaring, maar een goed gevoel als er wat zou gebeuren.

 • Aanbevelen? Ja

Over Veldhuis Advies

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Ons bedrijf telt zo'n 75 medewerkers. We mogen 20.000 particulieren en 5.800 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. We hebben ons werk echter pas goed gedaan, als u het gevoel heeft, dat u onze enige klant bent. We geven advies op het gebied van verzekeringen, financiële planningen, hypotheken, pensioenen en werknemersregelingen. Daarnaast helpen we onze klanten bij schade. Dit doen we op een eerlijke en professionele manier. Wat Veldhuis Advies onderscheidt, is dat we daarbij altijd het geluk en de (financiële) gezondheid van degenen die we helpen voorop stellen.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd