Filters

10

Een zeer klantvriendelijk en professioneel bedrijf.

Mijn ervaring is zeer positief. Een betrokken en professionele afhandeling van zaken.

 • Aanbevelen? Ja
10

deskundig

Bij onze bouwdepot aanvraag heeft Marcel vd Belt ons voorzien van een deskundig advies. Ook gedurende het traject zat Marcel er bovenop om alles in goede banen te begeleiden. Dank voor je hulp!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed, snel en persoonlijk

Doordat de aankoop van onze eerste woning al was geregeld door Theo ging alles bij de tweede supersnel en goed. En altijd snel met een antwoord op een vraag via mail of telefoon.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed inlevings vermogen

Theo Hanekamp heeft ons in een rustige en duidelijke manier een goed advies gegeven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een heel erg positieve ervaring en ontzettend tevreden

Mijn ervaring met Veldhuis Advies is heel erg positief. Uitstekende klantenservice, altijd bereikbaar en op elke vraag een antwoord. Voor onze situatie is een hele goede oplossing gevonden dankzij de professionele adviezen en expertise van Veldhuis Advies. Al met al heel erg tevreden en ik zou het iedereen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwaliteit, zeer kundig en menselijk

Altijd snelle behandeling, duidelijke uitleg met gedegen kennis van zaken en uitstekend om te gaan met mensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Zonder veldhuis zaten wij nog steeds in een zeer benarde situatie met ons huis. Wij danken veldhuis hartelijk!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt!

Mijn partner & ik, zijn via familie in contact gekomen met Veldhuis advies. De Heer T. Hanenkamp hebben wij een zeer prettige ervaring mee. Van het goed doorvragen tot duidelijke doelstelling maken, en tussentijdse updates maakt de communicatie zeer professioneel. Wij danken dan ook voor de hulp en werkzaamheden wat er is verzet. Veldhuis advies zal ons niet verliezen als klant!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goed!

Alles is snel en goed geregeld! Ik kan iedereen aanraden om Veldhuis als assurantie kantoor te gebruiken je hebt altijd een vast aanspreekpunt en het is persoonlijk wat tegenwoordig ook niet veel meer gebeurd of voorkomt. Kortom een goed assurantiekantoor, met fijne mensen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede uitleg

ik kreeg een goede uitleg van de deskundige en we kwamen er samen goed uit

 • Aanbevelen? Ja
10

werkelijke echte proactieve dienstverlening

Door een forse lekkage van mijn dak liep niet alleen boven maar ook mijn kantoor onder water. Omdat ik daar ook mijn dossiers/ archief etc. bewaar, en dat is nogal veel, en ik door reuma beperkt ben, meldde ik mij bij Denise Broekhuisen dat ik toch maar afzag van het hele traject van kantoor leeg ruimen e.a. aangezien ik met pensioen ben dacht ik het maar te laten. Denise sprak mij moed in en ze gaaf aan dat er ook in dit soort gevallen hulp mogelijk was. Met behulp van Rick Meijer Schilderwerken in Hoorn is de klus aangepakt en nu keurig opgelost. Ik ben blij met de geboden hulp, en het duwtje de goede richting op. veel dank Denise! Jan Reneman Hoorn

 • Aanbevelen? Ja
10

Correcte afhandeling van mijn schade.

Na een ongeval met een buitenlandse chauffeur heeft Veldhuis Advies de schade correct afgehandeld, dit had niet beter gekund.

 • Aanbevelen? Ja
10

Maximale inzet voor het beste resultaat

Ontzettend fijn geholpen door de mensen die er werken met Marcel in het bijzonder. Ze hebben zich maximaal ingezet om het maximale te halen.

 • Aanbevelen? Ja
10

GEweldig advies!

Wij hebben een fantastisch advies op maat gekregen van Marcel van den Belt voor een overlijdensrisicoverzekering. Hij kwam met een voorstel waar we zelf niet aan gedacht hadden, fantastisch!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima

Een compleet advies en heldere uitleg van de hypotheek materie. Advies sluit goed aan bij onze wensen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Geduld en begrip!

Het geduld en begrip voor onze situatie vanuit Veldhuis Advies/contactpersoon is noemenswaardig te noemen en de uiteindelijke oplossing sloot naadloos aan op onze behoefte!

 • Aanbevelen? Ja
10

Bij Veldhuis Advies heeft men kennis en kunde en je wordt goed geholpen.

Ik ben al jaren klant bij Veldhuis Advies. Omdat men de kennis en kunde in huis heeft. Ook met het afhandelen van mijn hypotheek heeft Veldhuis Advies mij de nodige adviezen gegeven bij het afhandelen. Als klant ben ik dik tevreden bij Veldhuis Advies.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende klantgebondenheid

In het verleden bij een motorongeval in Frankrijk uitstekend geholpen en afwikkeling van de schade. Recent bij een glasbreuk opnieuw aan de verwachtingen voldaan. Dank aan Ad den Hollander. Zal Veldhuis Advies zeker aan bevelen bij vragen naar een verzekeringsadvies.

 • Aanbevelen? Ja
10

probleemloze afwikkeling van de schade

Goed ontvangen informatie Eenvoudige aanmelding en prima (eind) rapportage

 • Aanbevelen? Ja
9

Efficient, effectief en succesvol!

Heb met Veldhuis Advies, Marcel van den Belt gewerkt iz afwikkeling financiën echtelijke scheiding alsmede hypotheek aanvraag en afwikkeling daarvan tbv aankoop van een appartement in Amsterdam. Beide trajecten efficient, effectief en succesvol verlopen en afgerond. In een hele plezierige, professionele en constructieve sfeer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische hulp bij de hypotheekaanvraag

Theo Hanekamp heeft ons vanaf moment één geweldig geholpen bij onze hypotheekaanvraag. De aanvraag is supersnel geregeld en we kunnen met een gerust hard toewerken naar de sleuteloverdracht. Bedankt voor alles!

 • Aanbevelen? Ja
4

Waardeloze service bedrijfsverzekeringen

Slechte communicatie, geen tijdige terugkoppeling, zogenaamd niet verzekerbaar. Bij andere tussenpersoon met precies dezelfde uitgangspunten 3 aanbiedingen ! Voor AOV pakket (andere afdeling) is dit veel beter. Adviseur doet echt z’n best voor je.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Karin, Dank voor uw review. Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent over uw ontvangen dienstverlening rondom bedrijfsverzekeringen. We gaan graag met u in gesprek om uw ervaring verder te bespreken en te kijken hoe we het voor u kunnen oplossen zodat u net zo tevreden bent als over de AOV-dienstverlening. Met vriendelijke groet, Veldhuis Advies

10

Wij zijn zeer tevreden met Marcel van den Belt over onze hypotheekaanvraag

Op een uitstekende manier heeft Marcel van den Belt ons geholpen met een hypotheekaanvragen.Veel hulp en duidelijkheid. Wij zijn zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super afhandeling, snel en zonder poespas

Schade is altijd vervelend. Als je dan wat overkomt dan moet dat ook snel en doeltreffend worden afgehandeld. Gisteren schade gemeld en vandaag (binnen 48 uur!) het volledige bedrag al op de rekening. Helemaal top!

 • Aanbevelen? Ja
10

ik heb de hulp van mijn hypotheek adviseur als zeer goed en prettig ervaren.

Zonder Theo Hanekamp had ik de overbruggingshypotheek nooit alleen voor elkaar gekregen.Hij heeft mij erg goed en snel geholpen. legde alles duidelijk uit en het was zo voorelkaar. echt een aanrader ik ben al jaren bij Veldhuis dus het voelde gelijk prettig en veilig .Hoop noch jaren klant bij hun te blijven.

 • Aanbevelen? Ja

Over Veldhuis Advies

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Ons bedrijf telt zo'n 70 medewerkers. We mogen 18.000 particulieren en 4.000 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. We hebben ons werk echter pas goed gedaan, als u het gevoel heeft, dat u onze enige klant bent. We geven advies op het gebied van verzekeringen, financiële planningen, hypotheken, pensioenen en werknemersregelingen. Daarnaast helpen we onze klanten bij schade. Dit doen we op een eerlijke en professionele manier. Wat Veldhuis Advies onderscheidt, is dat we daarbij altijd het geluk en de (financiële) gezondheid van degenen die we helpen voorop stellen.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd