Wij hadden een fantastische dag. Fijn dat Ronnie extra zijn best heft gedaan wat betreft het Halal eten. Hij (en de kok) verdienen alle complimenten voor de geweldige service!
we zijn zeer tevreden en hebben een onvergetelijke dag gehad!
Een dikke 8. De eerste reactie die ik de volgende dag van een collega kreeg was: wat was dat een prachtig plekje!
Geweldig. Industrieel tintje maar toch sfeervol ingericht en door het gebruik van doeken en rijtuigen zo groot en klein te maken als je wilt. We kregen erg veel complimenten van de gasten voor onze keuze voor de Rijtuigenloods. Een dikke 8!
Alles was prima in orde. We hebben een hele leuke avond gehad.
Prima, geslaagd evenement
Voor herhaling vatbaar, bedrijfsfeest was super en nogmaals styling en inrichting is top!
Ik ben weer zeer tevreden en zal in de toekomst zeker blijven kijken of jullie voor ons geschikte locaties hebben.
Kwaliteit uitstekend. Buffet was heerlijk en goed verzorgd. Ook aan de verzoeken voor vegetariërs en speciaal dieet wensen is goed gehoor aan gegeven.
Een voor ons perfecte dag!! Een dag om nooit meer te vergeten. Mede door jullie hebben wij echt een top dag gehad! Bedankt daarvoor!
Prima locatie, rustige ligging, bij mooi weer genoeg buitenruimte
Fijne samenwerking; we gaan zo door! :)
Was een geslaagde avond en ik heb van iedereen alleen maar positieve berichten gehoord. Personeel was erg gastvrij en alles was prima in orde! TOP
Mooi gebouw met super mooie ligging.
Wij hebben een super bruiloft gehad, de locatie is een heel bijzondere plek. De planning verliep soepel en de medewerkers waren professioneel en vriendelijk. Wij beoordelen het geheel (voortraject, huwelijksdag zelf, afhandeling) als goed tot zeer goed.
Geweldige dag gehad die helemaal naar ons zin was. Verder prima service en contact gehad.
Erg tevreden met de locatie, medewerking van het personeel en het voortraject.
8.5