Ondanks kleine opzet een goede bijeenkomst gehad. Fijn meegedacht ivm buffet en minimale aantal deelnemers. Kosten voor visuele middelen en locatie ansich is daar eigenlijk te duur voor.
Het Stadhuys is een geweldige trouwlocatie en de service/klantvriendelijkheid is erg goed. Het telefonische contact met de TEKA medewerkers en ook op de locatie zelf, heb ik als zeer prettig ervaren. Ik zou het Stadhuys zeker aanbevelen aan anderen, alleen met kleine kanttekening over de kosten.
Leuke locatie, positieve reacties van gasten
We hebben een zeer succesvol evenement gehad in de Rijtuigenloods. De deelnemers waren erg enthousiast over de locatie. Door de flexibiliteit van de inrichting werd de grote ruimte als knus en intiem ervaren. we denken er zeker aan om terug te komen in de Rijtuigenloods!
We hebben een geweldige bruiloft gehad op een super locatie! We zijn zo blij dat we in Hoeve Sparrendam ons feest hebben gevierd, we denken nog elke dag terug en hebben hele mooie herinneringen aan deze dag over gehouden.
Wij zijn erg tevreden en met een goed gevoel weg gegaan bij jullie. Mochten we in de toekomst weer een bijeenkomst hebben dan komen we zeker terug bij jullie. Jullie hebben het fantastisch gedaan.
Zeer goede ervaring, zowel in voorbereiding als op de dag zelf. Goed meegedacht met onze wensen + mogelijkheden. Mooie locatie = goede sfeer op het evenement
We hebben een mooie avond gehad. het is was goed en lekker, service was fantastisch, er werd zeer flexibel met ons tijdsbestek omgegaan. erg fijn!
Wij (Janine en Marinus) zijn zeer tevreden over de vlotte afhandeling, snelle eenvoudige communicatie en zeker over de gastvrijheid (in het voor traject). De dag manager was direct en eerlijk! Bedankt voor deze schitterende dag!
We hebben verder een super dag gehad. Het verliep prima!
Geweldig feest gehad met goede service en gastvrijheid en een geweldige Gastheer.
Erg prettige locatie, fijn samenwerken, heel flexibel Complimenten voor de partymanager!
Mooie locatie, goede ligging. Wij gaan deze locatie zeker onthouden voor een volgende bijeenkomst.
Wij hebben een prachtige dag gehad en waardig onze stichting kunnen opheffen met ons netwerk. De omgeving, het gebouw hebben daar aan bijgedragen en we hebben vee complimenten daarvoor gekregen. Die geef ik jullie graag door.
Wij hebben een super mooi feest gehad op 1 augustus met prachtig warm zomerweer. Wat jammer was is dat overgroot opa's en oma's die de weg niet konden via een heel eind hebben moeten lopen. Maar de locatie is geweldig.
Wij zijn zeer tevreden over deze locatie. Hebben ook van onze gasten veel positieve reacties ontvangen.
Top locatie, waar we graag naar terugkomen. Volgende keer gaan we kijken hoe we de 'minpunten' kunnen verbeteren/oplossen.
Aardig personeel. Lokatie en toiletten schoon. Behaaglijk warm.
Geweldige locatie en de dag is nog zoveel mooier geworden als wat we vooraf voor ogen hadden.
Ik ben erg blij dat wij deze locatie ontdekt hebben! Locatie past qua uitstaling goed bij onze organisatie. Bereikbaarheid is voor ons erg belangrijk, deze locatie is zowel per ov als per auto goed bereikbaar. Goede service, vriendelijk personeel. Kortom: wij zijn zeer tevreden!