Mooie locatie
In het begin liep het contact leggen niet heel soepel, moest er een paar keer op terugkomen. (achter na bellen) Super mooie locatie, heel stijlvol, met erg leuk, flexibel personeel die gelijk je wensne begrijpen en met je meedenken. Compliment: Blijf vooral zo doorgaan! Wij zijn zo enthousiast, onze 2e keer heeft ook al plaats gevonden en de derde komt er waarschijnlijk ook aan.
We zijn, afgezien van enkele punten, tevreden over deze dag! we zouden de locatie in de toekomst nog wel eens willen bezoeken, maar dan voor een kleinere bijeenkomst.
Prachtige locatie, gratis parkeren, goede catering, service ter plekke beamerkabel niet aanwezig, sommige gasten vonden parkeerplaats lastig te vinden, Prima eventlokatie met voldoende mogelijkheden voor een flexibele invulling van het programma
fijne sfeer, aanbod eten, redelijke prijs-kwaliteit verhouding heerlijk stamppottenbuffet en toetjesbuffet we waren teleurgesteld over het vegetarische aanbod (5 mensen): er was geen alternatief voor vlees
Prachtig pand, met een mooie industriële look. De routing in het pand vond ik perfect! Alles is er mogelijk en de mensen zijn er zeer klant en service gericht. Zeer goed! In verband met het ontvangst van de gasten bleef de voordeur open en werd het een beetje koud in de hal.
We hebben een super dag 13-11-2015 gehad alles liep goed het was gezellig en allemaal blijde mensen!! Jullie hebben het ook geweldig gedaan alleen maar lof wat een mooie locatie en een geweldige catering en bijzonder goede bediening Een dag waar we nog heel veel aan terug denken vriendelijk bedankt wat jij en jullie voor ons gedaan hebben we zeggen het voort en ook van de gasten alleen maar lof gehoord. Ga zo door!!!
goed.
Prachtige aankleding, lekker ruim en goed eten!
Bovengemiddeld; 8
Heerlijke ontspannen sfeer en mooie omgeving
Weinig op aan te merken. Alles was gewoon goed. Reacties van onze deelnemers zijn allen erg positief!
We hebben een schitterende dag gehad. Natasja heeft ons goed begeleid van te voren. Wij konden al onze vragen bij haar kwijt en ze beantwoordde de vragen ook altijd snel. Pluspunten: de persoonlijke aandacht en de servicegerichtheid van Ronnie. Goed personeel op de dag zelf (liepen erg goed rond met de drankjes en hapjes). Het feit dat we de dag van tevoren de locatie vast konden versieren. Eigenlijk hebben we maar 1 minpunt. In de voorbereiding hadden we besproken dat we geen grote stukken gebak wilden. We hebben toen besproken kleine gebakjes (zoete tapas) te laten serveren op etagères. Vooral het feit dat het op etagères geserveerd zou worden maakte ons enthousiast. Op de avond zelf bleken er echter geen etagères te zijn, de gebakjes lagen gewoon op schaaltjes en we vragen ons ook af of er wel genoeg waren.
Absoluut goed!
Gewoon goed.
Uitstekend. Ligging, gastvrijheid, medewerkers.Het was die dag erg warm. In de zaal was het daarom ook erg warm.
geweldig, goed verzorgd.
Sfeervol en trendy, goede ligging, fijn dat er wegwijsbordjes waren opgehangen, aardig personeel, goed eten.Materiaalhuur beamer/geluid was wel wat prijzig. We hebben een fantastisch evenement bij jullie kunnen organiseren. Van begin tot eind goed georganiseerd. We krijgen nog steeds complimenten binnen voor de locatie!
Goed!!! Bijzondere en mooie locatie. We kijken terug op een fantastische dag!
Zeer goed en gastvrij
Zeer tevreden over de gehele dag
Wij zijn zeer tevreden en kijken terug op een geslaagde receptie.