Top geregeld.
Prima locatie. Als er een vaste cateraar is, is het toch verstandig dat klanten meer inzicht krijgen.
We hebben een hele mooie dag gehad dankzij kasteel de Schaffelaar. Dank daarvoor!
8 overall
- Mogelijkheid om buiten openingstijden locatie te huren - Uitstraling locatie Wij hebben met veel plezier onze verjaardagen gevierd en kijken er met plezier op terug.
Goede sfeer, unieke locatie en meedenken in planning waren goed!
Geweldige locatie, goede service. We zijn over alles erg tevreden. Een dag om nooit te vergeten!
Prima verzorgd. Mooie uitstraling, de kwaliteit van de catering en het feit dat we ceremonie en feest op één locatie konden houden.
DLC Restaurant is echt een geschikte locatie voor ons evenement. De uitstraling van de locatie en de service van het personeel (zowel voor als tijdens het evenement) waren erg goed!
Zeer goed. Top locatie, betrokken werknemers en goede service.
Onze dag was helemaal hoe we het bedacht hadden. Ongedwongen, goed georganiseerd. Onze gasten hebben er ook zo van genoten. De locatie was echt perfect voor onze bruiloft. Ook alle kinderen hebben zich op het terrein super goed vermaakt. Wij zijn blij!
Positief. Ongedwongen, sfeervoll en originele inrichting met heerlijk vers en gezond eten, geserveerd door vriendelijk en flexibel personeel. Fantastisch terras en leuke zitjes op het terras waardoor mensen ongedwongen konden rondlopen en gesprekken voeren.
Gezellig en huiselijk. Alles klopt.
We zijn over het geheel genomen heel tevreden. Een geweldig feest gehad.
Privé locatie, je kunt het helemaal aankleden zoals je zelf wilt. Hele goede begeleiding van Christa wat betreft de voorbereiding en op de dag zelf door Ronnie. Top mensen voor deze functie. Heerlijk eten, wij hadden een barbecue en alles was perfect verzorgd. Ook de hapjes 's avonds waren perfect. Minpunten zijn er niet. Ik heb alleen een tip over een eventuele kluis waar het bruidspaar bijvoorbeeld hun gekregen geld in zou kunnen leggen. Helemaal top! We hebben ontzettend veel leuke reacties gehad van de gasten over de locatie en dat alles zo goed verzorgd was.
Mooie, sfeervolle locatie
Goed. Goede ligging en bereikbaarheid. Goede parkeergelegenheid. Mogelijkheid om naar buiten te gaan/zitten. Buffet haperde zo nu en dan.
Wij hebben een super dag gehad! Een 9!
Wij hebben een fantastische dag gehad op een geweldige locatie!