Mooie locatie op een centrale plaats, sloot goed aan bij ons congres
Wij zijn zeer tevreden over Hoeve Sparrendam, m.u.v. Bovengenoemde punten. We hebben een geweldige dag gehad en kijken met een super goed gevoel terug op de mooiste dag van ons leven tot nu toe!
Alles was tot in de puntjes geregeld. Pluspunten: De vriendelijk van het personeel en er was ook genoeg parkeergelegenheid en de hapjes en gebak was ook heerlijk.
Prima locatie voor een zakelijk evenement! Pluspunten: Uitstraling locatie, flexibiliteit van het team, samenwerking en meedenken tijdens de voorbereidingen. Verbeterpunten: Geen
Toplocatie waar ik zeker nog eens terugkom!
Netjes, correct en complimenten voor HenkJan en zijn team. Pluspunten: Denken mee en zijn flexibel. Verbeterpunten:Snelheid barmannen/vrouwen
Fijne service, hartelijk en het team zorgt dat iedereen zich welkom voelt.
Erg positief! Zowel onze medewerkers als onze opdrachtgevers waren zeer te spreken over de dag. En dat laatste is toch waar het met name om gaat, wij kijken heel tevreden terug op de dag!
Prima feestje gehad en goede verzorging. Gezellige bediening en lekkere hapjes
Pluspunten: prachtige ligging, aantrekkelijke ruimte voor ontmoeting plenair en in kleine zitjes, flexibiliteit bedienend personeel. Verbeterpunt: verlichting naar parkeerplaats. Algemene beoordeling: 8,5
We hebben een topdag gehad. Echt genoten en veel complimenten gehad.
Zeer goed, alleen maar positieve feedback gekregen van collega's
Een zeer geschikte en prettige locatie om events te organiseren! Bedankt! Bedankt Susanne en Nanda voor de begeleiding in het voortraject en bedankt Roel en zijn team voor de servicegerichtheid en flexibiliteit op de dag zelf!
Als bruidspaar hebben een enorm fijn feest gehad.
Zeker een aanrader, was een geslaagde dag mede door de organisator van het Oude Magazijn
Zeer tevreden! Top service, mee-denken, techniek! Ook zo leuk dat de technische mensen keurig in pak waren! Door de blower bij de ingang waaien de badges weg :-)
Een geweldige locatie. Het is zo prachtig ingericht, een sprookjes locatie! De voorbereiding is altijd veel werk maar met één contactpersoon en snelle antwoorden via de mail was dit met jullie super fijn afspraken maken. De dag zelf was een dag om nooit te vergeten. Het personeel was vriendelijk en goed, de aankleding is perfect. Niemand heeft volgens mij lang op een drankje hoeven wachten.. top!
Pluspunten: Verrassingseffect, geweldige sfeer en aankleding, heerlijk eten, vriendelijke bediening, erg flexibel bij het opbouwen. Niet denken in problemen, maar in oplossingen. Verbeterpunten: Vooraf de situatie op de locatie iets beter beoordelen, nu kwamen we onverwacht toch voor wat problemen te staan. Is overigens netjes opgelost. Zeer goed, mede dankzij jullie inzet heeft ons personeel een geweldige middag en avond beleeft. Super!
Zeer tevreden over de mogelijkheid die ons geboden is om op locatie te filmen voor een Tv item. De locatie (de kas) pastte precies bij ons sfeerbeeld.
uitstekend
Echt een hele fijne dag gehad! Ik zou jullie direct aanbevelen, heb jullie gegevens dan ook doorgestuurd naar een intern contactpersoon die evenementen organiseert.
Perfect!
Zeer prettige locatie!
Erg goed. Fantastische bruiloft gehad.