Heel tevreden, komen zeker terug.
Mooie locatie en goede service. Pluspunten zijn de centrale ligging en de mogelijkheden qua inrichting. Een verbeterpunt is iets meer flexibiliteit in het offertetraject, met name bij overheden die vastzitten aan eigen regels en voorwaarden.
Een 9 Pluspunten waren de sfeer, ontvangst, kwaliteit eten en drinken en het voorgesprek Nicoline. Een verbeterpunt: iets wat donker buiten, TOM Tom kent locatie nog niet.
Unieke locatie, stijlvol ingericht, heerlijk eten, harde en vriendelijke medewerkers op de avond zelf en communicatie met Denise va Asch was perfect. Ook per e-mail laten weten dat we met medewerking van iedereen een geweldige feestavond hebben gehad. Een prachtige herinnering er bij!
Pluspunten waren de flexibiliteit, service en uitstraling. Een klein dingetje, de smoothies en de soep waren te snel op. Verder alles super geregeld.
Zeer positief. Er is veel mogelijk. Er wordt goed meegedacht. Hooguit inhoudelijk qua bereiding van de gerechten kan er soms wat verbeterd worden. (Dit jaar bijv. het stoofvlees in veel te dunne saus). Maar daar communiceren we altijd over. Verloopt allemaal in goed overleg!
Wij hebben een superleuke avond gehad, iedereen heeft heerlijk gegeten, de locatie was prachtig en alles klopte. We hebben genoten.
geweldig personeel en het is een prachtig restaurant. Daarnaast heelrijk eten. Een verbeterpunt is de verwijzing naar locatie.
Mooie locatie, goede service. Prettige middag gehad.
Prima locatie, goede begeleiding in offertetraject, vriendelijk en gastvrij personeel.
Zaal "De Burcht' is een prima zaal voor wat kleinere feesten. Erg gezellig. Goede bediening en catering. Goed rekening gehouden met dieet.
Mooie lichte ruimte, flexibel in te richten, goede service, gewoon wat je nodig hebt is er. Ik ben erg enthousiast over deze locatie!
Goede combinatie van industrieel maar wel "gezellig". Verbeterpunt flexibiliteit plenaire zaal. Mooie, goede locatie met goede service.
Blijf zo doorgaan! Pluspunt: Voldeed heel erg goed! Aparte lokatie, industrieel, modern, 'hip' maar gezellig. Echt een hele mooie avond gehad. Daarnaast ook erg bedankt voor het aanbevelen van Wedding DJ! Leon leidde ons goed door het proces en Roel deed fantastisch. Ook vrienden van mij die zelf DJ zijn vonden hem heel goed. Verbeterpunt: Geef ik graag, maar kan er geen bedenken. Ik heb er geen omkeken naar gehad en het liep uitstekend.
Super! Lisa is een zeer professionele vrouw en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!
Super! Pluspunt: De service op de dag zelf. Verbeterpunt: Nee
Mooie locatie met veel sfeer, gratis parkeer gelegenheid en goede ligging
Onze nieuwjaarsbijeenkomst is mede door de goede samenwerking vooraf, de afstemming en voorbereiding op de dag zelf én door de mooie locatie zeer geslaagd. De eerste aanbevelingen een bijeenkomst in Kasteel De Schaffelaar te houden heb ik inmiddels gedaan. Verbeterpunt:Het enige nadeel/minpuntje is dat de parkeerplaats aan de zijkant van het kasteel ligt, waardoor de hoofdentree niet zichtbaar is. Gelukkig werd dit opgelost door op de avond zelf een verwijsbord aan de zijkant neer te zetten. Pluspunt: Zeer gastvrije, vriendelijke en oplossingsgerichte medewerkers. Kasteel De Schaffelaar is een prachtige entourage. Eten was uitstekend.
Gezellig en lekkere lunch gehad Pluspunt: Diversiteit van de uitgifte punten Verbeterpunt: -
Vriendelijk, initiatief, flexibel en verzorgd Verbeterpunt: gehele traject Pluspunt: geen
Goed Verbeterpunt: Geen Pluspunt: Mooie locatie met bijzondere uitstraling
Gezellige en sfeervolle locatie, alles was goed verzorgd. Pluspunt: Locatie, aankleding, bediening goed. Verbeterpunt: Geen
Prachtige locatie, fijne samenwerking, ook op de dag zelf. Ook prettige samenwerking in het voortraject, heel erg flexibel, aan alle wensen werd voldaan, zelfs late aanpassingen werden geregeld. Top!
Zeer goed.