Overall was ik tevreden, het probleem met de techniek is zo goed mogelijk opgepakt.
Schitterend feest en leuke lieve mensen.
Goed! Pluspunten: locatie, parkeergelegenheid. Er was 1 Super dame en 1 die helaas iets minder klantgericht was...
Fantastisch
We hebben na ons feest van velen gehoord dat het eten echt heerlijk was en de locatie prachtig. Wij hebben kunnen genieten van onze dag. Wij als bruidspaar hebben het als zeer prettig ervaren dat wij continue dezelfde contactpersoon hebben gehad. Esmee en Dave hebben het geweldig gedaan. Met dank aan de goede koks, want achteraf hebben we veel complimenten gekregen over het lekkere eten en de prachtige locatie. En erg fijn dat op zo'n stressvolle dag alles zo flexibel geregeld kon worden. Ook met de voorbereidingen was het voor het personeel geen probleem een kijkje te nemen op beide locaties. Kortom: gewoon TOP!
Over het algemeen heel tevreden, een goede dag gehad.
Hartelijk, vriendelijk, prettig contact zowel vooraf als op locatie. Een 10!
Heel goed. Pluspunten: sfeervol, gratis parkeren, meedenken bij goede invulling programma. Een verbeterpunt is de verlichting bij verwijzingborden parkeerplaats.
Prima locatie. Veel mogelijkheden.
Goed!
Prima. Pluspunten: de prachtige ligging, grote flexibiliteit, gastvriendelijkheid. Verbeterpunten: op sommige punten het eten.
Zeer goed. Pluspunten zijn de ligging, service en uitstraling. De verlichting in de ruimte mag iets sterker.
Goede lacatie
We zijn heel erg tevreden over de keuzes die we hebben gemaakt en de samenwerking met jullie team. Hadden de dag niet anders willen hebben en het zo weer over doen! Hele mooie locatie en aankleding, fijn dat alles heel soepel verliep, goede samenwerking, dat alles als een geheel werd aangeboden en goede contacten (muziek/taart/eten).
Mooi locatie, professionele en snelle service. Fijne samenwerking en zeer passende locatie van private banking relaties.
Top! En alle complimenten voor Nanda! Ontzettend fijn om met haar samen te werken. Zeer attent en professioneel.
flexibiliteit in zalen, super!.
De locatie was perfect, namelijk op ons eigen terrein bij het bedrijf. En dat is direct de grote aantrekkingskracht van de Big Tent Trailer. Zelfs een locatie op een 'saai' industrieterrein wordt omgetoverd tot een sfeervolle locatie. Zeer goed en voor herhaling vatbaar!
Fantastisch!
Collega's waren enthousiast over de invulling van de avond.
Uitstekend.
Toplocatie om met buitenlands gezelschap in een besloten kring samen te zijn. Ook voor Nederlanders een mooie historische locatie om te bezoeken en te eten.