Een super locatie, prachtige uitstraling, zeer geschikt voor een breed publiek, van dance aan de ene kant en (rustigere) ruimte voor een gesprek aan de kant van de bar. Fantastisch!
Locatie was uitstekend en ook de aanbevolen DJ (Wedding DJ) was top. We hebben veel complimenten over zowel locatie, service en muziek gekregen.
Prima en erg fijne locatie.
Heel leuk en goed!
Echt niets te klagen, keurige, attente bediening. Op de achtergrond. Ook flexibel en meedenkend als het even anders liep. Geen probleem voor ze. Toiletten wisten we natuurlijk van te voren, was niet helemaal ideaal, maar liep toch logistiek gezien eigenlijk prima. Ik heb één keertje twee mensen zien wachten, dus dat mag verder geen naam hebben. Ook verder geen gasten over horen klagen trouwens, was uitstekende sfeer. Al met al zeer tevreden!
Fantastische locatie!
klantvriendelijk, sfeervolle locatie, prima faciliteiten, smakelijke catering.
Goed!
Prima!
Heel goed!
Is voor ons doel (Algemene Ledenvergadering) goede gelegenheid!
Het was "af", een geweldig feest!
Fantastisch, ik zal deze locatie echt aan iedereen aanraden!
Geweldige bruiloft gehad. Echt een mooie locatie. Gebouw is top. De service... Daar kunnen vele bedrijven nog een voorbeeld aan nemen. Prijs kwaliteit is perfect. Een betere deal ga je niet krijgen met zo een locatie.
Uitstekend!
Erg veel positieve reacties gekregen van onze gasten! Wij zijn tevreden over het contact tijdens het voortraject en alle mogelijkheden, ook de flexibiliteit in onze menu keuze hebben wij zeer gewaardeerd. Ook een fijne gastheer tijdens de avond zelf die af en toe kwam informeren of alles nog naar wens was! Super fijn!
Heel goed! we komen zéker terug!
Centrale ligging, mooie locatie, inrichting is prachtig, romantische sfeer, omgeving is mooi, medewerkers waren erg aardig en gastvrij.
Gezellig en huiselijk. Alles klopt!
Een 9!
Een 9. Ga zo door!
Prima!
Pluspunten: flexibel, meedenken, vriendelijk, snel reageren. Het was een top event.
uitstekende serviceverlening, klantvriendelijkheid en bereikbaarheid. prima locatie!
Prettige en gezellige accommodatie door de aankleding en de verdeling in diverse ruimten. Pluspunt is dat de ruimten niet gehorig zijn, ondanks het grote aantal personen. Bediening verliep vlot en de hapjes en broodjes waren smaakvol. Van veel aanwezigen gehoord , dat men zich thuis voelde..