Wij hebben een prima bijeenkomst gehad, onze dank daarvoor!
top! we hebben een super dag gehad en we genieten nog helemaal na
mooie locatie, verschillende zalen, goede service, top!
zeker aan te bevelen!
Over het algemeen hebben we echt een TOP dag!!!!! Super locatie, heel veel mogelijkheden qua buffetten, goede begeleiding, alles in overleg met weddingplanner en goede kwaliteit van eten en drinken! We stonden echt in het middelpunt.
Goed!
Perfecte locatie om de mooiste dag van de leven door te brengen.
Locatie, ambiance, duurzame insteek. Uitstekende locatie!
beter en mooier kan (bijna) niet!
mooie locatie, lekkere hapjes en vriendelijke bediening. Top.
algemene beoordeling is goed!
Uniek pand met mooie uitstraling. Ideaal voor een zakelijk event.
Heel tevreden!
goede bijeenkomst en iedereen had het naar de zin.
Wij hebben een perfecte dag gehad, dit kwam ook mede door het mooie weer wat we die dag hadden. Iedereen is nog steeds erg enthousiast over deze dag. Het eten was erg goed en de bediening vriendelijk.
Goed, ga zo door!
Een 8,5!
Prima locatie en fijne service.
het was een zeer geslaagd evenement, mede dankzij de locatie en jullie inzet!
Pluspunten waren de bereikbaarheid locatie, uitstraling. ga zo door!
Vriendelijke gastvrije locatie!
Het was voor ons een comfortabele, heel prettige ruimte voor de bijeenkomst die we hadden.
Makkelijke hal voor evenementen.