Pluspunten: naast het OV, logistiek goede locatie (overzichtelijk), goede techniek. Verbeterpunt: meer samen doen gevoel in het voorbereidingstraject. Door de verschillende contactpersonen is dit niet gelukt, helaas, want je kan het samen nog beter maken. Het meedenken / luisteren naar wat een klant wil, pak je daardoor meer op.
Helemaal super!
Goede service, vriendelijke personeel die ook meedenkt.
Schitterende zaal! We hebben een fantastische bruiloft gehad en veel complimenten over de locatie gekregen van onze gasten. Een dikke 9 is het absoluut waard!
Boven verwachting,alles was tot in de puntjes geregeld.Heel fijn dat er partymanagers waren waar niks teveel voor was.Bbq was ook heel goed verzorgd en de bediening was ook perfect.Wij hebben een geweldige dag gehad en zijn blij dat we onze trouwdag op het kasteel mochten beleven.Onze gasten waren ook heel positief over hoe alles verliep.Nogmaals hartelijk dank en een pluim voor jullie team!
Mede dankzij jullie verliep onze open dag op rolletjes. Wij hadden nergens omkijken naar, zodat wij veel tijd voor onze gasten hadden! Chapeau hiervoor! Pluspunten: Vriendelijk, meedenkend personeel. Overzichtelijke offerte.
Prima locatie. Pluspunt: lift en invalieden toilet aanwezig. Geen verbeterpunten.
Een geslaagd evenement op een leuke locatie. Pluspunten: sfeer en ambiance, flexibiliteit. Verbeterpunt: bewegwijzering algemeen en specifiek
Het was weer geweldig! we hadden het weer ook goed mee. Even ontspannen net als op vakantie. Alles klopt!! Verbeterpunt: Misschien een luxer koffie apparaat die ook cappuchino's etc. schenkt.
Zeer goed eten, ook voor de mensen met dieetwensen, vriendelijk, gastvrij, aankleding. Alleen maar positieve reacties gekregen, dus ik kan niet anders dan positief zijn,
Top, in 1 woord. Pluspunten: Dienstverlening en hartelijkheid.
Perfecte service op een perfecte locatie! Uitstekend!
Zeer goed. Pluspunt: Service, ligging en uistraling. Verbeterpunt: Minder culinaire hapjes (koud).
Prachtige locatie, goede bediening, gastvrij, behulpzaam, jammer dat ik niet meer dan een 10 kan geven!! We hebbben een geweldig mooie dag gehad op het kasteel! Kan niets bedenken wat jullie nog beter zouden kunnen doen. De mooiste locatie om de meest fantastische dag van je leven te vieren! We zullen nog regelmatig even komen kijken. GEWELDIG!!!
Zeer goed. Goede service / begeleiding op de dag. Goede sfeer.
De samenwerking met Nicolien verliep erg soepel. Van beide kanten moesten er last-minute wat dingen gewijzigd worden maar dat was ook geen probleem. Ik was er zelf niet bij op de dagen maar ik hoorde van mijn collega`s dat de samenwerking met partymanager Roel ook soepel is verlopen.
Gehele proces van oriënterend gesprek tot en met de uitvoering van dag zelf is soepel en prettig verlopen. Afspraken worden netjes nagekomen. Alles stond klaar zoals besproken en de lunch was goed geregeld.
Wij zijn erg tevreden met hoe de dag is verlopen. Doordat er vaak evenementen worden geregeld is het gewoon goed geregeld. Alles is voor elkaar en tot in de puntjes geregeld.De aankleding van de locatie is beperkt.
We hebben een geslaagd congres gehad. Iedereen was te spreken over de bediening / service.
Zeer positief! Pluspunt: de fantastische service op de dag zelf en de uitstraling van het kasteel! Verbeterpunt: wij hadden een all inclusive drankarrangement, nu zitten daar niet altijd de populaire drankjes bij.
zeer tevreden!
Prima, dank nogmaals!