Prachtig gebouw, goede service, is nog een beetje van "ons".
Mooie dag, goede service
Pluspunten: Onder andere: Aankleding/uitstraling, flexibiliteit, vriendelijkheid personeel Verbeterpunten: wij waren tevreden
Mooie ruime locatie, heel sfeervol ingericht. Aansturend personeel mag op de dag zelf flexibeler zijn. Sfeervolle, goed te bereiken en goed georganiseerde locatie.
Prachtige locatie met voldoende ruimte. Beter aangeven waar de garderobe is. We kijken terug op een hele mooie dag in/bij een prachtige locatie!
Top, hele mooie dag gehad. Bedankt, wij zullen de locatie zeker aanraden.
De locatie is ons heel erg goed bevallen en we houden deze ook zeker weer in gedachte voor het evenement volgend jaar.
Een fijne locatie en bediening. Pluspunt: de goede aandacht. Verbeterpunt: ach, de truffelmayonaise kwam op tafel nadat de patat e.d. al lang op was
Top!! Wij zijn ontzettend blij hoe ons bruiloftfeest is verlopen. Wedding Dj is erg flexible en ze weten wat ze doen. Wij hebben heel veel positieve reacties gehad van vrienden en familie. Nogmaal heel erg bedankt! gr Sven en Melonie
Prima locatie en super geregeld op zo'n korte termijn.
Mooie locatie
Prachtige locatie, buffet was heerlijk, bediening kan beter
Alles was tip top in orde, iedereen was gastvrij en behulpzaam. Prima samenwerking voorafgaand en tijdens het event!
Wij kijken met een goed gevoel terug op een geslaagd symposium.
We zijn erg tevreden over ons evenement bij Kasteel Duurstede. De locatie is erg sfeervol en het personeel is erg vriendelijk en gastvrij. Voor de acteur werd de lunch zelfs in een aparte ruimte geserveerd, fijn!
Heel mooie locatie, mooi aangekleed op de avond zelf, heel lekker eten. Over het algemeen wel wat aan de duurdere kant.
Pluspunten: knusse locatie met goed eten. Verbeterpunten: ruimte is wat donker voor een overleg. Koffie uit de kannen is niet zo lekker, koffie van beneden is top! erg tevreden en goede service. fijne locatie om zeker nog eens terug te komen
Prima team om mee samen te werken, ze denken mee en zijn bijzonder flexibel.
Originele locatie
Prachtige locatie met veel mogelijkheden. Ga zo door!
Gastvrij ontvangst en onze relaties waren zeer tevreden. Dus prima. Pluspunt: ligging. Verbeterpunt: parkeren goed aangeven
Alles!! Was echt perfect! Onze bruiloft bij jullie gevierd en het was echt geweldig. Alles goed verzorgt, lekker eten, vriendelijk personeel, stonden de hele dag klaar voor ons. Het was perfect! Zo genoten.
Pluspunten: Ligging locatie, inrichting Verbeterpunten: Flexibiliteit, kwaliteit eten
Pluspunten: ambiance , organisatie, klantvriendelijk Verbeterpunten: het was prima uitstekend idee hier te feesten
We werden goed behandeld en alle informatie was duidelijk