Super!
Zeer vriendelijke personeen Top locatie voor een feest
Pluspunten: Diversiteit aan zalen Verbeterpunten: Voelde soms wat inflexibiliteit kijkend naar extra kosten. En graag 1 contactpersoon is het voortraject! Fijne samenwerking, mooie locatie, en we hadden beide één doel, en dat is een te gek event neerzetten!
Pluspunten: Informele sfeer, vriendelijk Verbeterpunten: Afstemming beschikbaarheid materiaal als flip-overs etc. vooraf kan beter, uiteindelijk ter plaatse weer goed opgelost
Pluspunten: Erg gezellige sfeer, goede parkeergelegenheid en goede service Verbeterpunten: Duidelijker vanaf de weg te zien zijn
Mooie industriele locatie
Pluspunten: Centraal gelegen+ mooie ruimte, catering is top Verbeterpunten: Voor sommige mensen toch lastig te vinden
Geweldige ambiance, kleinschalig, intiem, warm, vriendelijke bediening, prima eten
Pluspunten: Flexibel tijdens offertetraject. Veel mogelijk. Verbeterpunten: Ons bedrijf is slecht ingericht op het regelen van een voorschot op de betaling. Zou voor ons fijn zijn als dat niet hoeft :-) maar dat is meer een wens. verder geen verbeterpunten! Algemene beoordeling: 9
Pluspunten: Zeer gastvrij en behulpzaam personeel. Verbeterpunten: Bewegwijzering via Hydeparklaan Echt een hele fijne locatie
Pluspunten: Gastvrijheid/service, flexibiliteit en aanspreekbaarheid ( dus dat je niet uur hoeft te zoeken voordat je iemand hebt gevonden)
Pluspunten: Service, klantgerichtheid, inrichting Verbeterpunten: betere stoelen in de zaal Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag, zeker mede dankzij uw lokatie en de uitstekende service en bediening gedurende de dag. Zeker een lokatie die ik zou aanbevelen bij anderen.
Pluspunten: Mooie locatie, professionele organisatie Verbeterpunten: Kwaliteit van het serveren van voedsel Algemene beoordeling: Positief, een prachtige avond gehad.
Pluspunten: Bereikbaarheid. Korte lijnen. Bekendheid Preuverie met locatie Moba. Algemene beoordeling: Ruim voldoende
Pluspunten: Locatie! Verbeterpunten: Flexibiliteit Super event gehad. Prettig contact met Anouk en Annika. Snelle reactietijd. Goede service. In sommige opzichten waren we iets meer flexibiliteit verwacht.
Zeer goede locatie, prachtig gebouw.
Pluspunten: uitstraling Verbeterpunten: muziek opzetten 's morgens :-) Algemene beoordeling: Top!
Pluspunten: een van de mooiste locaties van nederland Verbeterpunten: flexibeler zijn in het offerte traject Algemene beoordeling: fantastische avond gehad met een uitstekende locatiemanager
Pluspunten: Super leuke, sfeervolle locatie! Alles zag er netjes en verzorgd uit. Genoeg parkeergelegenheid. Verbeterpunten: De service van de medewerkers op de avond zelf. Zij hadden een afwachtende houding. Er werd weinig/niet gevraagd of alles naar wens verliep. Erg leuke, sfeervolle en centrale locatie, waar wij een super geslaagde Nieuwjaarsborrel hebben gevierd!
Prima locatie voor evenementen van enige omvang. Verbeterpunten: Parkeerbeleid (financieel) Sanitair beleid (financieel)
Pluspunten: We hebben ontzettend genoten van de dag. Alles was top en prima! Goede organisatie, klantvriendelijkheid en heerlijk eten en drinken. Verbeterpunten: Die zijn lastig te verzinnen. Misschien de mogelijkheid tot een cappuccino, haha! Het enige lastige was dat we niet van te voren spullen konden klaar zetten, omdat de Hoeve gesloten was. Dit kwam echter snel goed en was uiteindelijk dus geen probleem!
Zeer goed, prettige samenwerking in voortraject, goede service tijdens de dag.
Super locatie en goed verzorgd! We zijn zeer tevreden en zijn al bezig met het volgende feestje
Pluspunten: Gastvrijheid. Sfeer en authenticiteit Verbeterpunten: Nauwkeurigheid in offerte traject
Pluspunten: Het gevoel dat je de partij als partners draait. Verbeterpunten: Stabiliteit van de temperatuur gedurende de dag in een aantal sub zalen Helemaal tevreden