Pluspunten: Locatie, vele breakout rooms, stijlvolle inrichting Verbeterpunten: vaste internet verbinding in plenaire zaal. bediening mag wat professioneler, de wc deuren, gaan verkeerd open waardoor deze de gang belemmeren We hebben een geode meeting gehad. Deelnemers waren erg enthousiast over locatie
Pluspunten: Mooie ruimte, leuke aankleding Verbeterpunten: weinig
Pluspunten: Sfeer, gastvrijheid, snelheid in het offertetraject Verbeterpunten: Maaltijd: verschillende allergiën / dieeetwensen doorgegeven, opvolging had beter gekunt Prima, ik kom graag nog een keer terug
Pluspunten: - Verbeterpunten: Toiletten beter aangeven. Algemene beoordeling: We had a fantastic celebration of our wedding in Castle Duurstede. Perfect atmosphere and exceptionally good service. We were also very happy with the high-class catering offered for both the buffet and the surprise menu. Overall we had a great day and I can highly recommend this location for festivities.
Pluspunten: Zie bovenstaand Verbeterpunten: 1. Klanten attenderen op HDMI verbinding voor lap top indien projectiescherm moet worden gebruikt. Koppelstukje was niet voorhanden. Hebben hier zelf op het laatste moment voor gezorgd. 2. De locatie was erg koud omdat die de dagen voorafgaand aan ons evenement niet was gebruikt. De tijd was tekort om de ruimte voldoende te verwarmen (erg jammer). Algemene beoordeling: Ondanks bovenstaande verbeterpunten: zeer goed.
Pluspunten: Locatie Verbeterpunten: n.v.t. Algemene beoordeling: Mede door enthousiaste en flexibele medewerkers is de dag super goed verlopen.
Pluspunten: Zie de scores hierboven Verbeterpunten: Grote groepen ontvangen in de grote annex zaal en niet in de hal waarnaast meetings aan de gang zijn (wij zaten in de bibliotheek en gedurende een half uur kwam er veel lawaai vanuit de hal direct daarnaast)
Pluspunten: Vriendelijke en flexibele medewerkers en een rustige werkomgeving. Verbeterpunten: Controleren of de schermen van de verhuurde zalen voor een specifieke dag ook daadwerkelijk werken en op een laptop aangesloten kunnen worden. Fijne locatie voor een mini-hackathon.
Super locatie!
Pluspunten: prettige samenwerking met al het personeel, denken mee en zijn gastvrij Verbeterpunten: techniek was niet helemaal top geregeld. Was een miscommunicatie in offertetraject. Heel positief, goede sfeer en uitstraling en prettige samenwerking met eventmanager en personeel
Pluspunten: zeer goede service, denkt met je mee, prachtige locatie Verbeterpunten: voor dit moment niet zeer zeer goed
Pluspunten: Mooie locatie Verbeterpunten: Ik heb vernomen dat de akoestiek soms niet fijn was in de zaal waardoor de spreker soms minder goed hoorbaar was. Goed georganiseerd, voor een goede prijs
Pluspunten: Goede bereikbaarheid, unieke locatie, veel subruimtes, fijne professionals om mee samen te werken Verbeterpunten: De internetverbinding liet te wensen over. Daarnaast maakt de verwarming behoorlijk veel geluid in de plenaire ruimte. Dit is storend tijdens lezingen.
Pluspunten: snelle en goed organisatie Verbeterpunten: te veel grind op de wegen zodat dames met pumps echt last hebben
Pluspunten: de locatie is prachtig Verbeterpunten: de catering en bediening Algemene beoordeling: 7
Pluspunten: Locatie, sfeer, meedenkend vermogen, diversiteit invulling avond. Verbeterpunten: Veel contact met diverse personen, informatie gaat verloren. Algemene beoordeling: Zeer tevreden, prachtige locatie en door gebruik van alle ruimtes een zeer divers feest gehad. Een paar kleine dingen die ons zijn opgevallen als: er werd geen drank uitgeserveerd tijdens borrel, wisseling tussen gangen duurde wat langer dan gepland, borrelhappen kwamen wat te laat.
Pluspunten: Netjes geregeld, vriendelijk personeel, schoon. Verbeterpunten: Het was koud op de locatie. Algemene beoordeling: 8
Pluspunten: Huiselijke uitstraling, gezellig, vriendelijk personeel!! Verbeterpunten: Prima
Pluspunten: Flexibel, leuke locatie, erg gastvrij! Verbeterpunten: Parkeerplaatsen zijn gratis, dit is top alleen weinig parkeergelegenheid voor de deur Fijne locatie, gastvrij personeel!
Pluspunten: Leuke opvallende locatie; goed bereikbaar Verbeterpunten: Samenwerking in het voortraject
Prachtige locatie!! Vriendelijk personeel, denkt in mogelijkheden. Tijdens onze huwelijksdag een heerlijk buffet van goede kwaliteit!
Pluspunten: Vriendelijk personeel, meedenkend en flexibel. Complimenten hiervoor!!! Verbeterpunten: Ik zou deze locatie zeker aanraden. Bijzondere locatie, vriendelijk personeel, klantgericht, meedenkend en erg flexibel.