Pluspunten: Vanwege het mooie weer was het scherm voor de presentaties niet bruikbaar (overbelichting). Er is toen vanuit de organisatie Ketelhuis adequaat gehandeld door Plasmaschermen te huren zodat de presentaties wel zichtbaar zouden zijn. Verbeterpunten: De contactpersoon tijdens de dag was goed bereikbaar doordat hij zichtbaar was. Misschien handig, ook voor de persoon zelf, om tijdens zo'n dag een zakelijke telefoon te hebben. Zo ben je altijd bereikbaar als contactpersoon zonder dat het eerst via het centrale telefoonnummer moet gaan. Algemene beoordeling: Ontzettend tevreden over de aanloop naar het symposium toe (de samenwerking tussen mij en Esmee) en natuurlijk op de dag zelf. Zeer betrokken personeel wat helpt tijdens de voorbereidingen en de uitvoering (Roel).
Pluspunten: Locatie, klantvriendelijkheid en goed eten Verbeterpunten: kapstokken iets dichterbij/duidelijker plaatsen Algemene beoordeling: Alles was super geregeld. Vooraf, maar ook op de dag zelf!
Pluspunten: Locatie en verzorging op de dag zelf Verbeterpunten: Flexibiliteit in offerte Algemene beoordeling: Goede, sprekende locatie met een goede ambiance.
Pluspunten: schitterende lokatie, goede organisatie waar alles wat we wilden ook kon Verbeterpunten: duurde na eerste gesprek lang voor we een offerte hadden, moesten daarvoor meerdere herinneringen sturen Algemene beoordeling: heel goed
Pluspunten: Locatie en bediening Verbeterpunten: Prijs aan de hoge kant Algemene beoordeling: Top!
Pluspunten: Catering/ gratis parkeren / prettige sfeer / technicus Mark en floormanager Sebas Verbeterpunten: scherm grote zaal hangt te laag / lawaai airco / meer toiletten / Algemene beoordeling: goed
Pluspunten: Dat de hele dag op een locatie kan Verbeterpunten: Schaf servicekosten af. Voelt totaal overbodig en geeft dus een negatief gevoel. Algemene beoordeling: 9
Pluspunten: Vrije en mooie locatie rustig gelegen op het platteland. Volop ruimte voor buiten en binnen zitten. Verbeterpunten: geen Algemene beoordeling: Gezellig en vriendelijk personeel. Irene deed het ook heel ontspannen terwijl alles prima geregeld werd op de achtergrond. Overleg verliep ook prima
Pluspunten: dicht bij station, eigen parkeergelegenheid, lichte zaal Verbeterpunten: groter scherm, was achterin niet goed te lezen, de toiletten waren niet schoon Algemene beoordeling: 8
Pluspunten: Centrale ligging en mooie uitstraling Verbeterpunten: meer opties voor internationale gerechten. Algemene beoordeling: Goed
Pluspunten: sfeer Verbeterpunten: routing / vindbaarheid op het terrein Algemene beoordeling: Perfect
Pluspunten: De industriële opzet en de bereikbaarheid , de mogelijkheid om in aparte groepen te gaan werken is creatief opgelost Verbeterpunten: de prijs om gebruik te maken van alle audio faciliteiten was erg hoog in verhouding met andere locaties. Algemene beoordeling: Hele leuke locatie met prima eten en drinken
Pluspunten: Gastvrijheid en behulpzaamheid Verbeterpunten: Geluid van de airco heeft mij een beetje gestoord, daardoor verstaanbaarheid in de zaal minder, volgende keer toch microfoons gebruiken. Algemene beoordeling: Goed, we komen voor een volgend event graag bij jullie terug!
Pluspunten: Persoonlijk contact, service op de dag zelf, locatie, parkeren, Verbeterpunten: - Algemene beoordeling: Marleen was erg betrokken bij het organiseren van onze bruiloft. Ze was goed bereikbaar en dacht echt mee. We konden het daardoor goed loslaten en wisten dat het de dag zelf helemaal goed zou komen! Het personeel was erg vriendelijk en het voelde goed in het Ketelhuis (en oude magazijn)
Pluspunten: Prachtige locatie!! Verbeterpunten: Deze keer miste het puntje op de i qua service, maar verder niet negatief hoor!! Algemene beoordeling: prachtige locatie, prima lunch
Pluspunten: Geweldige locatie, goed eten en drinken! Verbeterpunten: Van te voren gemaakte afspraken met de offerte manager waren niet goed overgekomen bij de party manager. Algemene beoordeling: 8
Pluspunten: Prachtige locatie Verbeterpunten: - Algemene Beoordeling: Prachtige locatie om te trouwen!
Pluspunten: Ligging, catering, service, uitstraling, samenwerking. Verbeterpunten: Preciezer omgaan met de offerte, kropen vaak foutjes in. Algemene beoordeling: Uitstekend Behoud de uitstraling van de Hoeve. Deze is echt perfect!
Pluspunten: klantvriendelijkheid en mee willen denken Verbeterpunten: technische middelen in eigen huis zijn beperkt, en tegen een veel te hoge meerprijs extra te verkrijgen Algemene beoordeling: prima locatie
Algemene beoordeling: Goed
Pluspunten: sfeer Verbeterpunten: routing / vindbaarheid op het terrein Perfect
Uiteraard mooi gebouw. Goede service en flexibel!
Pluspunten: Mooie locatie en schitterende tuinen eromheen. Genoeg parkeerplekken. Flexibiliteit in ruimte indeling. Personeel denkt graag mee, is vriendelijk en behulpzaam Verbeterpunten: De locatie en route mogen iets duidelijker aangegeven worden. Het zou fijner zijn als er nog een additioneel toilet zou zijn in de andere ruimte (bij de bar)
Pluspunten: De mensen op locatie, zeer gastvrij, behulpzaam en flexibel! Verbeterpunten: Parkeren, als er meer dan 80 personen met de auto komen, is het lastiger parkeren. Wij hebben daar negatieve feedback op gehad ondanks dat er een parkeerhulp stond. Als de spreker voor in de zaal stond, was die slecht uitgelicht. Kan beter een spotje nog voorin de zaal gehangen worden. Zaal was in het begin warm en men had last van droge lucht. Zeer goed en zullen hoogstwaarschijnlijk terug keren.