Pluspunten: Sfeervolle locatie. Verbeterpunten: Bereikbaarheid parkeerterrein voor een touringcar. Algemene beoordeling: Prima locatie voor de avond die wij gehouden hebben. Vriendelijk personeel.
Algemene beoordeling: prima locatie en gastvrij
Algemene beoordeling: Leuke locatie en helemaal goed voor ons evenement
Algemene beoordeling: We hebben een heerlijke dag gehad en als we weer een keuze zouden moeten maken voor een trouwlocatie, zouden we direct weer deze locatie kiezen.
Pluspunten: Flexibiliteit en meedenken in logistieke oplossingen. Verbeterpunten: V.w.b. De Preuverie: extra uitgiftepunten drank. Vis was snel op. Algemene beoordeling: "De locatie hebben wij voor dit evenement aangeboden gekregen. Super! Echter wij zouden zelf niet gekozen hebben voor een schaatsbaan."
Algemene beoordeling: Goed
Pluspunten: Mooie locatie, makkelijk bereikbaar, veel parkeergelegenheid, flexibele medewerkers Verbeterpunten: Het zou handig zijn als je niet hoeft te wachten totdat de sleutelhouders van de subruimtes aanwezig zijn. Daardoor hebben wij tijd verloren met het opzetten van workshops en het testen van de techniek.
Pluspunten: Super mooie locatie! De weddingplanner dacht goed mee. Erg enthousiast. Verbeterpunten: Iets meer flexibiliteit in het diner Algemene beoordeling: Super geregeld en een hele fijne dag gehad!
Pluspunten: Ligging, omgeving, kwaliteit catering Verbeterpunten: snelheid van beantwoording van vragen omtrent prijzen etc Algemene beoordeling: prima
Pluspunten: Veel ruimtes om uit te kiezen, fijne samenwerking met Yonine en Sebas Verbeterpunten: Klimaatbeheersing, de score van het event is met 1 hele punt gedaald hierdoor. Flexibiliteit in techniek.
Pluspunten: Ambiance, bereikbaarheid en faciliteiten Verbeterpunten: Doordat er geen eigen keuken is, is eten relatief prijzig Algemene beoordeling: Heel positief. Dat vonden onze clubleden ook. Toevallig had iemand van Athlon de week ervoor 2 bijeenkomsten in de villa. Die was daar enthousiast over en kon de beeldvorming - dat huur van de villa exclusief en duur is - bijstellen.
Algemene beoordeling: Wij hebben een leuk feest gehad op ons oude kantoorstekkie. Leuke reacties, sfeervol pand, goed eten
Algemene beoordeling: Prima lokatie om een evenement te organiseren.
Algemene beoordeling: We hebben een droombruiloft gehad die onze wensen heeft overtroffen! Alles is voor ons naar tevredenheid verlopen. We hebben jullie dan ook al aangeraden bij kennissen die OM en CK ook als trouwlocatie overwegen.
Algemene beoordeling: Top locatie met super medewerkers en goede kwaliteit
Pluspunten: zeer gastvrij ontvangst, prima lunch, mooie lokatie Verberpunten: Geen Algemene beoordeling: we zijn dik tevreden
Pluspunten: Locatie, aankleding Verbeterpunten: Lunch kwam 15min te laat (had geen vervelende gevolgen gelukkig) Algemene beoordeling: Wij hebben genoten van onze activiteit en het Centraal Ketelhuis heeft daar aan bijgedragen
Pluspunten: meedenkenk, flexibiel Verbeterpunten: parkeergelegenheid Algemene beoordeling: Goed
Pluspunten: perfecte ligging, prima faciliteiten, flexibele ruimte, goede service Verbeterpunten: Het is geen goedkope locatie, wellicht meer flexibiliteit in catering mogelijk maken, waardoor je door versobering ook met kleiner budget op deze locatie terecht kunt Algemene beoordeling: Waren zeer tevreden
Pluspunten: vriendelijke communicatie Verbeterpunten: damestoilet ziet er wel erg shabby uit Algemene beoordeling: prima
Algemene beoordeling: Sfeervol. Van onze gasten alleen maar positieve reacties gehad. Mijn schoonzusje wilde op het dames toilet gaan wonen
Pluspunten: Meerdere flexibele opstellingen mogelijk, veel kleinere ruimtes als break out zaal. Standaard aankleding is al voldoende om een event te runnen. Genoeg damestoiletten. Ruime plenaire zaal met ook daar genoeg set up mogelijkheden Verbeterpunten: Meerdere opties voor ophangen vlaggen (andere afmetingen en formaten), Scherm tot aan de grond lastig in te schatten met het opstellen van PowerPoint. Iets meer technische aanduiding was handiger geweest (dus echt een concrete afmeting) Algemene beoordeling: Super goed bevallen. Is voor herhaling vatbaar!
Pluspunten: Prachtige locatie, goede service Verbeterpunten: geen Algemene beoordeling: Zeer goed
Algemene beoordeling: We hebben een top middag gehad!