Sfeervolle locatie voor intieme bijeenkomst
Pluspunten: Leuke locatie met een intieme sfeer. Verbeterpunten: Bediening: quiche werd met de hand uitgeserveerd; patat was niet goed doorbakken.
Pluspunten: Goede locatie, vriendelijk personeel, gastvrijheid, heerlijke hartige taart! Veel mogelijkheden voor vergaderarrangementen, hier ook flexibel in. We vonden het een top locatie! Verbeterpunten: Wij zaten boven in de zaal met 17 man, en degene achterin de zaal konden het scherm niet altijd even duidelijk zien en lezen Wellicht dit aangeven bij volgende workshops/lezingen, zodat bv de handouts ook geprint kunnen worden.
Pluspunten: Knus, huiselijk Verbeterpunten: Geen
en wij zullen zeker terugkomen voor lunch, feestje of in DLC restaurant voor een heerlijk diner :) Pluspunten: De enorm aardige en gastvrije bediening.
We hebben een ontzettend fijn en goed event gehad. Bedankt voor de goede zorgen.
Pluspunten: Locatie, sfeer, eten. Verbeterpunten: Offertetraject vooraf
Pluspunten: Locatie, sfeer, eten. Verbeterpunten: Offertetraject vooraf
Pluspunten: mooie locatie, vriendelijke bediening Verbeterpunten: prijs hoog voor zaalhuur en bediening
Het nieuwjaarsfeest van de Jobstap Groep is geslaagd mede dankzij jullie!
Algemene beoordeling: Super mooie dag gehad met behulp van U!
Pluspunten: prachtige sfeervolle locatie, goed bereikbaar met zowel de auto als met de trein Verbeterpunten: overdracht van de ene party manager op degene die de ander opvolgt gedurende de dag. De nieuwe partymanager was niet goed op de hoogte van de gemaakte afspraken. Algemene beoordeling: super mooie locatie voor een geslaagde bijeenkomst
Algemene beoordeling: Geweldig.
Pluspunten: Veel verschillende ruimtes Verbeterpunten: Sommige zalen waren erg koud Algemene beoordeling: Goed
Pluspunten: Goede bereikbaarheid, veel parkeergelegenheid, top service en een prachtige locatie Verbeterpunten: geen Algemene beoordeling: Uitstekend
Pluspunten: mijn contactpersoon stond open voor alles en dacht goed mee Verbeterpunten: opstelling zaal was niet conform afspraak, maar is wel snel aangepast Algemene beoordeling: tevreden
Algemene beoordeling: verder prima dus goed
Pluspunten: bereikbaarheid, service, hygiene en techniek. Zeer lichte locatie Verbeterpunten: jammer dat er in verhouding weinig parkeerplaatsen aanwezig zijn op eigen terrein waardoor bezoekers moeten uitwijken naar P&R Sloterdijk Algemene beoordeling: Fijn contact met medewerkers zowel in voortraject als op de dag zelf. Flexibel, meedenkend en goed bereikbaar.
Pluspunten: Moderne uitstraling, circulariteit, overzichtelijk, gastvrije medewerkers Verbeterpunten: Catering mag echt beter voor de prijs die je betaald
Pluspunten: Uitstraling, het verhaal achter het pand, origineel Verbeterpunten: Meer flexibiliteit voor inrichten op eigen smaak Algemene beoordeling: Mooi, veel mogelijkheden
Pluspunten: Locatie Verbeterpunten: Catering Algemene beoordeling: Geslaagd feest jammer van het eten
Pluspunten: Prettig meedenken en goed advies! Verbeterpunten: Geen Algemene beoordeling: Alles klopte!!
Pluspunten: Ambiance, catering, vriendelijke medewerkers Verbeterpunten: de deur bleef "zoemen" dit kwam blijkbaar door de wind maar dat was erg storend Algemene beoordeling: Prima
Algemene beoordeling: Mooie locatie (sfeervol en mooie ligging)
Pluspunten: Betrokken medewerkers die meedenken bij het maken van een voorstel Verbeterpunten: Bewegwijzering vanaf de parkeerplaats naar de locatie, zeker voor niet-Barnevelders Algemene beoordeling: Ik kijk, mede dankzij de Tekagroep, met een goed gevoel terug op de avond.