Ed is zeer vakkundig, komt zijn afspraken na en is betrouwbaar. Ed denkt mee, geeft goed advies, de communicatie verliep duidelijk en helder. Mijn badkamer en toilet is erg netjes geworden. Ik ben zeer tevreden.
Groot vakmanschap,kwalitatief hoogwaardig eindproduct.nn
Prettige samenwerking, een prima klusbedrijf.
Knap hoe alles past in de al 50 jaar oude badkamer. Vroeger telde de voeg niet mee in de maten van de tegels.
Door een lekkage moest onze douche weggebroken en veranderd worden. het lekdetectie bedrijf had echter een aantal lekkages over het hoofd gezien waardoor er veel meer opengebroken moest worden dan eerder aangenomen. Gelukkig heeft Ed zijn planning aangepast waardoor de extra lekkages verholpen zijn, de vloer waar nodig kon drogen en alles weer keurig hersteld werd. Ed heeft oog voor detail, werkt alles keurig af en communiceert duidelijk en tijdig over zijn afspraken.
Wij kenden Ed oppervlakkig, door de 2 verbouwingen aan ons thuis hebben we hem leren kennen als een betrouwbare aannemer, die heel precies en kwalitatief hoog vakwerk levert. Hij is zijn prijs zeker waard.
Het is altijd prettig om hem een klus te laten doen. erg goede kwaliteit, en nazorg. heel betrouwbaar ook.
Secuur, degelijk en buitengewoon netjes. Een man om op (en mee) te bouwen
Hij werkt netjes en zorgvuldig en komt afspraken na.
Helaas... Ondanks heel lang zoeken kan ik geen enkel minpuntje bedenken omtrent De en dus Is hij zeldzaam goed, in zijn werk maar ook als mens!
Prettig overleg, creatief met oplossingen, netjes gewerkt, flexibel qua uren. Geschikte, betrouwbare man. Heldere factuur.
Bij een lekkage in onze douche, kwam Ed Vugts kijken. Hij zei wat hij dacht dat er moest gebeuren om vast te stellen wat de oorzaak was. Maakte een afspraak om de werkzaamheden te verrichten en heeft dit ook gedaan. Ed werkt zelfstandig. Toen we thuiskwamen was onze douche gerepareerd.
Super service, snel klaar. Alles volgens afspraak. Nabellen of alles naar wens is werd ook zeer gewaardeerd!
Ed is een rustige man die weet waarover hij praat. Hij is reëel, denkt mee en geeft alternatieven op het gebied van prijs en kwaliteit. Is niet de goedkoopste, maar je krijgt van tevoren een prijsopgave. Werkt secuur en laat absoluut geen rotzooi achter. Kortom: een erg fijn en betrouwbaar bedrijf.
Plezierig in de omgang, staat open voopr wensen en adviezen en is zeer punctueel in het nakomen van afspraken.
Denkt mee in oplossingen, is praktisch, weet waar hij mee bezig is. Is goed bereikbaar. Staat ook klaar voor kleinere klusjes. Het kozijnwerk is goed en netjes uitgevoerd.
Duidelijk en goed vakmanschap. Geeft ook duidelijk aan als er (onverwachte) extra klussen bij komen en wat dat met de prijs doet. Zeer plezierig in de omgang.
Snelle afspraak,klus vlot geklaard.
Ed is een nauwkeurige werker, die staat voor kwaliteit tegen en goede prijs. Komt afspraken na, denk mee in oplossingen voor je probleem.
Keurig werk door een keurige man. Afspraken worden goed nagekomen. Gewoon perfekt!
kennis van zaken, nauwkeurige werkwijze
Ed is erg gedreven in het vak,om het zo netjes mogelijk te maken. Daar is het eindresultaat dan ook na. Het ziet er mooi strak uit.
Ed komt zijn afspraken na, en is zeer gedreven en klantvriendelijk.