Voortreffelijke winter BBQ

Wat hebben we heerlijk gegeten op kerstavond. Het vlees was van zeer goede kwaliteit. Enigste minpuntje voor ons was dat het stokbrood wat erbij geleverd was erg droog was.

Goede service met een klein minpuntje

Super fijne service wederom. Alles netjes verpakt en geleverd. Alleen sommige vleesstukjes proefde wat taai/oud. Jammer natuurlijk omdat het daar wel om gaat tijdens het gourmetten.

Smakelijk en ruim voldoende

Keurig volgens afspraak geleverd, goed verpakt, alles lekker vers. Voor 6 personen besteld waaronder 4 grote eters. Ruim voldoende, voor ieder wat wils. Ideaal voor een stressloze Kerst. (of andere gelegenheid)

Goed vlees alleen jammer dat de stukjes erg verschillen en de shoarma bijna één geheel was

Laat je verrassen, doet wat het moet doen

Gewoon de oplossing wanneer je geen zin of tijd hebt om zelf een dag te hakken & snijden, alles is gewoon al voor je gedaan en klaar voor gebruik! ( en altijd aan te vullen/combineren met je eigen creativiteit! )

het zag er allemaal heel goed uit en het smaakte heerlijk

heel goed verpakt in verschillende bakjes en heel veel verschillende dingen, het was te veel, we hebben het allemaal niet eens op gekregen, het smaakte heerlijk

Heel uitgebreid en super lekker

Wij hebben heerlijk gegourmet. De bestelling was op tijd, heel uitgebreid, netjes verpakt en super lekker. Zeker een aanrader

Super service en eten was erg lekker en gevarieerd.

Super goede service. Het eten was erg lekker en er was voldoende variatie. Ook voldoende eten voor iedereen.

top bezorging

klein minpuntje is dat er voor 4 personen wat te weinig van de salade,s(iedereen vond het lekker), bij zat

geweldig

2de kerstdag heerlijk gegeten van het heerlijke gourmet lkkr op tijd bezorgd en nogmaals super heerlijk allemaal

Super kwaliteit en keurig op tijd en vers bezorgd

Super.

Het was geweldig en heerlijk alleen mag er iets meer koude schotel bij

Op tijd geleverd, goede kwaliteit en ruim voldoende het geen ik had besteld.

Ik had 4 schotels vis en 6 schotels vlees besteld. In eerste instantie dacht ik dat het vlees te weinig was toen het werd bezorgt. Dit was duidelijk optisch ******. Uitgepakt en in schalen gelegd klopte het, en we hadden zelfs nog over. Verschillende salade en sauzen die goed smaakte. Alles smaakte prima. Ik bestel hier zeker nog eens.

Zoals altijd alles perfect!

Altijd dezelfde uitstekende kwaliteit vlees /vis/salades. Je wordt hoef op de hoogte gehouden over bezorgtijd e. d.

Zeer complete en kwalitatief goede en verzorgde gourmet, aanrader!!!

Heerlijk gegeten, prima kwaliteit vlees met veel bijgerechten, goed verzorgd.

GOED OPTYD

WANEER LEEG GOED OP HAALEN

Super!!!

Zowel de levering alsook de kwaliteit en hoeveelheid waren top! We hebben al enkele malen de bbq besteld maar dit was de eerste keer dat we gourmet hadden. Ook een echt aanrader...

Heel goed, maar...

Ruim voldoende eten Eten prima op smaak Super netjes en op tijd bezorgd Stokbrood helaas gort droog Veel stukken te grote hompen vlees. Had dunner gemoeten

Heerlijk kerst gourmet gehad.

Voor het eerst eens wat anders geprobeerd en het was voor herhaling vatbaar. alles werd netjes afgeleverd. het eten was voldoende en lekker. we hebben ervan genoten.

alles prima in orde

goed en lekker gekruid vlees.

Super goed verzorgd

De auto had pech onderweg werd gebeld, maar het was nog steeds mooi op tijd

Heerlijk

Meer dan genoeg eten Goed verzorgd. Netjes thuis gebracht.

Meer dan genoeg en perfect verzorgd

heel goed geregeld!

De kwaliteit van het geheel was prima!

Alles zat apart verpakt en het smaakte prima! Zowel het vlees als de bijgerechten waren ruim voldoende. Het werd netjes geleverd!