Alles netjes en compleet verzorgd.

We hadden al goede ervaringen met de bbq service,maar ook het gourmet pakket is een aanrader!

Zag er goed uit, viel toch een beetje tegen.

Het bestelde is mooi op tijd afgeleverd en zag er voortreffelijk uit. Wel 2 puntjes van kritiek: 2 van de drie dubbele branders werkten niet goed, waardoor het lang eer het vlees gaar was. Het vlees zelf vonden wij te grof gesneden, had kleinere, platte stukken mogen zijn. Het vlees zelf smaakte prima. Ook het ophalen was volgens de afgesproken tijd.

Was weer goed de gourmet

Is alleen heel veel minstens voor 4 personen bestellen als je maar met 2 personen eet. Jammer dat je niet voor 2 personen kan bestellen er is zoveel over. Maar verder ben ik dik tevreden over jullie. Ik bestel weleens de gourmet wat ik nu heb gedaan en zomers de bbq. Ik bestel al jaren bij jullie.

Heel erg goed!

Super goed verzorgt, al bbq gehad afgelopen jaar en nu gourmet,zeker een aanrader!! Eten is ook erg lekker!

Uitstekende kwaliteit!

Tien gourmet menu's besteld, perfecte kwaliteit. Het vega menu was verrassend lekker. Alles was op tijd bezorgd. De bijgerechten waren meer dan voldoende. Alleen jammer dat de menu's bij elkaar worden gedaan ipv in een los bakje (bijv 5x hetzelfde menu in een bak) en dat er geen sticker op zit met welk menu het is. Daardoor ben je telkens zoekend naar voor wie het is.

Goeie service en kwaliteit

We hebben al meerdere keren mogen genieten van het lekkere eten van az en steeds weer is het van goeie kwaliteit. Het leveren en ophalen van de spullen is top geregeld. Zeer zeker een aanrader voor elk feestje

Helemaal geweldig.

Erg smaakvol en ruime keuze

Het was perfect geregeld , alles was lekker, alleen de selderij salade was heel zuur niet te eten...verder niks op aan te merken

Prima kwaliteit, prima service

Heerlijk ontzorgt

Goede service. Alles op tijd gebracht en opgehaald. Het kerst gourmet was uitstekend verzorgd en van goede kwaliteit.

Prime verzorgde gourmet

Zowel vegetarische alsook vleesgerechten waren prima verzorgd. Ruim voldoende. Bezorg en afhaalservice keuroig volgens afspraak. Aanrader.

Zoals gewoonlijk prima verzorgd.

Wij en onze gasten zijn weer erg tevreden over de bbq. Prima vlees, salades en sauzen. Service ook TOP. Echte aanrader voor een gezellig samen zijn.

Goede service en alles smaakte lekker en zag er goed uit. Voor herhaling vatbaar.

Zeer compleet

Compleet en ruim assortiment. Snelle service en komen afspraken na.

Keurig verzorgd. Dik tevreden

Alles werd mooi op tijd aangeleverd. We pakten nergens op mis. Kwaliteit was ook prima. Enigste puntje van “kritiek” is de boter. Vloeibare boter was in mijn ogen beter geweest.

Voor herhaling vatbaar

Ideaal , geen boodschappen, niks vergeten en geen afwas

Het was hartstikke fijn

Alleen de biefstuk was echt niet te eten. Vlees was gigantisch taai en echt niet te eten in medium en medium rare.

Goed verzorgd, voldoende en lekker eten

Goede service, genoeg en lekker eten. Fijn om al het vieze servies en gourmetstellen zo mee te kunnen geven

Heerlijk gemak!

Een heerlijke, vrijwel complete gourmet, met vlees, salades, sauzen, stokbrood, pannenkoeken beslag en uitjes, champignons en paprika (wij misten enkel saté saus) met het heerlijke gemak van levering van alle benodigdheden als bestek, servies en gourmetstellen. Geen afwas, want alles wordt weer opgehaald! In een woord geweldig!

keurig verzorgd en op tijd

volgende keer iets meer kerstachtig, bv kersrservetjes en aankleding

Zeer goede service en heerlijk eten

Wij zijn zeer tevreden alles netjes geleverd goed eten en voldoende 2 dagen later alles weer netjes opgehaald super

Zoals altijd weer super verzorgd.

Onze traditie op kerstavond, gourmetten. Het was weer heerlijk en meer dan voldoende. More stukjes vlees, vers stokbrood, heerlijke salades, wij hebben we genoten! Enige, de rundvleessalade was wat weinig voor zeven personen. Zeker omdat deze zo lekker is, was het heel snel op, dat was jammer.

Fantastische barbecue

Wij hebben met 15 volwassenen een heerlijk kerstbarbecue gehouden. Het vlees was lekker en voldoende evenals de salades en stokbroden.

Was perfect

Het was heerlijk en goed verzorgd, raad het bij iedereen aan om bij jullie te bestellen