Te weinig

Bestek en pannetjes niet zoals afgesproken. Er werd een gourmetplaat afgebeeld op de site en geen pannetje.

Wij hadden gourmetschotelsvesteld. Het was keurig verzorgd. Netjes op tijd. Alles schoon en goed ingepakt. Vlees, groentes en fruit waren vers. De stokbroden hebben we even gebakken in de oven en waren daardoor vers en knapperig. Voor herhaling vatbaar!

zeer tevreden

op tijd geleverd , goed vlees, lekkere salades, en de volgende morgen weer netjes op de afgesproken tijd alles weer opgehaald

Alles goed geregeld, lekker eten en vooral:geen stress met de kerstdagen!

Zowel het vlees als de salades etc waren erg lekker! Heel compleet; zelfs aan de servetten is gedacht. Goed geregeld, wat betreft breng- en ophaaltijden. Snelle reactie bij een vraag, gesteld via de mail. We hebben 2 verbeterpunten: - het gourmetstel was voor 5 personen echt te klein (we hebben ons eigen gourmetstel erbij moeten gebruiken) - er waren 3 soorten vlees met kaas, dat volgens ons niet erbij stond in de omschrijving. We hadden 3 gasten die geen kaas eten...

Perfect. Goede communicatie en meer dan voldoende eten en bijgerechten.

Perfect. Precies zoals ik het zou willen (maar vaak niet aan wordt voldaan) zeker voor herhaling vatbaar

Superlekker en netjes op tijd geleverd

Makkelijk, compleet en snel geregeld

We hadden een gourmetpakket voor 4 personen, maar ik heb er samen met mijn partner een dag later ook nog van gegeten. Meer dan genoeg eten dus! De inhoud was gevarieerd en smaakvol (wij hadden de vegetarische optie). De bezorging was ook top. Ik zou AZ zeker aanbevelen!

Compleet, en van uitstekende kwaliteit.

We hebben heerlijk gegourmet.

Heerlijk gegeten.

Alles op tijd bezorgd Alles is netjes en schoon Het eten is super

Onbezorgd genieten

Super service en een heerlijk gourmet pakket met alles erop en eraan!

Prima service, kwaliteit eten ook goed

Lekker gegeten, chauffeur belde om te melden dat zij eerder kwamen. Of dit een probleem was?

Perfect verzorgde gourmet!

Keurig op de vooraf afgesproken tijd geleverd. Zeer complete gourmet met meer dan voldoende kwalitatief goed eten in een ruime keuze.

Goed verzorgd, kortom top !!!!

Goede verzorging, wordt op afgesproken tijd gebracht en later weer opgehaald

Lekker vlees, vis en een geweldig buffet.

Beste A-Z, weer heerlijk genoten met de hele familie. Iedereen was tevreden en allen hadden een rond buikje. Zeer aan te raden aan iedereen. Bestellen 10, levering 10, eten en buffet 10 en ophalen van de spullen 10. Nogmaals hartelijk dank namens de hele familie. Groetjes, Wil.

Heel goed en vers vlees en groente

Een dingetje er was wel erg veel groeten. Nu zijn wij vlees eters maar dat was voldoende

Wij bestellen al een aantal jaren bij jullie, maar nu de eerste keer elektrisch en dat beviel ons ook , geen reuk meer in het huis , alleen hadden wij maar 1 plaat en dat was voor ons niet genoeg . Maar het vlees was zoals wij van jullie gewend zijn heerlijk, dankzij jullie hebben wij ieder jaar met Kerst een heerlijke avond, dank u. Groetjes Coen en Itie Bovens.

Dit was mijn eerste ervaring met A-Z en zeker niet de laatste

Het was een heel positieve ervaring. het vlees was van prima kwaliteit en er was van alles voldoende. Kortom ik ben zeer tevreden.

Prima service heel goed vlees en lekkere salade's en sauzen echt een bedrijf waar je goede afspraken mee kunt maken. Bbq voor 28 pers. En 28x dikke complimenten.

Lekker

Het was genoeg en lekker eten !

keurig geleverd

alles was ruimvoldoende en goed van kwaliteit

Alweer zeker de 6e keer dat we besteld hebben voor een BBQ of Gourmet feestje. Elke keer geweldig geregeld. Komen op afgesproken tijd bezorgen en ophalen. Kwaliteit van vlees, stokbrood, groentes en salades is perfect. En geen afwas!!!! Zeker een aanrader.

alle lof! Super tevreden!

Zeer professionele en klantgerichte aanpak! Prima kwaliteit van de geleverde spullen en alles keurig netjes afgeleverd en opgehaald, met duidelijke instructies van de geleverde apparatuur! Een 1 woord top!!!!

Zoals altijd weer prima verzorgd. Genoeg te eten voor iedereen.

Heerlijke gegeten.

Goede service. Het geheel zag er perfect uit.