Lekker en gemakkelijk gourmetten

Lekker gevarieerd vlees, heerlijke salades, genoeg stokbrood en sauzen. Gourmetten was weer gezellig en gemakkelijk. Geen afwas, alkes wordt netjes opgehaald.

Was compleet met salade en sausjes meer dan genoeg

Vlees en vis was vers… had een beetje meer gemogen… maar wel onbezorgd en relaxed… alles kom netjes in schalen aan… je hoeft alleen maar op tafel te zetten… geen gedoe met boodschappen en afwassen en opruimen… ik vond het super !!!!aanrader

Zoals altijd geweldig.

Een kleine opmerking het vlees voor de Gourmet was te dik gesneden. Zodat wij het meeste nog een keer moesten halveren.

Weer helemaal top!

Tijdens kerst met 14 personen weer heerlijk gourmet gegeten. Zoals we gewend zijn was alles helemaal top!

Lekker gegeten, er was voldoende.

Bijna alles was meer dan genoeg,Allende salades waren een beetje weinig voor 6personen.

Super geregeld en erg lekker

Perfecte gourmet, op tijd gebracht en weer opgehaald. Erg lekker eten en vooral meer dan genoeg.

Goed verzorgd en keurig volgens afspraak.

Voldeed aan mijn verwachtingen.

Het was heel erg goed.

Het was perfect.Voor ons de eerste keer met de kerst besteld.

Het was super

Het was goed verzorgd, en het smaakte goed. Ik dacht dat gourmetten met pannetjes was,maar wij hadden grillplaat. Niet dat het iets aan de kwaliteit te maken had die was heel goed.

Het was gewoon klasse

Als mijn zoon ( kok) komplimenten geeft dat het allemaal goed was, en zeker ook voldoende kan ik alleen maar zeggen Chapo Chapo

Goed verzorgd gourmet

Alles ruim aanwezig. Heerlijke gourmet hapjes, lekkere salades en stokbrood.

Lekker menu

Heerlijk genoten 2e kerstdag van een BBQ menu. Lekker vlees,heerlijke salades en andere dingen die erbij hoorde.

Goede service voor een lage prijs

Bestelling probleemloos. Echter bij wijziging, aantal gasten werden meer kon ik niet inloggen daarom telefonisch contact < heel klantvriendelijk. Bezorging volgens afspraak. Al mijn kinderen en kleinkinderen hebben genoten van de gerechten. Hoeveelheid van gerechten super veel < meer dan genoeg.

Zeer goed geregeld, alles top.

Alles zeer goed geregeld, zowel aan de telefoon hele fijne benadering als de geleverde gourmet.

Goed georganiseerd bedrijf

Goede snelle levering en service. Prettig persoonlijk contact. Goede kwaliteit vlees en groentes, sauzen en stokbroden. Alles vers en heel schoon aangeleverd. Lekker kunnen genieten vd kerstavond zonder iets nog zelf te moeten aanvullen.

Genoten van een heerlijke winter bbq!

We hebben heerlijk gegeten van een gevarieerd aanbod vlees en salades, was top!

Zoals altijd weer prima

Heerlijk om geen boodschappen te hoeven doen in overvolle supermarkten, lang te overleggen 'wat gaan we eten?' enzovoorts... Gewoon bestellen, laten leveren, tafel dekken, grillen, lekker eten en alles weer terug in de boxen. Geen afwas, geen gedoe, NIKS. Heerlijk! En het eten was zoals altijd prima en meer dan voldoende. Ideaal voor feestjes met grotere groepen. Je hoeft alleen voor drankjes te zorgen. Zeker niet de laatste keer geweest!

Het vlees was heerlijk, maar te weinig in verhouding van de salades. Mijn tip zal zijn meer vlees en minder salade.

Erg lekker en goede service

Wij bestellen al jaren bij A-Z, bevalt ons prima. Iedereen was zeer tevreden over de kwaliteit en ik geniet vooral van het gemak van de service! Helaas worden sommige dingen die erbij zitten door niemand gegeten en van andere dingen zouden er meer mogen zijn. Misschien een optie om dit bij bestelling te kunnen laten vervallen of bijbestellen?

Erg lekker eten

Dit was onze 2x met gourmet Alweer heel erg tevreden

Heerlijk lekker makkelijk

Fijn dat je net lang in de keuken hoeft te staan met deze dagen. De meeste dingen zijn heerlijk

Goed en lekker

Service super. Vlees salades allemaal lekker. Klein minpunt voor ons met tafel van2mtr en 5 personen is de bakplaat te klein, je kunt er niet bij.

Heerlijk eten en voldoende keus!

Goed geregeld

Mooi op tijd geleverd, goede kwaliteit en ruim voldoende. Wij hebben de stukken vlees wel wat kleiner gesneden