Super goed

Goede service, heerlijk eten

Heerlijk gegeten, goed verzorgd.

Wij hadden voor 11 personen besteld en met 12 man van gegeten. Het was allemaal ruim voldoende en hadden zelfs nog over! Het enigste wat we miste was de heerlijke komkommersalade die er voorheen bij zat.

Goed eten en heerlijk ontlast door de inclusieve service

Zie zin hierboven.

Zeer goede service en kwalitatief goede producten.

Service heel goed bestellen gaat makkelijk. Levering op afgesproken tijd. Producten van zeer goede kwaliteit en ruim voldoende vlees en salades. Smakelijk bereid. Hygiënisch verpakt. Ophalen op afgesproken tijdstip. Kwaliteit prijsverhouding heel goed.

Heel goed

Alleen 1 ding , de pannetje worden slecht warm, duurt erg lang. Maar verder is alles op en top verzorgd

Prima geregeld

Alles goed verlopen. Op de afgesproken tijd geleverd, ook al was het waarschijnlijk een drukke kerstavond. Er was meer dan voldoende voor iedereen. De spullen werden ook weer op afgesproken tijd opgehaald. Goed gegeten, en zelf geen werk ermee.

Goed verzorgd -Smakelijk-Ruime keuze-

Maakte voor de tweede keer gebruik van jullie service. Ben zeer positief hierover. Alles was goed hygiënisch ingepakt en het vlees was van goede kwaliteit. Dus alle lof voor jullie werk. Het was voor mij een makkelijke kerst!!!! En de gasten waren allen zeer positief over wat ze aangeboden kregen. Bedankt An

Geweldig!

Goede service, mooie producten!

Super!!!

Met 15 pers genoten van van jullie gourmet! Ideaal. Geen boodschappen hoeven te doen. Alles werd netjes bezorgd en alles werd weer netjes opgehaald. Goede service!

Goed verzorgd

Goed verzorgd weer maar had het idee dat er vorige keren een extra saus bij zat. Verder prima en ruim voldoende.

Alles weer super voor elkaar, compleet en erg lekker

Lekker, goed verzorgd

Heerlijk gegourmet er was voldoende, 2 dagen mee gedaan.

Altijd prima verzorgd en lekker.

Vlees prima. gourmetstel minder

Vorig jaar hadden we gel gourmetstellen ideaal voor grote groep 18 personen. Dit jaar kregen we elektrisch was veel gedoe met snoeren en uitkijken of ze op verschillende groepen zaten iv.m doorslaan stoppen. Dit was niet van tevoren gemeld.

Alles perfect op tijd geleverd, en zeer goede kwaliteit

Levering was perfect, alles was compleet geleverd. Zelfs de afwas hoefde we niet te doen. Al onze gasten warren zeer tevreden, en wijzelf ook.

prima eten en alles perfekt geleverd

we hadden de kerst gourmet bestelt en alles was prima voorbereid. de porties waren ook goed voor het aantal personen dat we hadden bereid.

Goede service en goed eten

Wij hebben genoten van de gourmet, alles was zeer goed verzorgd en goede service! Beslist een aanrader

Fantastisch

Goede service, goed contact/ communicatie. Goed verzorgd, we hadden zelfs eten over. Complimenten zeker een aanrader bedankt voor de goede zorgen.

geweldig goed

het gourmet was voortreffelijk alleen miste we twee visschotels. ik heb fotos gestuurd en jullie zouden het geld terug storten maar ik heb nog niets ontvangen.verder zijn wij heel tevreden. en zeker voor herhaling vatbaar.

In 1 zin alles perfect

Zowel het online bestellen alsmede de levering en kwaliteit product verdient een 9,5

Super lekker en ook nog eens super makkelijk en voordelig.

Wij hebben dit al een paar keer besteld, maar het is iedere keer weer verrassend hoe snel en goed alles geregeld is. Wij raden dit iedereen aan om een keer te bestellen bij A-Z dan blijf je vast en zeker klant, super goed.

Gewedig

Hebben zowel gourmet en bbq al regelmatig bij U besteld. En t is steeds geweldig verzorgd. En voor een goede prijs. AZ ga zo door !

Altijd goed eten en ook goede bezorging

Ik zou het iedereen aanbevelen

Vlees was niet lekker

De salades waren goed. Het vlees was van ondermaatse kwaliteit.

Prima verzorgd

Alles zag er prima en verzorgd uit en smaakte goed. Wel zat alles in plastic bakken, dat is een aandachtspunt.