Compleet verzorgd

Goed vlees, ruim voldoende, uitgebreide bijgerechen, keurig op tijd gebracht, netjes weer opgehaald, vriendelijke bezorgers

Gewoon top

Zoals altijd goed geregeld,fam amersfoort

Super goed leuk en makkelijk.

Zie boven

Dit jaar was een tegenvaller

Meerdere keren besteld bij jullie nooit was er iets mis . Dit jaar krijg ik voor 7 volwassen personen, van de salades maar 1 laag bakje en we hadden maar 1 bakje kruidenboter . Eerdere jaren overal 2 stuks van . Gebeld en kreeg iemand vd catering en volgens hem was dat normaal voor 7 personen en ik moest maar het 077 nummer als ik klachten had !!!!! Heb geen 077nummer . Viel toch wel tegen naar al die andere keren

Teleurstellend

Binnen ons gezin, vonden wij het vlees te taai. Je kreeg het amper weg. De kaassoufle stukjes vonden wij ook geen succes, snotterig en slap.

In één woord geweldig

We hebben tweede kerstdag heerlijk gegourmet. Het assortiment was heel gevarieerd en royaal en goed van kwaliteit. Ook voor de vegetariërs was het aanbod verre van standaard en erg lekker. Levering was keurig op tijd en goed gecommuniceerd.We konden zo aanschuiven zonder uren in de keuken te staan. Top!

Veel lekkers en waar voor je geld

We zijn zeer tevreden over onze bestelling: 4 gourmetschotels. Keurig op tijd gebracht en een uitgebreide selectie aan lekkers. Zeer veel waar voor je geld! Aanrader.

Goede kwaliteit en duidelijke communicatie.

We hebben al vaker besteld en zijn iedere keer tevreden. Bij de bestelling op 1e Kerstdag ontbrak de extra bestelde Kartoffelsalade maar gelukkig hadden we zonder die salade ook ruim voldoende.

Super service en heerlijke producten!

Alles was precies zoals besteld. Erg fijn dat je alles in een keer op tafel hebt staan. Wij hebben een heerlijke, en onbezorgde, kerst gehad.

Zeer goed geregeld

Meer als voldoende vlees en bijgerechten ,Prima kwaliteit en dito service .

Perfect geregeld

Op tijd en alles volgens afspraak

Goede service en goed eten

Heel positieve en lekkere ervaring

Alles keurig zoals afgesproken gelevrd. Kwaliteit en smaak zijn heel goed. Alles was heel lekker. Voldeed volledig aan de verwachting. Alles weer opgehaald zoals afgesproken. Dit alles wederom als zeer positief ervaren, zullen zeker nog opvolgingen komen

Prima geregeld, goede communicatie, goede prijs/kwaliteit verhouding

Doen wat ze beloven.

Goed en op tijd bezorgt aanrader

geweldig!!

Wij bestellen vaak bij A tot Z en het is altijd goed verzorgd en meer dan voldoende, ook de bezorging is netjes geregeld, kortom, dankjewel van A tot z het was weer heerlijk zoals we van jullie gewend zijn, tot de volgende keer!!

Prima A-Z Party Service.

Prima service, goede communicatie, alles precies volgens afspraak geleverd. De vleesschotels, visschotel, sausen en andere ingrediënten waren prima.

Onvoorstelbaar goed

Was geweldig en ruim maar dan ook ruim voldoende , vlees , sauzen , salades waren allemaal heerlijk een echte aanrader

geweldig

geen gestress om alle boodschappen in huis te krijgen voor de kerst, alles is geheel kompleet ,vlees salade saus brood , je hoeft alleen de drank te halen.

Voor herhaling vatbaar

Prima uitvoering van de order

Makkelijk te bestellen en te betalen. Levering op de afgesproken tijd. Goede kwaliteit. Alles erop en erbij. Zeer tevreden. Ophalen van retourgoed ook prima geregeld. Komen beslist terug.

We hebben lekker gegeten was wel veel dus we hebben de dag erna ook nog gegourmet. Service was goed afspraken werden nagekomen.

Geweldige service met top-kwaliteit eten.

Best spannend om via internet te bestellen! En dan nog bij wie bestellen? Het is zo goed bevallen! Alles netjes op tijd geleverd. Kwalitatief goed (en veel) eten. En dan het gemak: super gewoon. Alles na het eten in de bakken en op de ophaaldag buiten zetten! Geen afwas, geen gedoe, dus gewoon genieten! Top service. Hadden we jaren eerder moeten doen. Dus ......... zeker voor herhaling vatbaar.

Alles zag er goed uit, en het brengen en ophalen was goed geregeld. Top

ben heel erg tevreden over a-z

heb goeie ervaring