Makkelijk, snel en lekker!

Top geregeld! Men komt langs zet de kratten met eten in huis. Eten was meer dan zat! En materiaal voor gourmet was ook goed. Ophalen van de spullen ook snel en binnen aangegeven tijd. Aanrader!

Ontzorgd

Goed eten, keurig op tijd. Meer dan genoeg eten, dus de dag erna ook nog van kunnen eten

Super goed

Het is super geregeld ruim voldoende aan eten en super lekker

Perfect verzorgd en bezorgd

Het eten zag er perfect uit. Van de bijgerechten vond ik het jammer dat het veel teveel was. Veel van weg moeten gooien, vooral de salades en sauzen.

Veel variatie

Veel variatie en meer dan genoeg ! En nog deer lekker ook.

goed verzorgd

de gourmet schotel was prima verzorgd, alleen wil ik als tip mee geven dat sommige stukken vlees iets te dik waren gesneden voor de gourmet, even zelf doormidden snijden geen probleem , en zou de gorden bleu gepaneerd uit de schotel laten en iets anders voor in de plaats . Genoeg salade en brood aanwezig.

Bestelling was perfect en zag er keurig uit . Alles was goed hygiënisch verpakt, Bezorging op afgesproken tijd. Klantvriendelijk

Voor herhaling vatbaar.

De gourmetschotel zag er goed verzorgd uit. Het vlees, de rauwkost en salades waren erg lekker. Teveel om in een keer op te kunnen eten.

Top service, top ervaring

Duidelijke en transparante communicatie van bestelling tot levering. Porties zijn ruim voldoende en de kwaliteit van het vlees is goed. Dit is de tweede maal dat we een bestelling plaatsen voor oudjaar, wat ons wel opgevallen is is dat er bij de levering van dit jaar veel pikante hapjes op de vegetarische lagen, dit was een beetje minder in de smaak gevallen dan het jaar voordien maar nog zeker OK.

Superconcept!

Geen zorgen alles wordt op tijd en netjes aan huis geleverd! U heeft geen zorgen !

Goed verzorgd, lekker vlees.

Eén van onze gasten eet Halal. We gingen er vanuit dat een deel van het vlees halal zou zijn (kip) maar doordat het vlees allemaal bij elkaar verpakt was kon zij dit niet eten. Mijn tip is om de kipproducten apart in folie te verpakken, op een apart schaaltje. Voor de rest was iedereen zeer tevreden!

Top in orde

Prima lekker super fijn top geregeld. Ruim voldoende. Fijne bezorgdienst.

compleet en lekker

makkelijk, lekker, op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar Alleen de tortellini salade was niet lekker. Had de smaak van zure haring..... deze hebben we weggedaan.

Lekker eten zonder stress

Een gourmet georganiseerd door opa&oma zonder gedoe en stress. Opa&oma blij en ook kinderen en kleinkinderen blij met een gezellig gourmet-avondje

Net als in 2019 was dit weer een heel mooie ervaring met de familie

Wij kozen weer voor A-Z Gourmet Service omdat het eerder ook zo’n succes was.En ja hoor ook dit jaar was het een groot succes. Ik heb alleen een paar vragen. 1Waarom worden er geen schalen gemaakt met alleen kip producten en schalen met alleen visproducten en schalen met varkens producten enz. Ik zou het ook prachtig vinden als er op de schalen een sticker kwam met wat er allemaal op zo’n schaal zit.Ik vind dat er teveel sauzen en salades zijn. Kan er a.u.b.ook hierop stickers geplaatst worden,zodat een ieder weet wat er in zo’n bakje zit .. Het was wel genoeg voor iedereen,terwijl ik vooraf twijfelde of ik wel alles had gekregen .Nogmaals excuses hiervoor,onze ogen waren groter dan onze maag .De beste wensen en tot gauw.

Met 10 personen zeer goed kunnen gourmetten.

Alles was weer super goed en lekker, veel variatie. Hamburgerbroodjes en pita broodjes zaten wel bij de verkeerde schotel, maar omdat wij beide schotels hadden geen probleem. Enige kritiek puntje was het stokbrood, dit was erg droog.

Gemakkelijk, heerlijk

Wij hadden voor het eerst de seizoenbox. Het was eenvoudig te bereiden, en het was heerlijk!!!!!

Het is altijd lekker bij jullie

We hebben al heel vaak van jullie besteld en iedere keer weer was het perfect

Degelijk

Netjes verzorgd alleen duidelijker op site aangeven hoe jullie de schalen berekenen... wij die voor het eerst gebruikt maakte van jullie service dachten namelijk dat er in een schaal van alles 4 stukjes of dergelijke in een schaal zouden zitten.... alles klopte wel maar was wat verwarrend bij levering... verder alles erg Netjes en stukjen vlees en vis waren groot en van goeie kwaliteit mijn hond heeft zelfs ook van de schaal gestolen hihi

uitstekend

Voor de eerste keer het gourmetten gedaan bij az. normaal de barbeque. het was allemaal goed geregeld en genoeg voor iedereen.alles op tijd geleverd en weer opgehaald. dus zeker weer voor herhaling vatbaar Medewerkers van az.dank jullie wel en eengoed en gezond 2023 gewenst voor jullie

Alles fijn geregeld!

Precies op aangegeven tijden alles correct geregeld!

Vriendelijke bezorger alles keurig schoon en goed verpakt. Het was allemaal erg lekker en vers. Zeker voor herhaling vatbaar bedankt

Lekker, compleet

Netjes, goed geregeld, goede kwaliteit

Luxe!

Alles wordt gebracht en weer gehaald. Bij het ophalen hoef je niet thuis te zijn. Je kan de spullen gewoon buiten zetten. De kwaliteit van het eten is heel goed!

Chapeau

Alles was perfect geregeld alleen de bijgerechten vond ik overdadig en het gourmet stel íets te klein.