Prima.

Goede service. Via mail en chauffeur goed op de hoogte gehouden over de levertijd. Smaakte goed. Was meer dan voldoende voor het aantal personen.

Gemakkelijk en lekker

Het is een fijne service. Prijs kwaliteit verhouding is ook goed en het is lekker. Het leek in eerste instantie weinig vlees en veel salades maar hier kwamen we aan het einde van de avond op terug.

goede verzorging en heerlijk eten

goede en op tijd bezorgd en het eten was zeer goed verzorgd en voldoende.

Tevreden

De sauzen kunnen wel de helft van wat er nu geleverd wordt wij houden elke keer super veel over

Superservice en heerlijk eten!

Na de barbecue nu eens de gourmet geprobeerd! En dat was zeer zeker de moeite waard!

Teveel toebehoren

Vlees was redelijk en de vegaschotel ook veel te veel ongevraagde sauzen en salades het leek meer voor een barbecue dan voor een luxere gourmet. Helaas voor ons geen 2e keer meer.

Perfect geregeld, super tevreden.

Ik was in eerste instantie een beetje sceptisch maar wat een feest. Eten was ruim voldoende, van zeer goede kwaliteit en aan alles was gedacht.

Fantastisch

Levering op vakantie locatie voor 20 personen. Hadden voor 18 besteld en hadden nog over. Gevarieerd menu van vlees, salades en saus. En weer keurig opgehaald kortom perfect

Alles top geregeld

Alles conform afspraak en tijd geleverd en opgehaald. Vriendelijke meedenkende ondersteuning.

Geweldig!

Netjes op tijd geleverd! Goede kwaliteit van het vlees en groenten Top verzorgd en vers geleverd.

Wederom heerlijk gegeten en alles volgens planning.

Voor de 2e keer gebruik gemaakt van A-Z Barbecue & Gourmet Party Service. We hebben weer heerlijk gegeten van de schotels en net als vorig keer werd alles goed gecommuniceerd, vlot verwerkt en alles op tijd gebracht en opgehaald.

Heerlijk, en meer dan genoeg

De beef en varkenshaasje vonden de meesten niet mals. Voor het anderen was het heel goed van smaak en goed verzorgt.

Kan iets beter@

De bief was nogal taai en werd dus niet veel gegeten, jammer. De rest was zoals we gewend waren, prima.

Het is was echt zo als het beschreven stond als op de site. We hebben er echt van genoten en heel lekker

Visschotel was summier. Vlees was verkleurd.

Visschotel was summier. Vlees was verkleurd.

AZ gourmet is altijd lekker, makkelijk, goed verzorgd!

Vanwege grote groep vanalles wat besteld. Dus veel variatie. Ziet er netjes verzorgd uit. Kwaliteit is prima! Buiten het vlees is er voldoende groente en sausjes. Mis hier wel de knoflooksaus dus die erbij besteld. Enigste minpuntje wat ik zou kunnen bedenken is dat het bij zo'n gevarieerde bestelling lastig te zien is wat het is wat op de schalen ligt. Bezorgen en ophalen netjes op afgesproken tijdstip!

Tijdens deze feesten tweemaal gebruikt gemaakt van de gourmets. Prijs kwaliteit is daar zeker niets op aan te merken. De service is echt geweldig, alles is vlot verlopen zonder gedoe. Ik zou meer willen betalen als het vlees van betere kwaliteit zou zijn. Slaatjes en vis zeer lekker!

Zeer goed verzorgd.

Heel erg geslaagd. Voldoende vlees, sauzen, stokbrood, bakgroenten. We hebben er van genoten, zeker omdat er niet afgewassen hoefde te worden. In een zin geweldig.. Keurig op tijd via mail.

Goed verzorgd op alle vlakken!!

Bestelling en bezorging ging soepel ondanks last minute bestelling, keuze, variatie, hoeveelheid en kwaliteit van eten was goed. Aangeleverde materialen waren prima in orde dus kortom top ervaring!

Het eten en de service is Gewoon perfect

Op ons motortreffen juni in dasburg hebben wij weer kunnen genieten van de kwaliteiten van AZ barbecue ,daarom besloten om oudejaarsavond met een barbecue op de camping in Amen het jaar af te sluiten .Het moest in het donker wel tussen de buien door het luxe pakket was weer goed bevallen

Geweldige gourmet en service

Zeer complete gourmet met alle toebehoren inclusief borden , bestek en gourmetstellen met gel branders. Breng en haal serviceis ook geweldig.

Was weer super geregeld.

Wij bestellen zeker 2x per jaar bij AZ ix in de zomer een bbq en in de winter een gourmet bestelling. Je bent van alle gemakken voorzien en het smaakt goed. Een echte aanrader.

perfect verzorgd

Alle spullen prima op tijd bezorgd. BBQ makkelijk aan te sluiten en te bedienen. Vlees prima van smaak. Genoeg keuze qua sauzen en salades.

Alles was vers

Alles was vets en lekker. Allen de parelcouscous ging er hier niet in