Az maakt waar wat het belooft!

1e keer besteld, en meteen verkocht! Wat een goede service, telefonisch zeer vriendelijk. Het vlees was van uitstekende kwaliteit, gasbrander werkte perfect, volgende keer bestellen we zeker weer bij AZ.

Goed verzorgd en prima kwaliteit

Heerlijke bbq, alles was prima

We hadden bbq voor 10 personen, heel professioneel en klantvriendelijk. Keurig op tijd geleverd en alles was erg lekker

Geslaagd.

Volledig goed verzorgde bbq

Levering op tijd. Voldoende eten en de afwas niet hoeven doen.

Nu al de tweede keer is de kwaliteit van het eten niet goed.

We hadden het gourmet menu voor 4 personen. Rouwkost erwten, paprika en de bladerdeeg assortiment was niet goed. Er zijn zelfs 4 personen ziek geweest. Kortom ik hoop dat de kwaliteit beter word maar we zullen voorlopig geen bestelling meer doen.

heerlijk eten en goede service

Vooral het vlees en de variatie was prima. Alles was voldoende aanwezig, zoals brood, sausen en bestek/borden. Klein minpuntje; wij vonden de salades met doperwten, pastasalade en de bietensalade van mindere kwaliteit. De rest was top

Fantastisch

Vlees en vis was echt voortreffelijk. Een 10 Salades prima. Een 9

Zeer geschikt voor grote groepen

Top geregeld allemaal

Precies op tijd, het was een verassing tijdens een verblijf in de Ardennen. Meer dan genoeg qua eten en extra’s!!! Was TOP!

Top service, lekker eten, fijn bedrijf!

Fantastische service! Super lekker vlees, ontzettend veel lekkere bijgerechten. Snelle en nette levering plus een goede uitleg. Tevens werd het makkelijk weer thuis opgehaald. Het was iets meer eten dan ons gezelschap op kon, dus daar hebben we nog enkele dagen lekker van na kunnen genieten.

Gourmet was voortreffelijk. Zowel het vlees vorig weekend, als de vis afgelopen weekend.

via hapjes

perfect geregeld en goed op de afsproken tijden

mijn ervaring is goed ,de meldingen vooraf over het brengen en ophalen van de spullen is goed en duidelijk dus ik bestel volgende keer graag bij jullie als wij weer een bbq feestje hebben

Top geregeld! Lekker eten goed verzorgd!

Voor ons event hebben wij A-Z gevraagd om de bbq te verzorgen en daar hebben we zeker geen spijt van! Alles werd netjes bezorgd en de kwaliteit was perfect. Borden, bestek, etc alles zat erbij. Waar we zelf echter geen rekening me hadden gehouden was misschien de presentatie van alle salades, sauzen etc. Het kon prima in de geleverde bakjes maar we hadden het misschien iets leuker/mooier gevonden als we het iets anders hadden kunnen presenteren. Les voor de volgende keer! En een volgende keer gaat er zeker komen. Super tevreden over A-Z!

Goede service, lekker eten

Communicatie goed Service goed Eten goed

Jullie kunnen beter

Jullie zijn een topbedrijf, dus we kennen jullie als vriendelijke mensen met hart voor de zaak. Alleen de salades waren dit keer echt niet lekker. Te zurig , te onbekend en dus echt niet lekker. De rest vlees en vis waren weer heel goed

Supervriendelijke service en zeer lekker eten.

Geweldige formule, totaal zonder zorgen onze familie kunnen ontvangen. Perfect op tijd geleverd. Het eten was heel vers, superlekker en ruim voldoende, zelfs voor de grote eters aan tafel! Ook de dessertjes zijn top. Bedankt A-Z!

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Goed geregeld en alles volgens afspraak.

Super !!!

Het was wederom weer fantastisch geregeld! En errug lekker!!

Service top , vlees liet te wensen over

Service was prima , vlees genoeg maar was niet zo best , erg zout en geen variatie in kruiden!

Top geregeld, geheel ontzorgt

We hebben genoten van een heerlijke bbq, goed vlees, heerlijke salades. Weer andere salades dan de vorige keer, leuk deze ontwikkeling. Bedankt.

Perfect geregeld en lekker!

Super makkelijk om te bestellen, ruime porties, duidelijke communicatie en afspraken. Gewoon top!

Heerlijk gegeten

Aanvankelijk leek het wat weinig maar uiteindelijk bleek het toch ruim voldoende te zijn . Het vlees was goed, de salades heerlijk. Wij hebben ervan genoten.

Top geregeld

Heerlijk vlees, salades mogen wat simpeler van mij

Zeer compleet en verrassend veelzijdig.

Goede communicatie over levertijd. Voor ons waren de salades (te) ruim voldoende, maar ik realiseer me dat dit erg persoonsgebonden is. Wij waren op een vakantiepark en wellicht is het een goed idee om iets van koelelementen erbij te doen. Je weet niet hoeveel koelruimte je hebt en nodig hebt. De bestelling werd best vroeg afgeleverd…..