Altijd top geregeld

Voor ons team de 4x, Ardennen, Twente en 2x Haarlem. Dat zegt genoeg Mvg Ron

Alles perfect geregeld en goed spul

Zeer tevreden over alles. BBQ pakket uitmuntend!

Alles keurig op tijd bezorgd. Salades en het vlees super goed en lekker!

Heerlijk gegeten!

Op onze vakantie in belgie hebben wij hier besteld. Maar dit gaan wij thuis in Nederland vaker doen. Salades zijn echt zo lekker! Al het vlees wat wij hadden was heerlijk! BBQ is ideaal. bezorging het eten echt alles is super.

Was erg tevreden

Allen de hamburgers vond ik wat vast na het bakken

Fantastisch

Heel goed verzorgd keurig ! En goede kwaliteit echt top

Voor 13 uur besteld, volgende dag al geleverd . Ze brachten het op de camping tot aan de caravan toe en de volgende dag werd alles weer opgehaald . Perfect geregeld ! Wij bestellen zeker weer!!!!

Altijd geweldig bij jullie bestel nu al aantal jaar klopt altijd goede prijzen en uitleg en vooral v

Alles zeer goed Goede communicatie Lekker en genoeg eten

Goede complete verzorgde barbecue

Alles was goed en compleet verzorgd. Alleen de communicatie betreffende het ophalen liep niet geheel soepel.

Top geregeld

De gourmet was heel goed,lekker vlees en meer dan genoeg extra’s. Voor herhaling vatbaar!!!

Jammer dat we geen BBQ erbij hadden. Onduidelijk voor ons dat we die apart moesten bestellen

Gemakkelijk, lekker en snel

Gemakkelijk te bestellen, goeie communicatie, lekkere barbecue.

Geweldige service!

Wat een top service! Het vlees was geweldig en alles daarom heen ook. Zeker voor herhaling!

Op tijd geleverd en netjes alles opgehaald

Na een wat mindere ervaring vorig jaar was het dit jaar weer prima in orde. Het eten is gebracht op het vooraf aangekondigde tijdstip en A-Z heeft alles weer netjes opgehaald, ook weer op het afgesproken tijdstip. Het eten is prima. Er was voldoende vlees voor iedereen. De verhoudingen tussen de hoeveelheid vlees en de hoeveelheid bijgerechten loopt wel wat scheef in een grote groep zoals bij ons. Het vlees was op. We hadden van alle bijgerechten nog minimaal 1 bak over (behalve de satesaus). Het afbakken van het stokbrood op de bbq ging ook niet helemaal lekker. Mijn advies zou zijn om weer kant en klare stokbroden te leveren De maiskolven die we bij de kindermenus hadden gekregen, vielen bij de volwassenen in de smaak :-) Vooral omdat het weer wat anders was. Tweede tip voor A-Z zou zijn om qua bijgerechten wat keuze te bieden. Het begint voorspelbaar te worden. Dat is zowel een plupunt als een minpunt.

Geweldig, op een ding na de biefstuk was taai!

Alles goed,behalve de biefstuk

Fantastische kwaliteit van service en eten !

Voor mijn 75e verjaardag heb ik alle familie en vrienden uitgenodigd die mij na aan het hart zijn, waardoor een gezamenlijke maaltijd ook een speciale gebeurtenis met kwaliteit moest zijn. De vroegere ervaringen met A-Z Barbecue maakte het bijna een vanzelfsprekende keuze om voor dit samenzijn 43 BBQ-pakketten in 3 variaties te bestellen, zodat iedereen naar eigen wens kon genieten. Wij werden hierin niet teleurgesteld en er werd uitgebreid genoten van de voortreffelijke kwaliteit van vlees, vis en alle salades, sauzen, etc. Zo genoten wij ook van het gemak van de volgende dag alles weer vuil in de bakken stoppen en de goede logistiek voor het ophalen. Dank hiervoor A-Z !!!!

Duidelijke site. Goede keuze uit diverse menu's. Vriendelijke bezorger. Voldoende vlees en salades. Voor herhaling vatbaar!!

Eten was top! Ophaalservice was dramatisch.

Eten was top! Alleen ophalen ging dramatisch. Ik zou gebeld worden als ze er bijna waren maar niemand heeft gebeld! Daarna te horen gekregen dat ze aan het einde van de dag kwamen tussen 3 en 4 uur. Dit werd uiteindelijk 5 uur bedankt daar ging mijn vrije dag aangezien ik heel de dag thuis moest blijven voor de bbq’s

Het viel ons een beetje tegen!

Ik vond de bij gerechten prima maar de vleesgerechten vielen echt tegen!

Op tijd bezorgd...netjes verzorgd...en heerlijk gegeten...heerlijk vlees en salades..voor herhaling vatbaar

Eten was erg goed

Ik mis alleen de beschrijving van de salades en welke erbij het menu zitten. Sausen zouden wat mij betreft gehalveerd mogen worden in hoeveelheid, echt veel te veel. Tip voor de salade met doperwten, doe er wat kruiden door. Hij was nu extreem vlak. Het vlees was als vanouds super.

TOP

Net als alle andere keren was het weer top wat betreft de levering / het ophalen en zeker niet te vergeten wat we op ons bord kregen

Lekker en goed

Heel goed

Vlees was prima maar service en salades wat minder

Het vlees was voldoende en qua smaak best goed. Vond de smaak van de salades wat minder maar wel voldoende. Service vond ik niks, alleen maar dingen mogelijk door extra te betalen en als je extra betaald is het alsnog maar afwachten om welke tijd je spullen worden geleverd en kan nog geen tijd worden gegarandeerd. Niet goedkoper en zeker niet beter dan de slager in de buurt die wel op elk gewenst tijdstip komt leveren zolang je maar op tijd besteld