Op salades na prima

De salades vonden we erg tegen vallen vergeleken met andere jaren. Zijn wel lekkerder geweest.

Super geregeld weer

Mijn ervaring met A-Z is altijd zeer goed, lekkere en verschillende keuzes van bbq-pakketten voor een redelijke prijs. Wordt altijd netjes bezorgd en lege spullen weer opgehaald. En ook tijdig aangegeven van hoe laat bezorgen en ook weer ophalen.

Goed verzorgd en heerlijk !

Wij vonden de sausjes en salade best veel, mag van ons wel de helft minder.

Compleet en goed verzorgd.

Alles perfect verzorgd, en duidelijke afspraken, heerlijk gegeten van het goed verzorgde bbq en toetjes paket, zeker voor weer een herhaling vatbaar.

Prima geregeld!

We hebben heerlijk gegeten van vlees en vis schotels. Daarnaast waren er voldoende sausjes en salades. Ook super fijn dat je alle vieze borden en bestek gewoon mee kan geven. Je wordt dus echt ontzorgd.

Op tijd geleverd, kwaliteit goed, prima weer, weer opgehaald: wij zijn tevreden

Top spullen en top geregeld

Weer erg blij met a-z bbq. Goede service vriendelijke medewerker en heerlijk gegeten.

Al 15jaar heel goed alleen jammer dat afgelopen zaterdag (gelukkig bij de laatste hap)de bbq ineens in brand vloog

Goed vlees, lekkere salades en keurig volgens afspraak geleverd

A-Z Barbecue levert goed vlees en een groot assortiment aan salades met voldoende brood. Het is allemaal even smakelijk en van uitstekende kwaliteit. Bestel niet meer dan het aantal gasten, maar wat minder. Er is echt meer dan genoeg voor iedereen!

Super service

Zoals altijd alles netjes verzorgd alles superschoon en netjes verpakt. Lekker en voldoende eten. Volgende keer weer voor ons!

Zowel bestelling via internet als brengen en ophalen perfect geregeld. Vriendelijk personeel dus houden zo en bedankt.

Heerlijk vlees, heerlijke salades. Helemaal compleet. Geweldige service. Wij zijn super tevreden

Op tijd geleverd, goed verzorgd, Goede communicatie

Voor herhaling vatbaar

Op vakantie met gezin werd alles tot aan ons vakantiehuis gebracht en weer opgehaald. Alles ruim voldoende en lekker. Dmv SMS duidelijk wanneer jullie kwamen.

Goed vlees en genoeg aan alles en makkelijk geen afwas

Perfect geregeld!

Het is niet de 1e keer dat wij hebben besteld, omdat het de vorige keren ook perfect was geregeld komen wij graag terug!

Was weer perfect

Netjes op tijd geleverd. Vlees was ook voldoende voor het aantal personen en heel smakelijk. Salades waren ook lekker

Netjes aan huis gebracht en opgehaald. Mooi eet pakket

Compleet aanbod aan barbecuevlees en salades en bijna alle sausjes. Helaas geen knoflooksaus

Bestelling verloopt vlot, levering verloopt vlot, duidelijke communicatie! Dit kan niet beter! We hebben al meermaals bestellingen geplaatst. Dank je wel voor het lekkere eten!

Geweldig genoten

Deze barbeque is zeker voor herhaling vatbaar, ziet er mooi uit en smaakt voortreffelijk, zeker voor herhaling vatbaar !

lekker vlees en een goede service, echt een aanrader.

In eerste instantie zou er niet bezorgd worden in dat gebied. Maar nadat ik gebeld had, kon het wel. Alles werd volgens afspraak bezorgd en weer opgehaald. Men denkt met de klant mee om de klant te ontzorgen. Prima barbecues met alles erop en eraan. Heerlijk vlees en vis. En lekkere salades en sauzen bij erbij. De hoeveelheid van de salades had iets minder gemogen. Daar bleef veel van over.

Perfect geregeld allemaal

De bezorging was perfect, lekker eten, alles werd super goed gecommuniceerd en ook alles weer ophalen was perfect. Een aanrader voor een volgende keer! TOP!

Erg goed eten voor een perfecte prijs!

Wij hebben met vrienden een bbq georganiseerd in La Roche en Ardenne. A-Z heeft alles gebracht en opgehaald en alles was super geregeld! Echt een aanrader en zou zo weer een bbq arrangement afnemen.

Heerlijk

Geleverd op afgesproken tijd en plaats. Dag later ophalen was geen probleem Assortiment was genoeg en gevarieerd

Lekker en handig

Lekkere gerechten, ruime porties en goede service