Het was fantastisch

De bbq van A-Z een echte aanrader. Super kwaliteit

Duidelijke website, snel kunnen bestellen en netjes op tijd geleverd en opgehaald.

Wij doen dit nu voor de 4 of 5e keer met A-Z barbeque en vanwege de goede service en betrouwbare informatie, blijven we het ook bij hen doen. top service, goede producten, heldere info.

Top maar wel sommige salades niet in verhouding

We hadden maar 1 bakje aardappelsalade en 1 keer komkommer en tot tegenstelling van andere dan 3 bakken. Dat zou ik meer in verhouding brengen

Weer he-le-maal top!

Sinds een aantal jaren maken we gebruik van jullie service bij ons jaarlijks familieweekend in Nederland en België. Afspraak is afspraak en de kwaliteit van het vlees, brood en salades is echt heel goed. Heerlijk om borden en bestek weer in de kratten te doen zodat het de volgende dag weer opgehaald kan worden. Tenslotte ook een compliment voor jullie medewerkers, erg klantvriendelijk. Tot volgend jaar!

Niks op aan te merken

Service precies zoals beloofd, goed vlees en lekkere sides.

Top Geregeld!

Voor ons teamuitje vond de bbq op een andere locatie plaats, maar dat was geen probleem. Er was goede comminucatie over het brengen en halen.

heerlijk gegeten!

enige minpuntje was het weer ophalen van het serviesgoed. Dit duurde te lang, vuile vaat een paar dagen laten staan is in de zomermaanden geen haalbare kaart

Goede service en heerlijk en meer als voldoende eten in het pakket eten

We hebben een heerlijke bbq gehad het eten was meer als voldoende .

Perfect!

Ziet er super netjes uit, precies goed qua hoeveelheid, goede kwaliteit en goede prijs!

Schöne Überraschung

Wir hatten Urlaub in einem Ferienpark am Veluwemeer/NL gebucht und sind auf Ihr Angebot gestoßen und haben ein Barbeque bestellt, es aber aufgrund der länger dazwischen liegenden Zeit völlig vergessen. Um so erstaunter waren wir, als es heute morgen um 08:30 Uhr an unserer Ferienunterkunft klopfte und ein freundlicher Lieferfahrer ein komplettes Barbeque brachte, incl. Gasgrill und Gasflasche. Wir hielten es zunächst für einen Scherz, aber nach einem kurzen Gespräch konnten wir uns wieder an die Monate zurückliegende Bestellung erinnern, die meine Frau zu meinem heutigen Geburtstag gemacht hatte. Nun, was sollen wir sagen, alles war perfekt. Das Fleisch war super lecker, die Salate genial, die Dips und das Baguette ebenso. Alles in allem eine runde Sache! Wir bekanken uns herzlich bei Ihnen, insbesondere für die Zuverlässigkeit und die gute Qualität! Unbedingte Weiterempfehlung von uns!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

is me goed bevallen

het was gezellig en de mensen vonden het ook goed vlees en groente en sausen goed verzorgd het was heerlijk.

Mooi op tijd geleverd, vlees was goed, salades prima en sausjes heerlijk

TOP!

De 60 Vrouwen van Nu afd Numansdorp hebben genoten van de bbq. Uitstekende service en kwaliteit.

Super BBQ pakket

We hadden voor onze 29 jarige trouwdag een klein BBQ feestje met onze vrienden georganiseerd. We hadden het Lente BBQ pakket besteld voor 14 man. Het vlees en de salades waren zeer goed verzorgd en we hebben er allemaal smakelijk van gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Fijn dat jullie voor kleine groepjes bezorgen

Lekkere BBQ. Aardige mensen en servicegericht.

top!

Wij maken al jaren gebruik van jullie diensten voor onze jaarlijkse midweek fietsvakantie dus wij weten wat wij aan A-Z Barbecue hebben.

Alles was dik in orde.

Alles netjes optijd gebracht, alles netjes ingepakt. En het smaakte allemaal prima. Zeker een volgende keer waard.

Goede service en lekker

Besteld en af laten leveren op ons vakantiepark. Super, de bezorger belde tien minuten van tevoren. Prima geregeld en voldoende eten. Wij misten alleen de cocktailsaus! De koude erwtensalade waren we ook niet echt fan van. Dat is smaak afhankelijk! Verder super!

Zeer geslaagde reünie met BBQ’s

Op de reünie die ik had georganiseerd voor m’n oud-collegae had ik verschillende schotels besteld. Alles zag er tiptop uit en er was veel en lekker eten voor iedereen. De levering was ook ruim op tijd en ook het afhalen van de spullen is keurig op de afgesproken tijd gedaan. Voor het volgende feestje weten we al waar we weer gaan bestellen.

De ontzorging van bestek , sausen en brood is geweldig. Geen afwas. Netjes op tijd bezorgd en opgehaald. Vlees en sauzen zijn van goede kwaliteit.

goed verzorgt, erg lekker allemaal

Niets dan lof. Keurig op tijd gebracht, alles netjes verpakt, prima BBQ, en later alles weer keurig opgehaald. chapeau

Uitgebreid, niet duur en goede communicatie

Van tevoren goede communicatie om alles af te stemmen. Was ook geen enkel probleem om het aantal nog te wijzigen. Bbq pakket super uitgebreid en lekker, veel verschillende salades en kwalitatief goed vlees. En voor de goedkope prijs komen ze het ook nog eens brengen en ophalen en afwassen! De meegeleverde bbq was groot genoeg en werkte goed en makkelijk. Wij gaan dit zeker vaker doen.

Van A-Z alles goed, vakkundig en kwalitatief volgens afspraak geregeld

De service is perfect, de kwaliteit van het vlees prima en helemaal fijn is geen barbecue schoonmaken en niet hoeven af te wassen

heerlijk vlees en salades

wij bestellen al vele jaren onze BBQ menu's bij A-Z BBQ. Zelf bepalen wat je wilt eten. Het kan allemaal.

Heerlijk vlees en salades, alles goed geregeld …

Goed op de hoogte gehouden van de levering en het weer ophalen van alles incl de afwas. Heerlijk vlees en salades. Wij hebben genoten ….