Fijn

Op tijd gebracht en op gehaald Het vlees goed verpakt evenals de saus. Had iets meer koude schotel mogen zijn. De barbecue was aan één kant moeilijk aan te krijgen. De bakken waren niet echt schoon plakkerig Ver der oké René

Altijd goed

Altijd op tijd, nette, behulpzame chauffeur en het eten is super!

Goed, maar zonder koelmogelijkheden.

Goede kwaliteit, goede portiegrootte en zeer smakelijk. Goede communicatie over bezorg en ophaalmomenten. 1 punt van kritiek! Jullie leveren de waren weliswaar gekoeld af, maar na afleveren moet je zelf voor koeling zorgen. MEESTAL geen probleem, maar wij lieten het afleveren op de camping en daar zijn de koelmogelijkheden beperkt. Andere concurrenten van A-Z leveren aan in koelboxen met diepgevroren koelelementen. Moeten jullie ook overwegen! Dit is voor ons een reden om de volgende keer bij de concurrentie te shoppen.

Alles top geregeld en erg lekker!

Alle vlees, vis, salades, brood en sauzen erg lekker! Alles optijd bezorgd en opgehaald, niet hoeven afwassen, super!

Super verzorgd

We hadden vis en vlees bbq het was allemaal super kwaliteit en geweldig lekker ..meer dan voldoende!!

Top!

Alles is top geregeld en verzorgd. Er is meer dan genoeg eten en alles was heerlijk! Het is netjes gebracht en opgehaald. Super service!

Super gemakkelijk en lekker

Gewoonweg lekker en zeker voldoende.

Top geregeld!

Heerlijk vlees!.. genoeg salades en sauzen e.d. Ik kwam iets tekort.. 1 belletje.. en t word nageleverd!!. Kortom..: tot de volgende keer!

Super geregeld. Zeer goede prijs - kwaliteit.

Weer doen!!!!

Supergoed

Onze ervaring van nu en vorige keren is heel positief, we zijn blij dat we bij jullie zowel bbq als gourmet kunnen bestellen voor een klein feestje of zoals afgelopen Pinksteren voor 25 personen. Alles was top, het vlees, de sausjes, de salades het stokbrood en het gebruik van jullie bbq met gas en servies, op de camping gebracht en 2 dagen later (op verzoek 2 dagen) netjes alles gewoon vuil opgehaald. Wij zijn fan van jullie al heel wat jaartjes.

Top geregeld.

Heerlijke vlees en vis gerechten Netjes afgeleverd. Witte servetten zijn wel saai.

Aanrader!!!

Voor de eerste keer gebruik gemaakt van de service van A-Z en dat is zeker niet de laatste keer. We hebben genoten van de meer dan prima kwaliteit van vlees en salades; de hoeveelheid was meer dan voldoende. Bbq werkte eenvoudig (zelfs kleine handleiding in de mail) en het grillen ging prima. Chauffeur was zeer attent en netjes op tijd. Communicatie via mail was perfect. Dus wat ons betreft een aanrader!!!

Super lekker en goed geregeld

Makkelijk te bestellen, bij vragen snel en duidelijke reactie. Kwalitatief goed! Echt aan aanrader

Perfect verzorgd en prima kwaliteit.

We hebben met een groep van 40 man genoten van de door jullie verzorgde BBQ. Wel goed om te weten voor een volgende keer: bestellen voor 80% van het totaal aantal deelnemers is meer dan voldoende.

Al jaren klant van A - Z, goede service en top producten.

Super lekker eten en netjes verzorgt

De bezorger was super vriendelijk en zette alles netjes op de plek waar we het wilde hebben .het eten ziet er netjes en verzorgt uit en ook heel belangrijk het smaakte ook heel erg lekker.het

Veel kwaliteit voor een betaalbare prijs

We bestellen al jaren bij A-Z naar volle tevredenheid.

Top, goed verzorgd.

Zeer goed verzorgd en compleet!

Op het laaste nippertje optijd geleverd

Ervan uitgaande dat ik bij het aanmelden van de nieuwsbrief gratis toejes kreeg bleek dit maar één toetje te zijn voor 13 personen. Helaas had maar één persoon een toetje. Voor de rest was het super lekker en voldoende eten.

Heerlijke bbq

Alles is heerlijk vers, goed verpakt, lekker vlees, salades en stokbrood. Meer dan voldoende. Gemakkelijk met bijgeleverde borden, bestek en tangen. Op de afgesproken tijd geleverd en weer opgehaald. Duidelijke uitleg door de vriendelijk bezorger. In een woord TOP!!

Fantastisch, wij hebben altijd jullie bbq's

Keurig verzorgd,

Heerlijk onbezorgd en zonder veel werk barbecueën!

Onbezorgd en zonder voor-en nawerk genieten van elkaar en lekker eten.

Lekker gegeten

Alles was lekker en dan ook nog lekker gemakkelijk thuis bezorgen en ophalen en alles zit erbij borden bestek barbecue Wat wil je nog meer

Het is heerlijk en compleet.

Het is fantastisch geregeld. Alleen jammer dat je niet aan kan geven dat je een salade liever niet hebt en daarvoor een andere. Verder was het weer top en veel.

Heerlijk genoten van een fantastische barbecue avond

Zoals altijd waren het geleverde vlees en de salades enz. weer optima forma.