Zeker voor herhaling vatbaar.

Mischien een cliche, maar het was van A tot Z goed geregeld. Het eten was goed en de bezorg en ophaalservice was ook helemaal in orde met vriendelijk personeel!

Heel tevreden

Service goed en chauffeur was vriendelijk. Correcte levering. Eten was heerlijk, ook namens mijn bezoek. Het was het geld waard. We hebben genoten.

Prima BBQ, logistiek dit keer minder

De BBQ was zoals altijd goed verzorgd en het eten is lekker. Daarover echt niets te klagen, en de reden waarom ik al vaak besteld heb. Dit keer ging er helaas het nodige minder prettig in de randvoorwaarden. Blijft jammer dat het niet mogelijk is om minder sauzen te laten leveren bij een grote bestelling - weer een flinke hoeveelheid in de kliko beland - en voor het ophalen heb ik twee uur voor niets zitten wachten in de vroege ochtend, bij navraag was de boodschap: sorry maar nee, we komen toch een dag later. De aantrekkelijkheid van de service zit juist ook in de betrouwbaarheid van het bezorgen en ophalen, zeker als je zoals wij laat bezorgen op een evenementenlocatie voor een grote groep ipv prive bij je eigen woning: je moet daar speciaal naartoe. Hopelijk kan dit verbeterd worden.

Alles netjes geleverd, super vers vlees en vis, zeker de moeite waard.

Perfect geregeld

Goede afspraken en service. Het eten was heerlijk en voldoende. Aanrader!!!

Voor het derde jaar besteld. Wederom alles super geregeld.

Keurig verzorgd, goede service en vooral heel erg lekker !

Heerlijk gegeten

Het eten was super goed. Ook zeker genoeg! Netjes bezorgd en weer opgehaald. Top service

goede service met een lekker stukje vlees

Zonnebloem Regio Kempenland heeft genoten van de bbq van AZ. Lekker vlees met lekkere salades. Voor de toekomst zou ik meer salades doen, daar de maatschappij toch een beetje verandert richting meer groente eten.

Zoals altijd weer prima, uitgebreid & makkelijk

Salades waren niet lekker

Vlees was prima voor 15 personen maar de salades waren echt niet lekker net name de doperwten en kerrie salade waterig en geen smaak. Niet voor herhaling. Waar is het mis gegaan. Voorgaande jaren waren de salades ook prima.

Smaakvol en goed geregeld allemaal

Bbq geregeld voor familie feest. Uit ervaring weet ik dat je al snel veel teveel hebt. Hier mijn ideeën over gegeven en een mooie offerte is gemaakt. Smaak van vlees en salades is goed. Een aanrader dus. Enige is dat stokbrood wel veel te veel is in verhouding en salades eigenlijk ook. Ook al is er goed gegeten.

Super!!!!!

Snel bestellen, op tijd geleverd maar vooral heel goed vlees en salades!!!

Alles top

Alled top het lekker en meer dan voldoende

Fantastisch

Lekker eten en zelf weinig moeten regelen. Wij hadden 4 menu’s compleet met saus, salades en stokbrood. Keurig op tijd gebracht en alles vuil mogen teruggeven. Makkelijk om op deze manier een familiereünie te organiseren met 35 personen. Helemaal top !!! Bedankt.

Fantastisch!

Het is gewoon een hele fijne service als je een bbq wil verzorgen (vooral met wat grotere groepen die je zelf niet echt kunt verzorgen). A-Z komt op de afspraken na, komt op tijd en helpt bij eventuele problemen.

Tot in de puntjes verzorgd

Prima geregeld maar als verbeterpunt wil ik toch aangeven dat de geleverde salades niet in de smaak vielen bij de gasten, doperwtensalade, gele balletjes salade (geen idee wat het was), rode kool salade werden massaal overgeslagen. Rundvleessalade was oké. Misschien de minder geliefde salades vervangen voor huzarensalade en aardappelsalade.

Goede kwaliteit en precies op tijd geleverd.

Het eten was lekker en goed verzorgd. Van alles was ruim voldoende. Eventueel een tip om er een aansteker bij te doen om de branders aan te steken

Heerlijk

Wat een heerlijke bbq en fijne service. Alles was prima in orde, we hebben heerlijk gegeten.

Prima service en lekker vlees

Bij bezorging alle bakken, barbecue, etc. keurig achter ons huis neergezet. Vlees en vis zijn van uitstekende kwaliteit. Sauzen zijn lekker en ruim voldoende. De hoeveelheid van de salades is maar net aan. Wij hebben er zelf nog wat salades aan toegevoegd.

Het was heerlijk. Goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Goede service, aardig personeel, heerlijk eten! Wij gaan zeker vaker bij jullie bestellen!

Gewoon oke

Vlees was voldoende en goed. Vreemde salades die ook niet erg graag gegeten werden. Ondanks voorkeurstijd later bezorgd maar werd vooraf al gebeld dat door drukte op de weg iets later kon worden en mijn vergoeding van 30 euro terug kreeg.

Prima BBQ pakket

Ondanks de grote afstand tot Nederland werd ons bestelde pakket keurig op lokatie geleverd. Lekker vlees, en meer dan voldoende voor iedereeen.

Zorgeloze BBQ met 8 personen, alles vers en heel lekker. Ook levering en ophalen keurig op tijd.

Goed vers verpakt vlees en salade.

Levering altijd volgens afspraak. Het ophalen liep niet goed. Duidelijk afgesproken waar de spullen zouden staan maar de de man die het weer op kwam halen bleef maar aanbellen en heeft me uit mijn slaap gehaald. Toen ik zei dat de afspraak was vastgelegd in de mail en dat daar was aangegeven waar hij de spullen kon pakken reageerde hij geirriteerd dat het gewoon bij de voordeur moest liggen. Van afspraken was hij niet op de hoogte.