Geweldige service

Netjes geholpen. Ik heb gebeld door de klantenservice om een pakket samen te stellen, dit is erg goed gegaan.

Goede kwaliteit en service

De bestelling werd keurig op tijd bezorgd. De gasten lieten het zich heerlijk smaken en we kregen veel complimenten en vragen wie de BBQ had geleverd.

Vlees oké salade oke

Fruit bedorven en te weinig

barbecue was goed verzorgd

wij hadden verschillende menu's genomen, dat was allemaal netjes verzorgd. Helaas was er 1 krat vergeten te leveren, gelukkig waren dat de toetjes en deeltje van het kindermenu. na melding tegoeddoening gekregen, kan gebeuren zijn drukke tijden nu. vlees en de vis was van erg goede kwaliteit, we hebben heerlijk gegeten. stokbroden hadden we extra bij bestelt maar had niet gehoeven was ruim voldoende,en heerlijk vers. fam vennix

Tevreden

BBQ pakket standaard vis was erg lekker. Pakket vlees was gewoon goed. Meer als voldoende.

Niet tevreden

Ik had 3 maal Deluxe Barbecue Menu en 3 Vaderdag bbq menu. Het vlees bestond uit dikke hompen en was taai, de salades waren echt niet lekker. Sauzen prima. Volgende keer bestel ik bij een ander bedrijf.

Goed en lekker eten

We zijn zeker tevreden. Ivm dat we in een groot vakantie accommodatie zaten hebben we besteld zonder servies. Wel met bbq. Helaas zat er geen tang bij om het vlees om te draaien. Ook kregen we de bbq niet aan zonder aansteker die we bij de buren moesten halen. Wat helemaal fijn was is dat het op ons vakantie adres bezorgt kon worden!!!

Fantastische service en kwaliteit. Top!

Top geregeld en super service en kwaliteit!

Al jaren maken we gebruik van jullie service.

Weer super verzorgd. Er was voldoende van alles. Familie bbq was een succes.

A tot Z in een zin een echte aanrader

Van A tot Z wat een geweldige service goed eten en wat heel belangrijk is, je hoeft zelf dus niets te doen en waar je ook bent thuis of op de camping, het is geen probleem waar ze moeten komen, dat is toch geweldig

Perfecte dienstverlening

Snel geregeld. Levering volgens afspraak. Heerlijk menu/vlees met voldoende brood, salades en sausjes. Afhaal ook volgens afspraak en planning.

A-Z ontzorgt in de voorbereidingen voor je feestje!

Heel positieve ervaring van brengen tot ophalen. De hoeveelheden zijn prima vastgesteld!

Ok, maar niet meer dan dat

Vlees smaakt prima maar de salades zijn minimaal. Doperwtjes uit blik met mayo…. Ook jammer dat t vlees niet in thermo boxen geleverd wordt.

Geweldig.

Zeer correct geholpen met afhaal bestelling. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

We hebben met z'n allen lekker gegeten in de zon. Uit ervaring weet je dat je altijd over houdt. Dus 2 menu's minder besteld. Nu was al het vlees op. Salades waren ook goed

Helemaal top!!

Goed geregeld, mooi op tijd geleverd en erg lekker!!!!

Prima, zoals gewoonlijk

De Berenklauw is geen aanrader. Het vlees valt er vanaf tijdens het grillen. Niet handig. Ik heb eerder ook aardappelpartjes kunnen bij bestellen, deze (of iets anders van aardappel/frietjes) zaten niet bij de bestelopties, jammer. EN... ik blijf het vragen.... kan er niet een dranken pakket komen? Het blijft super handig als je alles in 1 x kan bestellen.

Makkelijk, goed en lekker

Zoals altijd prima geregeld. Scheelt een hoop gedoe in vergelijking met zelf alles regelen. Vlees, salades en toebehoren lekker.

Heerlijk!!!

Tijdens de vakantie een gourmet besteld Keurig op tijd geleverd, heerlijk gegeten, verrassende gerechtjes erbij. En de dag erna nogmaals ervan kunnen eten want het was veel. Absolute aanbevelen.

Goed geregeld en zeer smaakvol

Goed geregeld en zeer smaakvol

goed verzorgd en lekker

het was lekker en er was voldoende was keurig geleverd en service was goed

Zeer goede ervaring met dit prachtige bedrijf.

Wij bestellen regelmatig bij A-Z Barbecue, en onze ervaring is echt super. Houd zich aan de afspraken, goede kwaliteit, en vriendelijke medewerkers. Ze bezorgen regelmatig op ons prive adres en in Durbuy (de Belgische Ardennen). Top ga zo door.

Geweldig, niks op aan te merken

Ter gelegenheid van mijn 60ste verjaardag een bbq voor 35 personen besteld. Vier verschillende menu's besteld, A-Z menu, mixed grill menu, bourgondisch menu en vis menu. Alles van goede kwaliteit, en compleet met salades, sauzen en stokbrood. Twee bbq's erbij geleverd incl borden en bestek. Brengen en ophalen ook goed geregeld, kreeg de dag ervoor een tijdslot waarbinnen ze komen. Meerdere complimenten van mijn gasten gekregen. Wat wil je nog meer !

Super geregeld

Had een extra bbq per ongeluk besteld. Dat was jammer maar het feest was wel compleet

Goede producten en prettige communicatie

We hebben heerlijk gegeten! En was is het fijn dat de vuile vaat gewoon opgehaald wordt.