Vlees Goed salades en sausen minder

Vlees was 5 sterren. Maar die salades werden niet gewaardeerd. Ik zou ook graag een optie hebben voor standaard salades i.p.v. salades waar iedereen het spel moet spelen. Wat is het ? Die mosterd saus is ook zo weg gegooid. Niemand wou die. En de meloenen waren bitter,

Tip Top in orde

Alles was naar wens en zeker genoeg. Mooi verzorgd en de barbecues waren ideaal.

Hoe makkelijk wil je het hebben…?

Alles is van A tot Z goed geregeld, het bestellen is makkelijk, tussentijdse vragen worden snel beantwoord, de levering is duidelijk en op tijd en ook het ophalen. Daarnaast ook niet onbelangrijk…, het eten! Goed van kwaliteit en echt meer dan voldoende. Volgende keer weer!

Slecht pakket

We hebben het als slecht ervaren veel dingen waren niet lekker stokbroden ook erg droog

Goed verzorgd

Ruim keuze uit diverse menu's. Je kan extra's toevoegen en alles wat je nodig heb voor de bbq is aanwezig. Haal en breng service. De gerechten zijn lekker en ook voldoende je weet gewoon als je bij A-Z besteld dat alles goed en verzorgd is. Aanrader en zeker voor herhaling vatbaar

Gemak dient de mens

Als je voor 30 personen een bbq organiseert is het erg fijn dat je na afloop niks hoeft te doen aan de vuile vaat. Bovendien is een bbq schoonmaken ook niet mijn grootste hobby. Dus lekker vies laten ophalen. Ik hou ervan. Gemak dient de mens.

Prima BBQ, middag vantevoren nog geregeld!

Snelle en goede levering. Prima kwaliteit vlees en bijgerechten. Meer dan voldoende voor het aantal personen. Zaterdagmiddag bestelt, zondag op tijd geleverd. Top. Let op: niet in koelboxen dus wel even ruimte maken in de koelkast, alles zit opplastic schalen en in bakjes.

Prima service, maar het vlees was teleurstellend

Prima service, vlees teleurstellend

Heerlijke BBQ, goed verzorgd

Een heerlijk goed verzorgde barbecue. Alles werd gebracht binnen het tijdsbestek, heel compleet met genoeg borden en bestek ook. Handig met een instructievideo hoe de barbecue werkt. Mooie stukken vlees, lekkere kruiden/marinade en gelukkig niet zo zout. Drie heerlijke salades erbij, lekkere kruidenboter en twee stokbroden. Ook de sausjes waren goed. Alles was super van smaak en we hadden ruim genoeg aan alles. Na de barbecue konden we alles in de kratten terugzetten en werd het opgehaald. Nog nooit zo’n makkelijke zorgenvrije barbecuefeest gehad. Ondanks dat we anderhalf dag vooraf hadden besteld. Bestellen ging ook soepel en makkelijk. Voor herhaling vatbaar, we gaan hier zeker vaker gebruik van maken.

Alles netjes geleverd. Prima kwaliteit.

Super bbq en service

Super heerlijk genoten.

Was weer goed verzorgd aan alles gedacht vlees was weer prima zeker tot de volgende keer. Wil

Altijd weer opnieuw een smakelijk ervaring

We hebben er van genoten. Alles was goed verzorgd. Zeer attent dat we een barbecue hadden voor de vegetarische menu’s en een aparte voor het vlees. Geweldige service! Alleen vonden we deze keer het chipolata worstje pikant en best wel vettig. En de salades vonden we een stuk zoeter en veel meer saus dan andere keren.

Top geregeld

Het altijd goed eten bij AZ BBQ

prima ontzorgt

A-Z BBQ heeft waargemaakt wat er op de site staat. Prima kwaliteit eten. Praktisch ontzorgt. Veel plezier mogen beleven van het lekkere eten, servies en gas barbecues.

Het was super verzorgd allemaal. Dik tevreden.

Het was allemaal super goed verzorgd. Iedereen vond het eten heerlijk.

Fantastisch geregeld

De spullen werden allemaal netjes verpakt bezorgd. Alles was goed gekoeld, en vers. Een vriendelijke bezorger.

Fantastisch

Volgende keer doen we dit weer. Zo relaxed een feest kunnen geven. Dank jullie wel.

Fijne vriendelijke communicatie. Goede prijs en kwaliteit verhouding Erg tevreden

Atotz is zoals wij al jarenervaren gewoon weg fantastisch en compleet af. Wat ze beloven komen ze ook na en zelfs de service is nog completer nette bezorgers en ook totaal behulpzaam kort om een geweldig bedrijf voor iedereen een aanrader

Van bestelling tot ophalen super geregeld

Alles werd op tijd volgens afspraak geleverd , het eten was heerlijk en voldoende

Prima. Wel veel salades

Prima. Wel veel salades. We kregen ze niet op. Idee, misschien minder salade, vervangen door bv. Bakbroodje voor op bq of meer fruit.

Prima verzorgd!

We hebben een heerlijke bbq gehad. Fijne producten goed geleverd en weer opgehaald. we hebben genoten.

prima service en compleet

perfecte levering; prima prijs kwaliteit en zeer smakelijk! fijn dat borden bestek servetten bbq-tangen worden geleverd, alles in de kratten retour en weer opgehaald worden. Gemak dient de mensis hier van toepassing

veel salades liever meer vlees

Spullen waren heel lekker, maar wij vonden dat er erg veel salades in verhouding met vlees/vis. Was.