Zeer goed geregeld en alles op maat . Bijzonder smakelijk en gevarieerd ! Een échte aanrader

helemaal top verzorgd

prima bezorging en weer netjes opgehaald. Heerlijk gegeten lente menu, kinder menu en vis menu.

Fantastisch

Eerste ervaring met A-Z Barbecue is zeer goed (22 personen). Vragen snel beantwoord, tot 13:00 een dag van te voren aan te passen en de pakketten waren compleet, fris en op- en afhalen prima voor elkaar. Complimenten vanuit de groep ook voor de kwaliteit van de producten!

Zorgeloos barbecuen

Alles netjes op tijd geleverd Gasfles aansluiten en starten Achteraf alles in het bakje en klaar.

Uitstekende kwaliteit en service

Hele fijne breng en ophaalservice.( zelfs ver weg in België!) Prima vlees en lekkere salades, met name de seizoenssalades! Een verbeterpuntje: een sticker plakken op elk menu, zodat je ook weet wat het is en wat normaal, vegan of vegetarisch is. Super, de kwaliteit bij A-Z is duidelijk verbeterd de laatste jaren!

We hebben het als erg goed ervaren!

Het eten was erg goed. Heel veel variatie en keurig netjes verzorgd aangeleverd. Erg fijn dat alles volledig wordt gebracht en weer zonder het zelf te hoeven schoon maken wordt opgehaald. Vriendelijk personeel!

Goede en smaakvolle bbq

Op tijd geleverd, voldoende variatie, meer dan genoeg te eten voor het aantal bestelde personen

Bezorging en ophalen BBQ werd volgens afspraak gebracht en opgehaald.

Wij hadden voor 10 personen besteld. Salades.en brood waren meer dan voldoende. Het vleespakket was in vergelijking met salades en brood wat minder. Veel brood en salades bleven over. Ondanks dit hebben wij een gezellige BBQ gehad.

De aankoop ging erg gemakkelijk, de site is duidelijk. De levering was erg goed. Bij levering bleek dat er wat ontbrak, gelijk contact opgenomen met het bedrijf. Binnen 30 minuten gebeld door de het kantoor. Helaas was hetgeen dat ik besteld had niet voorradig, lag namelijk ook niet in de bus. Toen hebben ze netjes gehandeld door het geld terug te storten van de producten die ik niet had ontvangen. Tevens een cadeaubon gehad uit coulance. Erg netjes opgepakt, dank daarvoor! Verder het eten, de mixed grill bbq vlees, het was enorm lekker. Ook de salades die erbij zaten waren erg lekker. Je hebt zeker waar voor je geld. Dankjulliewel voor de goede service en wij hebben alsnog lekker kunnen genieten op Vaderdag!

Zeer goede kwaliteit vis en vlees

De kwaliteit van alle producten was erg goed. Zowel vlees, vis als vegetarisch. En helemaal compleet met sausjes, brood, salades, barbecue, borden en bestek. Echt heel compleet. Het enige is dat je niet precies voor het aantal mensen menu's besteld omdat niet iedereen 5 stukken vlees eet. Maar door minder aantallen te bestellen worden er ook minder borden en bestek geleverd. Deze heb ik zelf aangevuld.

Uitstekend verzorgd

Vlees was van prima kwaliteit. Ook de bezorging en het ophalen was prima geregeld. Salades was de vorige keer voor ons echter teveel. Op de website was dit helaas niet aan te passen. Hierover gebeld en de hoeveelheid werd aangepast. 2 dagen later kreeg ik nog een klein bedrag hiervoor terug, zonder dat ik hierom had gevraagd.

Goede service en lekker eten!

Zeer klantvriendelijk bedrijf: denkt goed met je mee, is flexibel en reageert snel. Wij hadden BBQ op onze vereniging voor 330 man en alles was top geregeld. Bestellingen per team keurig in aparte kratten afgeleverd. Vlees en vis voor BBQ zeer goed. Salades ook goed, enige nadeel hier is dat je pakketten moet kiezen en er altijd salades zijn die minder in trek zijn. Ruime porties en servies service is geweldig. Alles lekker vies mee terug, inclusief de BBQs.

Vlees salades en sausen in een woord heerlijk

Alles is keurig op tijd bezorgd. De porties waren ruim voldoende en alles was even vers. Ook de ophaal afspraak verliep keurig op tijd. 2x erg vriendelijke bezorger

Op tijd bezorgd, nette service, kwaliteit eten is gewoon goed.

Super makkelijk

Kwaliteit vh vlees/vis is tov enkele jaren geleden absoluut verbeterd ! Bestellen overzichtelijk en makkelijk. Een dag vantevoren een bericht met tijdsbestek van 2 uur voor de levering. En dat klopte ook. Aardige en behulpzame bezorger. Voor ophaling mochten we het onder de carport zetten. Alles is compleet en afwas wordt door AZ gedaan. Echt heel fijn ! Een feestje organiseren is al druk genoeg. AZ neemt zo echt heel veel uit handen. Thanks AZ !

Kan veel beter

Niet op tijd gekeverd, wel extra kosten in rekening gebracht. Zou terug gestort worden. Niet gebeurd. Telefoniste belde maandag en wist zelf niet waarom. Vlees geringe kwaliteit. Salades ok.

geweldig lekkere menu’s en top service

de site om te bestellen is overzichtelijk, de menu’s heel goed, de vegetarische- en vegan menu’s zijn helemaal top (anders dan wanneer je je bbq bij de meeste slagers besteld). de service is uitstekend, er wordt goed en duidelijk gecommuniceerd. van begin tot eind (van a tot z) alles dik in orde!

Alles was super, vlees, sausjes en salades

Het eten was super, hebben alles op tijd geleverd zoals was afgesproken.

Alweer geweldig.

Lekkere salades, ook over de vegetarische gerechten is goed nagedacht. Net even anders dan in de supermarkt. Vlees ook gewoon goed.

Goede service en heerlijke vlees en vis pakketten

Hartstikke goed geregeld!

Het was exact genoeg, vlees was goed! Enige aanmerking, we hadden een extra barbecue besteld, deze deed het maar voor de helft. Voor de rest was mijn voetbalelftal zeer tevreden!

Goede variatie en lekker

Goed verzorgd met lekker vlees en salade

Goede service met tijdsaanduiding voor brengen en halen. Salade en vlees was prima en lekker. Fruitsalade was helaas niet vers genoeg. Was de dag erna niet meer te consumeren (alcohol smaak)

Geweldige service en heerlijk eten

Het eten wordt keurig in plastic bakjes en grote kratten geleverd. Hierbij ook voldoende bestek en borden. Zowel het vlees en de vis is van erg goede kwaliteit ,en er is meer als voldoende , de salades zijn voldoende en lekker. Zowel bij het afleveren en ophalen uiterst vriendelijk personeel. We hadden n verkeerd afleveradres opgegeven, dit werd aan de telefoon keurig, netjes en vriendelijk afgehandeld. Uiterst tevreden.

Wij hadden vier verschillende schalen voor 10 personen.waaronder ook vis. Het was voldoende en mooie schalen.