Heerlijk vlees!

Heerlijk gegeten, vlees was goed! Komkommersalade was een beetje te nat. En fruit was minimaal, verder was het goed verzorgd!

De service is prima, de kwaliteit van het eten lijkt minder te worden.

De worstjes zijn melig/smaakloos en er zijn wel heel veel verschillende suazen. Mensen hebben een voorkeur voor de traditionele salades, die zijn meteen op en de modernere salade's worden amper van gegeten. Liever 3 basis salades zoals aardappel, rundvlees en nog eentje

Alles goed.. ik vind het fijn dat er goed vontact te zoeken is met jullie

Als ik jullie mail, krijg ik snel reactie. Jullie voelen daardoor betrouwbaar aan. Jullie waren wel 2 uur te laat, gelukkig maakte dit voor ons niet uit, maar als ik echt om 13:00 had willen beginnen had ik wel een probleem. Maar nu na 2 x bij jullie besteld te hebben.. ben ik zeer tevreden. Prijs kwaliteit vind ik helemaal goed!!!

Goede service en heerlijk

Een hele fijne service, je krijgt netjes dag van te voren een berichtje hoelaat de bbq en spullen worden geleverd. Het was heerlijk. En je krijgt ook een berichtje (ook via mail) wanneer en hoelaat ze het weer komen op halen. Ik bestel graag weer voor een volgende keer.

Alweer een gezellige avond verzorgd door A-Z

Al meerdere malen A-Z ingeschakeld voor een Bbq en Gourmet. Altijd tot in de puntjes verzorgd. Voldoende eten. Heerlijk stokbrood. Alles is lekker vers. Goed gekoeld. En wij zijn helemaal fan van de vegetarische variaties. Zelfs de vleeseters onder ons zijn aan het twijfelen of ze de volgende keer toch ook niet voor vegetarisch gaan ;)

Alles mooi en netjes op tijd geleverd

Voor de eerste keer hier bbq besteld. Had voor 20 personen besteld, we waren met 30 personen . We hadden meer als genoeg. Alles mooi op tijd geleverd en netjes opgehaald in de tijd die zijn opgaven. Het eten was super

lekker en verzorgd

Op de afgesproken tijd bezorgd, zag er heel goed uit en niet een van de gasten geklaagd, vonden het allen lekker.

Professioneel, vriendelijk, lekker, voldoende, top verzorgd, helemaal goed.

Ik heb op n gemakkelijke manier n volledig verzorgde bbq besteld, via n duidelijke site, vriendelijke mensen aan de telefoon en bij de bezorging, top verzorging, prima op tijd en vooral lekker en ruim voldoende. Aanrader. Het klopte gewoon helemaal.

Barbecueën waren niet goed en weinig salades voor 32 personen

Gas barbecueën waren niet goed en weinig salades voor 32 personen Vlees en rest waren weer perfect

Lekker en alles volgens afspraak

Wij hebben al meerdere keren genoten van de service en het lekkere eten van AZ. Wil je volledig ontzorgd worden, hou je van lekker eten waarin het aan niets ontbreekt, kies dan voor AZ.

Het was een aantal jaartjes geleden, dat wij bij jullie de bbq hebben besteld, nu waren we weer in de gelegenheid om dit weer te doen. Deze bbg heeft ons feestje weer op de kaart gezet. Het was super. Alle ingrediënten van super kwaliteit. Een aanrader. En zal jullie bij mijn vrienden familie en kennissen aanprijzen. Dankjewel

Makkelijk te bestellen, goede afspraken te maken, heerlijk en genoeg te eten

Makkelijk en duidelijk te regelen, snelle reactie op vragen, heerlijk eten, goed te regelen waar het eten (in) afgeleverd en geplaatst moest worden.

De BBQ was prima verzorgd.

Alles was prima geregeld, breng en ophaalservice was prima op tijd. Vlees, salades en sauzen waren erg lekker en voldoende. Goed commentaar gehad van de vrienden die mee deden met de BBQ. Zeker voor herhaling vatbaar !!!

Fijne contact en goede service

Het contact met a-z loopt soepel. Ze zijn welwillend om te helpen. De site is ook duidelijk. Wat een verbetering zou zijn om ook groentepakketten voor op de bbq te verkopen. Nu zijn alle bijgerechten koud, maaar een combinatie van vlees en groentegerechten op de bbq verhoogt het bbq gevoel. Denk aan paprika, courgette, aubergine, mais, paddestoelen, zoete aardappel, e.d.

Alles tot in de puntjes verzorgd

Met veel plezier hebben wij gebruik gemaakt van de service. Alles was tot in de puntjes verzorgd, voldoende vlees, salades, sausen e.d. Voordeel was ook dat je de afwas niet hoefde te doen wat heerlijk was, bestelling was ruim op tijd geleverd. Het enige wat wij zelf moesten doen was het opeten van alles maar dat ging goed.. Er werd meer dan voldoende geleverd, zij die nog zin hadden in wat te eten zijn er zelf schuld aan, er was meer dan genoeg. Ons personeels feestje is voor 100% geslaagd dankzij A-Z Barbecue & Gourmet Party Service. Bedankt, Berry Bakker, Stichting Secureline

Kwaliteit en gemak voor een aantrekkelijke prijs!

Alles verliep op rolletjes. Bestelling geplaatst via de klantvriendelijke website. Meteen via mail op de hoogte gebracht van de rest van het proces. Het eten zag er prachtig uit en was super vers en lekker. En voor het afhalen van de spullen achteraf, hoefde ik niet eens thuis te blijven! Absoluut voor herhaling vatbaar.,

Prima,het was lekker en voldoende

Lekker gegeten. De grillplaat was perfect. De gourmetpannetjes was geen succes. Het duurde een uur voordat het klaar was. Het vuur van de pannetjes waaiden steeds uit,terwijl wij toch beschut zaten. Hebben bijna alles op de grillplaat gebakken,maar voor 6 personen zaten we te ver uit elkaar voor te bakken. Gourmetten zou ik buiten zeer zeker niet aanbevelen..Erg jammer.. Het vlees en de salades waren ruim voldoende en lekker. Ik zou het gourmetten voor binnen aanbevelen,echter niet voor buiten.

Prima geregeld, heldere afspraken

Goede service, Zijn op tijd. Heldere communicatie. Goed verzorgd en voldoende voor iedereen.

Vlotte en juiste service met verse producten

Overzichtelijke website en daardoor eenvoudig bestellen. Goed telefonisch contact mogelijk. Bestelling werd op afgesproken tijd gebracht en later weer opgehaald. Goede apparatuur met compleet bestek en dergelijke. Bestelling voldeed aan de verwachtingen - goede en verse producten.

Heerlijk gegeten

Wij hebben met een groep van 13 personen heerlijk gegeten. De vegetarische schotel was ook heel lekker. Fijn dat we de gebruikte spullen weer vies mochten inleveren!

Goeie spullen en goeie service

Alles goed geregeld

Verzorgd, smaakvol en ruim voldoende,

Alles was zeer verzorgd. De hoeveelheid was meer dan voldoende. De levering was punctueel en correct, zeer aangename leverancier

Alles netjes volgens afspraak gebracht en opgehaald. Prima vlees en salades en zeer zeker voldoende voor iedereen. Absoluut een aanrader

Voldoende

Het eten zag er goed uit alleen de kipspies was niet goed bevallen. Wat taaie/ vette stukjes erin. De servetjes waren aan de kleine kant. Verder dik tevreden.

Fijne ervaring!

Wij hebben weer heerlijk gebarbecued door A-Z bbq service. Het fijne is dat alles voor je geregeld wordt, je krijgt; bestek, borden, salades, sauzen, brood en het vlees zo kant-en-klaar aangeleverd. Je hoeft alleen zelf te bbq'en, want alles kan je gebruikt terug inleveren voor de afwas. Daarnaast is er duidelijke communicatie, en weet je daarom precies waar je aan toe bent.