Goede flexibele service. Goed en voldoende eten.

Lekker eten zonder afwas

We konden uiteindelijk 2 dagen bbq-en van alles wat erbij zat. Erg lekker en daarna gewoon klaarzetten voor de ophaal. Dus geen geschrob van bbq en afwas. Voor ieder wel iets wils en de grote eter besteld bij...(moet je wel echt een grote trek hebben).

Doen wat ze aanbieden/zeggen

komen afspraken na kwaliteit is goed

Prima geregeld!

Snel geregeld, veel keus. Vlees en bijgerechten waren heerlijk! Enige minpuntje zijn de bezorgtijden.. €30 extra voor een bepaald tijdsblok vond ik prijzig..

alles op tijd, compleet en lekker.

Makkelijk bestellen, Levering voor de start van de bbq, i.v.m. de kleintjes om 17.00 uur. Dat kost wel wat, maar goed, dat moet je er voor over hebben, vind ik. Alles compleet, lekker eten en op afgesproken tijdstip wordt alles weer gehaald.

Meestal zeer goed

Deze keer geen zak voor het stokbrood en de spullen en ook het vlees was nat en als laatste de bbq werkte niet optimaal

Helemaal tevreden.

Voor de eerste keer bij jullie bestelling gedaan voor A-Z Barbecue. Zal zeker niet de laatste keer zijn. Wij zijn helemaal tevreden.

Goed geregeld, lekker vlees en lekkere salades

Ideaal wanneer je een feestje geeft. Alles was lekker, ruime hoeveelheid en hoe fijn dat je niks hoeft af te wassen

uitstekend

prima op tijd.Zeer vriendelijke chauffeur.Prima vlees

SUPER

Een BBQ party van A-Z is altijd top. Alles is goed geregeld en ziet er fantastisch uit. Dank jullie wel weer voor de goede zorgen.

Een van A tot Z verzorgde BBQ waar niets aan ontbreekt!

Recent hebben wij voor de 3e keer diverse BBQ pakketten afgenomen bij A-Z, inclusief BBQ's, bijbehorende tools, bestek en borden. En natuurlijk een grote hoeveelheid heerlijke salades en sauzen. Fijne communicatie en duidelijke afspraken rondom het leveren/afhalen. Wij bevelen A-Z van harte aan!

Top georganiseerde BBQ!

Alles was tot in de puntjes geregeld. Extra bijbestellen op het laatste moment was geen enkel probleem. Goede service en meer dan genoeg te eten.

tevreden over de bbq

een sterretje minder beoordeeld omdat ik de bestelling niet online kon aanpassen ! Twee dagen voor levering wilde ik voor 2 personen bij bestellen. Als je dan van de 4 een 6 maakt word niet in het te betalen eindbedrag de 4 personen eraf getrokken voor wie al betaald was. Dus dacht ik , gewoon opnieuw doen , voor 2 personen appart erbij bestellen. Dan moet je echter de bezorgkosten betalen waar ik al bij de eerste bestelling boven zat . Maar .... ik ben een krent en had hier geen zin in ( sorry ) Dus toch maar even de telefoon gepakt , en alles werd snel opgelost ! Bedankt !

Kwaliteit is uitstekend

Wederom hebben we voor AZ gekozen.. Wederom was de kwaliteit van het vlees en de diverse salades uitstekend. Mooie stukken vlees. Uitgebreide salades. Alles is goed verpakt. Goed gekoeld geleverd. Toch hebben we een aantal opmerkingen... Het zou heel fijn zijn als er stickers op de producten zouden zitten, zoals bij de diverse salades, welke salade het is. Vooral als je voor diverse pakketten hebt gekozen, krijg je heel veel diverse salades erbij... niet bij iedere salade is t herkenbaar en duidelijk zichtbaar om welke salade t gaat..! Jammer dat t stokbrood gewoon in een papieren zak zat, dit had beter luchtdicht verpakt mogen zijn, want toen we de bbq gingen gebruiken was het stokbrood heel hard geworden en niet meer eetbaar. Doodzonde! Ook zijn er nog heel veel mensen die AZ nog niet kennen, zeer zeker in de regio Zeeland, maar onze gasten wel onder de indruk waren van de kwaliteit die AZ had geleverd en wel graag zouden willen leren kennen... Graag had ik deze gasten bij onze goede ervaringen praatje met AZ een foldertje of een visitekaartje aangeboden... Dit heb ik ook aan de chaufeurs doorgeven... We kregen ook van de chauffeur die alles weer keurig kwam ophalen te horen: Na een zoektocht in de bezorgbus... Ja dat is inderdaad jammer dat die folders en visitekaartjes er niet standaard bij zitten als alles bezorgd word en helaas krijgen wij bezorgers vaker deze vraag van klanten, maar wij hebben helaas ook niks van promo materiaal in onze bezorgbussen liggen wat we kunnen geven. Misschien een goede tip om in te voeren!

Prima bbq voldoende van alles

Bezorger kwam op tijd, was vriendelijk en behulpzaam. Het A-Z bbq pakket was ruim voldoende. We hebben hetbons goed laten smaken.

Het was lekker, maar het concept is wel veranderd.

Het was lekker, maar vind het jammer dat er wel (bijna) overal worstjes bij zitten, wij zijn geen worstjes fan en daar kom je bijna niet onderuit. Dat zou ik graag anders zien. Jammer is ook dat het concept veranderd is en dat je niet salades los kunt bestellen, je moet meteen een heel "salade groepje" nemen. Je kunt niet los 1 speciafieke salade bij bestellen, dat was voorheen wel en dat vind ik ook erg jammer. Voorheen was er ook een heerlijke witte pasta salade te kiezen en nu is er alleen rode pasta salade, die is minder lekker. Vind dat er ook heel veel geld wordt gevraagd voor bezorgen voor een bepaald tijdstip. Loopt van €20 tot €35,- en dan krijg je nog geen exacte tijd.

Complete barbecue ontzorgt

Er wordt steeds meer gevraagd om aantrekkelijke gegrilde groentegerechten (niet zozeer vega of vegan). Ingredientenlijsten voor de barbecue schotels waren heel bruikbaar voor allergenen info, voor de salades en sauzen werden die gemist.

geweldige service en BBQ ervaring!

Zeer tevreden klant (al langer) A-Z levert kwalitatief zeer goed vlees Maakt van BBQ'en een feestje!

Superlekker!

Het wordt altijd correct geleverd. Het vlees ziet er goed uit en is lekker en de groenten zijn apart verpakt en heel lekker.

Chapeau

Wederom helemaal toppie van het bestellen tot het brengen van een zeer vriendelijk en behulpzaam chauffeur. Alles was helemaal naar wens. Tot de volgende keer.

zeer goed

zeer goed we hebben heerlijk gegeten.

Goed verzorgd

Zag er goed uit. Alleen de fruitsalade was erg weinig. En de huzarensalade en satésaus. Die heb ik zelf bijgemaakt. Maar de rest was goed. Ook mooi vlees

goede service, alleen jammer dat de knoflooksaus ontbrak

Goede service, zowel tel. bij bestellen als bezorging en ophalen. De knoflooksaus ontbrak helaas, gelukkig was er voldoende andere saus, maar toch jammer dat de meest populaire saus niet is meegeleverd..

Fijn die breng, ophaal en adwas service

Het is tot in de puntjes geregeld door A-Z Jammer dat het.brood oud was. Het enige minpuntje

Gemakkelijk

Prijs/kwaliteit verhouding vond ik matig. Ik vond de kidspakketten erg prijzig. Service prima.