volgens afspraak

Zo als aangegeven in de mails geleverd. op tijd Voldoende sauzen e.d.

zoals gewoonlijk keurig verzorgd en goed van kwaliteit

netjes op tijd, goed van kwaliteit en compleet met alles erop en eraan.

Súper

Eten en toebehoren op tijd geleverd, het was lekker en genoeg, iedereen tevreden. Ook het ophalen fijn gedaan door AZ . En vooral super beleefde medewerkers, en een goede uitleg door deze heren.

Maatwerk en uitstekend.

Aanrader voor iedere vereniging of groep die een uitstekend verzorgde barbecue wil organiseren.

Wederom prima

Vis en 2 verschillende vleesschotels besteld. Mijn gasten en ikzelf zeer tevreden. Lekker en smakelijk gegeten. Dat je de bbq en andere spullen niet hoeft schoon te maken is ook een pluspunt. Alles netjes volgens afgesproken tijd opgehaald G Kreeg alleen de indruk dat mijn bbq op minimaal kon worden ingesteld want dan ging deze helemaal uit. En daar kom je laat achter

Zonder voorbehoud: goed, lekker, flexibel!

Lekker en fijn vlees, uitgebreide mogelijkheden, alles flexibel te bestellen, meer dan voldoende variatie dus en hoeveelheden. Keurig op tijd gebracht, prima aangeboden, alles goed schoon geleverd en qua prijs zeer concurrerend. Twee dagen na de BBQ alles weer conform afspraak opgehaald en hele proces prima gecommuniceerd. Kortom: Top BBQ!

Ik heb voor een straatfeest verschillende menu's besteld: de communicatie, levering, kwaliteit en het ophalen was prima geregeld. Voor herhaling vatbaar!

Fantastische firma

We hebben met 135 mensen waarvan 11 nationaliteiten heerlijk genoten van de bbq . Super tevreden over de levering en service van jullie We gaan er zeker de volgende keer weer gebruik van maken Dank je we

Heel goed

Netjes optijd geleverd, Prima kwaliteit, erg divers. Was genoeg over na het feest voor de dag erna. Heerlijk!

Het was uitstekend

Wij hebben er heerlijk van gegeten.het was voortreffelijk.

Goede hoeveelheid, lekker vlees

Het was prima verzorgd, goede hoeveelheden. Wel was de bbq maar voor de helft te gebruiken. 1 deel bleef niet branden, ondanks de gebruiksaanwijzing. En meerdere pogingen. Gelukkig hadden wij aan helft voldoende. Leveren op de dag van bbq was prima, zaterdag. Echter ophalen werd pas dinsdag werd gezegd, ipv dag erna, dus zondag. Gezien de temperatuur van >30 graden moesten we wel de materialen afwassen.

Goed verzorgd

De producten zijn lekker, goed verzorgd. Brood ruim voldoende. Kortom, tot de volgende keer!

Goed verzorgd

Nette BBQ, mooi vlees, salades en sauzen zoals omschrijving op website

Een goeie buurt bbq

Alles was super geregeld, Alleen het stokbrood zaten veel gaten in, ik denk dat er lucht tijdens het maken erin is gekomen, dat is jammer want we konden het brood dus eigenlijk niet goed snijden en smeren en hadden een echt stokbrood mes. Voor de rest was alles heel goed. Het was een buurt bbq elk jaar weer door jullie alleen niet tijdens Corona.

Prima bbq en eten

Alles prima, alleen werkte 1 van de 3 pitten niet. Vlees en salades van prima kwaliteit. Bezorg en ophaal prima geregeld.

Goede service en lekker eten!

De barbecue werd keurig op tijd bezorgd en de bezorger hielp ons met het uitladen van de spullen en het op de juiste plek zetten. De koelkast was erg krap, op het vakantiepark, maar hij heeft zelfs alles zo weten in te delen dat het paste. Het eten is van goede kwaliteit en de groep was ook erg tevreden.

Alles goed geregeld

Afspraken w.b. brengen en ophalen goed geregeld. De bruine stokbroden waren zo op : erg lekker. Vlees was ook oké. Beetje weinig kruidenboter ( 2 kleine bakjes). Bestek was niet helemaal schoon : zaten nog etensresten op. Voor 10 pers. besteld : we hadden 11 borden, 11 messen, 11 vorken en 9 lepels.

Uitstekende BBQ

Mooi veel brood en salades, goed vlees! Keurig verzorgd.

Wat een gemak!

Een goed geregelde barbecue voor 30+ man tijdens een evenement van de volleybalclub. Alles netjes volgens afspraak geleverd en zowel het vlees als de salades smaakten goed. Ook snelle reacties op vragen en het wijzigen van ophaaladres was geen enkel probleem, prettige service dus!

Uitstekend geregeld

Voor 4 personen een vis bbq besteld. En alles was tot in de puntjes goed geregeld. Meer dan voldoende bijgerechten en heerlijke vis.

Heerlijk was het

Iedereen heeft me bedankt voor het heerlijke eten zekeren aanrader Bedankt voor de goede service

Heel goed

Bedankt voor alles, alles is goed nagekomen en eten was goed

Lekker gegeten voor een budget prijs voor onze club.

Goed eten, klantvriendelijk maar bezorgtijd ongunstig. Ophalen zo sneller na de bbq mogen. Stokbrood erbij, maar geen snij-/ broodplank noch broodmes.. de rest is prima!

Heel goed geregelde BBQ

Eigenlijk verliep alles perfect. We hadden een evenement op onze hobbyclub waarbij we met 30+ man hebben gebarbecued. AZ bracht alles ruim op tijd naar ons toe en overal was over nagedacht. Het enige dat we zelf moesten doen was het stokbrood in stukjes snijden en de satésaus opwaremen.

Lekker en goed verzorgd.

Één suggestie: labels op salades en sauzen voor vega/vegan.