Heel goed netjes en prima vlees Goed verzorgd

Meer dan super goed!

Eerlijk gezegd had ik deze keer, uit nieuwsgierigheid, ook bij andere bedrijven gekeken, maar kwam toch weer bij jullie terecht! En het was wederom super goed. Ook onze vrienden waren erg enthousiast! Op de camping hebben we reclame voor jullie gemaakt!

uitstekend

als vanouds

Super!!!

Het bestellen ging heel eenvoudig. Duidelijke site. Veel keuzemenu's, zodat er voor iedereen wat is. Vlees en salades van zeer goede kwaliteit. Er worden duidelijke afspraken gemaakt betreffende het afleveren en ophalen van de spullen. Wij zijn zeer tevreden en onze gasten ook!!! Ik denk dat jullie er een aantal nieuwe klanten bij hebben!

De eerste keer besteld, was prima zeker de moeite waard voor herhaling !!

Geweldig verzorgd

Voor het eerst (voor mij) lag er een roostertje op de bbq. Dit is een bijzonder goede verbetering. Er valt niets meer door en er brandt niets meer aan. We hadden 36 erboven en niet één stukje vlees aangebrand

Heerlijk eten, goede service

Een super leuke verrassing voor mijn ouders. Ze waren er erg over te spreken. Het eten was heerlijk en de service was top!

Kwaliteit in gerechten en afspraken

Zo wens je als klant benaderd te worden

Verrukkelijk

Zeer verzorgd. En een complimentje voor de bezorgers.

Het was prima.

Het was allemaal prima geregeld, vlees was erg lekker, slades en stokbrood waren ook prima. Wij zullen zeker de volgende keer weer bij jullie bestellen. Ook het brengen en ophalen prima.

Keurig verzorgd

Voldoende vlees, salades en sauzen. Netjes geleverd en weer opgehaald.

Het is allemaal nog goed gekomen

Voor mijn bedrijf bestel ik, als start van de vakantie, voor onze medewerkers al een aantal jaren een tegoedbon. Daarmee kan men thuis met familie en/of vrienden een barbeque verzorgen. Dit jaar ging het niet helemaal soepel, de bonnen zouden via postnl komen maar werden niet bezorgd. Tenslotte zijn de bonnen als niet bestelbaar retour gekomen bij A-Z. Daarna heeft A-Z de bonnen persoonlijk afgeleverd op het bezorgadres en kunnen deze toch nog tijdig naar de medewerkers.

Alles goed aangeleverd. Duidelijke communicatie, komen afsraken na. En er is ruim voldoende (eigenlijk teveel)

Lekker en genoeg

Altijd genoeg en lekker!.. het deLuxepakket is erg lekker en mals vlees!

Top service en heerlijk eten

Wij bestellen al jaren voor onze jaarlijkse familie BBQ en zijn dik tevreden. Goede ruime keuze, heerlijk eten, makkelijk te bestellen, ruim voldoende salades en sausjes erbij. Perfect.

Weinig saus en bijgerechten

Het vlees was heerlijk en ruim voldoende stuks, de levering en ophalen van de spullen waren prettig en handig. De sauzen waren karig (qua keuze maar vooral hoeveelheid) en de bijgerechten ook erg weinig. Krimpflatie?

Goed verzorgd, goede kwaliteit, super organisatie!

Heerlijk hamburger en dogs menu. Zeer ruime porties en alles compleet. Worsten waren super lekker volgens onze gasten! Goed georganiseerd en van alle gemakken voorzien, dat is waarom we ook hiervoor gekozen hebben. Leuke en vriendelijke bezorgers!! Zeker tot een volgende keer!

Top geregeld, zeer gemakkelijk afstemmen.

Goede service, klantgericht en meedenkend.

Klasse

Het was mooi optijd,alles zat er bij, het zag er netjes uit, meer dan genoeg en vooral het smaakte voortreffelijk Ook onze gasten waren enthousiast en hebben genoten. Nogmaals bedankt Groetjes Ad en Catja Schrijvers En vooral zo doorgaan

Goeie kwaliteit

De kwaliteit was meer dan prima, enkel de chauffeur die de spullen (netjes op tijd) kwam afleveren was te beroerd om de spullen 15 m verder op de oprit te zetten en zette alles voor aan de straat, Jammer en heb daardoor hulp moeten inschakelen om de spullen netjes naar achteren te krijgen. Gr. P.Ariaans

Was heerlijk en heel goed verzorgd

Meer als genoeg,heerlijk vlees en salades.Een echte aanrader.Als we weer barbequen zullen we zeker weer bij jullie bestellen.

Super verzorgd

Op tijd zonder problemen geleverd en weer opgehaald. Een hele formule om probleemlos een bbc te organiseren.

Perfect verzorgd en op tijd geleverd.

Perfect verzorgd.

Uitstekend, zoals altijd zeer tevreden

Tijdig en zeer netjes geleverd

Gezellige en lekkere familie barbecue gehad. We hadden de vis schaal, die was heel lekker, en ook de barbecue mediterraans viel goed in de smaak!