Heerlijk!

Het eten was allemaal erg goed en genoeg voor de mensen, het bezorgen en ophalen kan wat verbetering gebruiken bij bezorgen waren er 5 bruine stokbroden te weinig en bij het ophalen had de man geen steekwagen of iets mee erg onhandig.

Heerlijk vlees en top service

Al meerdere keren besteld en altijd goed!

Meer dan super

Onwijs goede service en lekker eten. Ik kan ze meer dan aanraden

Beste keuze ooit

Alles was goed en makkelijk. Vlees heerlijk Alles goed verpakt en netjes bezorgd

Super goed

Alles Meer als voldoende .Het vlees was super goed net als de rest. Zeker nog n keer de moeite waard om meer te bestellen.

Fantastisch!

Hier gaan we zeker vaker bestellen, heerlijk eten, ruim voldoende en top service!

Fantastisch

Ook dit jaar weer genoten van de goed verzorgde bbq.

Top geregeld !

Netjes thuis bezorgt op de afgesproken plek en tijd stip. Enige is dat de salades die er bij zaten een beetje vreemd waren ;-) Verder alles top !

Al vaker via AZ besteld. Zowel barbecue als gourmet. Telkens prima verzorgd. Goed vlees en ruim voldoende van alles.

Fantastisch

Fantastisch geregeld en het was heerlijk, volgende feest zeker weer bespreken. Bedankt voor de service.

Een 10 voor de organisatie.

Als gegaan zoals was afgesproken, top.

Uitstekend geregeld,alles was aanwezig

Voor een groep van 20 man had ik liever een grote BBQ gehad op lange pootjes

Zoals altijd voortreffelijk verzorgt

We hebben zeer voortreffelijk genoten van onze BBQ en zoals eerdere keren was het nu ook weer op en top verzorgt door A-Z Barbecue. We hadden dan ook niet anders verwacht door jullie en hadden ook meer dan genoeg. Het was verrukkelijk en daarom een Dikke 10

In 1 woord geweldig

Wij hadden een combinatie van barbecues voor meer dan 20 personen met de allin service. Alles was heerlijk en méér dan genoeg. Alles wat je nodig hebt zit erbij en het wordt bezorgd en weer opgehaald. De prijs is ook heel redelijk. Ik ben tevreden!

Goed verzorgt

Netjes op tijd aangeleverd en netjes verpakt

Alles prima geregeld

De website is helder en duidelijk. De presentatie van het vlees aantrekkelijk en ook de salades, brood en sauzen smaken (net als het vlees) lekker! En toen er iets misging, wat natuurlijk altijd kan gebeuren, werd het perfect opgelost!

Lekkere goed verzorgde bbq voor gezellige zomeravonden

De service is super, fijne bezorgers, fijne mensen aan de telefoon. Alles kan geregeld worden. Het vlees en salades zijn heerlijk. Kortom zeker aan te bevelen.

verzorgd en op tijd geregeld

alles zag er goed verzorgd en netjes uit.

heerlijk

Heerlijk vlees, salades enz.. We hebben er weer reuze van genoten, op naar de bbq op 28 juli bij het werk van mijn man.

Perfect geregeld

Nette en duidelijk overzicht van de menulijst nette bezorging en zeer goede service

Super goed geregeld en prima kwaliteit snel weer opgehaald een aanrader dus

Het was weer heerlijk.

Ruim voldoende en goed verzorgd. We hebben genoten!

Rijk verzorgd

Alle schalen waren goed gevuld en mooi opgemaakt, ook zeer veel keuze in de salades. Bij de vega schalen vielen de smaken soms een beetje tegen. Prima stokbrood ook!

Menu was lekker en voldoende salades

mooi optijd gebracht en opgehaald. Het is zinvol om via A-Z een barbecue te bestellen je wordt geheel ontlast.

Lekker eten en meer dan voldoende variatie

Goede service en lekker vlees en salades