Goede BBQ met voldoende en goed blees

Goede BBQ gehad, dankzij het advies hebben we gekozen uit 3 verschillende pakketten met verschillende sauzen. Resultaat, veel keuze uit vlees en vis en verschillende sauzen en salades. Bordjes en bestek had wel wat meer bij mogen zitten, we hadden nu precies genoeg voor iedereen.

Alweer prima kwaliteit!

Bezorging prima op tijd en vriendelijke bezorger. Eten was zoals altijd weer uitstekend. Onze ruim 20 gasten waren zeer tevreden. Ook de spullen ophalen weer keurig op tijd. We komen zeker weer bij jullie terug!

Geweldig weer

Goed vlees ruim voldoende en alles erop en aan

Netjes en lekker onbezorgd bbqqq

Goed vlees, verse salades, goede service!

Over algemeen heerlijke bbq

Bezorger was ruim op tijd met heerlijk vlees en meer dan voldoende salades en brood. Tijdens bbqen bleek echter een kant van de bbq niet te werken en de hitte zich ook niet evenredig te verspreiden, dus dat was minder, hierdoor was het een uitdaging om al het vlees goed te bakken. Desalniettemin wel een prima feest met lekker eten en blije gasten gehad.

Door verschillende pakketten te mixen een lekkere en diverse bbq gehad!

De kwaliteit was goed. Mijn tip zou zijn om voor grotere groepen verschillende vlees/vis/vega en salade pakketten te bestellen zodat je een divers aanbod krijgt.

Super!

Snel en makkelijk te regelen online, duidelijke communicatie. Eten, borden, bestek alles netjes ingepakt. Top!

Heerlijk vlees, de rest wat karig

Je moet voor steeds meer dingen bij betalen wat vroeger gratis was. Zoals vuil retour en bezorgkosten. Vlees en stokbrood was er volop maar de rest was erg karig, alles was op en zag er zielig uit.

leuk

alles op tijd geleverd groot assortiment salades duidelijke instructie voor BBQ

Zeer tevreden!

Bestellen al jaren bij A-Z voor de straat bbq en zijn zeer tevreden. Het eten is lekker, alles is goed geregeld en de service is ook goed! Volgend jaar weer!

Helemaal goed

Alles keurig verpakt. Bezorg en afhaal tijden kloppen altijd.

plezierige ervaring voor herhaling vatbaar

Goede communicatie Netjes verzorgd en fijn dat jullie met kleine bakjes werken Zeer veilige en makkelijk te plaatsen bbq s en gasflessen

Fantastisch en top service

Hebben heerlijk gegeten met de buurtbbq

Schoon en lekker en vlot

Dat was weer een keer groot succes met A/Z ! Al meerdere keren gebruik gemaakt van A/Z altijd snel goed en lekker ! Prima zaak ! Tot de volgende keer !

Geweldige all-in service

Geweldige all-in service Goede bezorging, verzorging, compleetheid, smaak en ophalen van alles.

Goed verzorgd. Alles naar wens. Volgend jaar weer!

Alles was zeer goed , kon niks benoemen wat niet goed was

makkelijk en snel geleverd

wij hadden div paketten. ikzelf had de vega variant een echte aanrader. Een kleine tip/idee. er zaten standaard salades bij maar niet iedereen vindt dezelfde salades lekker. misschien bij de bestelling een keuze menu toevoegen met welke salades je mag kiezen. op deze manier wordt er minder verspild.

Top en compleet

Vlees, vis en vega waren allemaal top, genoeg bijgerechten en ook voldoende saus.

Altijd lekker en goed verzorgd!

Ideaal, heerlijk vlees met alles wat er bij hoort, salades, sausjes, borden, bestek, servetjes, bbq wordt allemaal netjes thuis bezorgd en de volgende dag komen ze alles ophalen! Vriendelijke bezorgers ook!

Lekker en volgens afspraak

Wij hadden het A-Z bbq pakket voor 10 personen. Zowel het vlees als de bijbehorende standaard gerechten waren lekker. Levering en ophalen volgens afspraak.

Bezorging en eten goed

Bezorging en eten was goed maar had voor 4 personen besteld en van 2 soorten vlees waren maar 3 stukken erg jammer

Goed vlees en lekkere bijgerechten

De bbq , het vlees en de bijgerechten werden op het afgesproken tijdstip bezorgd en zag er goed verzorgd uit. We hebben genoten van het gemak waarmee we op vakantie konden bbq’en. Meer dan ruim voldoende !

Topp

De man die het eten kwam brengen, sprak geen nederlands! Reed tegen het verkeer in, en. Wist niks te vertellen over iets wat we vroegen over de bbq! Dat was een min punt

Super goed geregeld

De prijs/kwaliteit verhouding is prima. Wij hebben voor 11 personen besteld. Zo handig dat ook alles erbij zit zoals salades, sauzen, stokbrood, kruidenboter, borden, bestek, servetten, gasfles en bbq en natuurlijk heerlijk vlees!